reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
hejka

Mariola, Kiwi Kasia ja mam karpatke, a raczej mialam. Juz niestety zosala pochlonieta przez zarloka! I dzis zamierzam zrobic napoleonke:))

mhhhh karpatka mniammmmmm:-D

A mi sie dziś tak nudzi że szok... Już pranie zrobiłam, poprasowałam, podłogi umyłam a przed chwilą z nudów ( i babskiej ciekawości) weszłam na forum Lipcówek 2011. Mają tam topic ze zdjęciami dzidziurków... Jenyyyyyy. Jakie słodziaki. Szok :tak:!

też byłam na licpówkach poczytałam o porodach obejrzał zdjątka cudoooo:tak:

bleeee odbija mi się tabletka z żelazem fujjjjj:szok: pysia tobie też sie odbijała?

Ostatnia edycja:
malutka
kochana dziwne to że lekarz Ci zabiera wyniki..moj nic nie zabiera, na początku kazał mi wszystko mieć przy sobie zawsze gdyby cos się działo jakbym szła do szpitala czy coś. Ale całe szczęście że w Poniedziałek Ciebie przyjmie ktoś i sprawdzi co i jak. czekamy na wieści.

Jaaaacieeeee to ja ide sie cukierków najeść jak Wy mi tu tak o słodyczach :p

Cze dziewczyny,

wkur*iłam się strasznie bo chyba złapałam grzybice paznokci :wściekła/y::wściekła/y::-( swędzą mnie duże paluchy u nóg :( naczytałam się że leczy się to cholerstwo trzy miesiące przynajmniej i to doustnie i trza do lekarza iść.. Nie wiem czy jest coś bezpiecznego w ciąży na to :(( Gdzie ja to złapałam?? Na basen nie chodzę, może z wykładizny albo buta :wściekła/y::wściekła/y: ehhh

Cze dziewczyny,

wkur*iłam się strasznie bo chyba złapałam grzybice paznokci :wściekła/y::wściekła/y::-( swędzą mnie duże paluchy u nóg :( naczytałam się że leczy się to cholerstwo trzy miesiące przynajmniej i to doustnie i trza do lekarza iść.. Nie wiem czy jest coś bezpiecznego w ciąży na to :(( Gdzie ja to złapałam?? Na basen nie chodzę, może z wykładizny albo buta :wściekła/y::wściekła/y: ehhh

dziwne a może to nie grzybica,:baffled: tylko co ???

dziwne a może to nie grzybica,:baffled: tylko co ???

no nie wiem ale dokucza mi to bardzo :-( spróbuje jakiś domowych sposobów może, wiecie może w czym moczyć stopy?

Malutka wracaj do zdrowia i lecz to cholerstwo jak najszybciej, też miałam infekcje e.coli, dawali mi w szpitalu nystatyne itp
sivi jakie słodziaki :))) co prawda ja kociara nie jestem ale małe to wszystkie piękne..
pysia aż sprawdzę czy nie miałam cmv robionych badań, najwyżej poproszę na następnej wizycie.
ja dziś ogórki pokisiłam, potem pospałam..

ząb mi zczarniał od ciemnej plomby i poszłam do dentystki a ona mi że dopiero po porodzie bo jak się te plomby usuwa to rtęć się wydobywa :szok: przynajmniej uzębienie mam już wyleczone.

Zajerzasta pogoda, no szkoda w domu siedzieć :wściekła/y:W mordę jeża no :-)
U rodziców przesiedziałam cały dzień bo i co tu robić ciekawego , a tak to z mamą na zakupach byłam, ciasto upiekłysmy i sałatkę zrobiłyśmy i tak jakoś czas minął.
Mam takie ja pytanie, bo nie pamiętam czy była taka lista z wyprawką do szpitala dla dzidzi i mamy, a jak nie było to czy ma któraś taką listę , czego w jakiej ilości brać ze sobą??

Witam,
jak Wam pogoda nie odpowiada to zapraszam do Chicago na lipiec stulecia mamy 43C, w cieniu, więc która wpada?
Byłam wczoraj u pani doktor,glukoza zrobiona.Oprócz tego zrobiła mi hormony tarczycy i EKG mam bardzo wysoki puls i to mnie troche męczy,a do tego te pieprzone upały!!
Elefit- może poprostu zaparzyłas gdzieś stopę i dlatego tak swędzi,pomocz sobie w wodzie z solą na początek i poobserwuj.

O ja też dziś pospałam w dzień...nie wiem co się dzieje, ostatnio strasznie senna jestem

Lena 43 stop?!!!:szok: w cieniu?!! Ja bym nie przeżyła! dla mnie 26 to już za dużo!!!

reklama
elifit to będziesz robić to badanie?
nom poproszę, a jak mi nie da to prywatnie zrobię i już ;)
Witam,
jak Wam pogoda nie odpowiada to zapraszam do Chicago na lipiec stulecia mamy 43C, w cieniu, więc która wpada?
Byłam wczoraj u pani doktor,glukoza zrobiona.Oprócz tego zrobiła mi hormony tarczycy i EKG mam bardzo wysoki puls i to mnie troche męczy,a do tego te pieprzone upały!!
Elefit- może poprostu zaparzyłas gdzieś stopę i dlatego tak swędzi,pomocz sobie w wodzie z solą na początek i poobserwuj.

siostra w Hamilton k/Toronto też ma tyle, współczuje wam..
zaparzyłam? hmm spróbuję tego sposobu, dzięki. mam tak od kilku dni.. gdyby to była grzybica to czy by się nie rozprzestrzeniło czasem??

czytam porody lipcówek i się wzruszam a maluszki przesłodzio :)

Do góry