Mariolciaa
Fanka BB :)
eh, same ciacha nam w głowie:-)
a mi 2 kilo przybyło... w jeden tydzień... zaszalałam
a mi 2 kilo przybyło... w jeden tydzień... zaszalałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hejka
Mariola, Kiwi Kasia ja mam karpatke, a raczej mialam. Juz niestety zosala pochlonieta przez zarloka! I dzis zamierzam zrobic napoleonke)
A mi sie dziś tak nudzi że szok... Już pranie zrobiłam, poprasowałam, podłogi umyłam a przed chwilą z nudów ( i babskiej ciekawości) weszłam na forum Lipcówek 2011. Mają tam topic ze zdjęciami dzidziurków... Jenyyyyyy. Jakie słodziaki. Szok !
Cze dziewczyny,
wkur*iłam się strasznie bo chyba złapałam grzybice paznokci :-( swędzą mnie duże paluchy u nóg naczytałam się że leczy się to cholerstwo trzy miesiące przynajmniej i to doustnie i trza do lekarza iść.. Nie wiem czy jest coś bezpiecznego w ciąży na to ( Gdzie ja to złapałam?? Na basen nie chodzę, może z wykładizny albo buta ehhh
dziwne a może to nie grzybica, tylko co ???
nom poproszę, a jak mi nie da to prywatnie zrobię i jużelifit to będziesz robić to badanie?
Witam,
jak Wam pogoda nie odpowiada to zapraszam do Chicago na lipiec stulecia mamy 43C, w cieniu, więc która wpada?
Byłam wczoraj u pani doktor,glukoza zrobiona.Oprócz tego zrobiła mi hormony tarczycy i EKG mam bardzo wysoki puls i to mnie troche męczy,a do tego te pieprzone upały!!
Elefit- może poprostu zaparzyłas gdzieś stopę i dlatego tak swędzi,pomocz sobie w wodzie z solą na początek i poobserwuj.