NabAwe
mamusia Emilki :)
pysia
a kiedy ostatecznie główkowo sie powinien ułożyć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pysia
może poszukaj jakiejś szkoły polecanej przez fundacje rodzić po ludzku? ja do takiej chodzę i jestem zadowolona. a dodatkowo po porodzie babka przychodzi do ciebie i tłumaczy jak opiekować się maleństwem i jak karmić. i jest na telefon gdy coś się dzieje i potrzebna jest pomoc, np. gdy zaczynasz rodzić i nie jesteś pewna czy to jużWracając do mojej szkoły rodzenia, to nie wiem, czy już nie jest za późno, ale chyba muszę poszukać jakiejś innej, bo tą jestem zawiedziona. Nie dośc, że te horrorowe opowieści, których chciałam sobie oszczędzić, to jeszcze babka czyta wszystko z kartki, nie ma miejsca na ćwiczenia i ogólnie jakaś lipa.
na ostatniej wizycie lekarz mówił mi że jeszcze może sia obracać nawet co godzinę góra dół, ale w końcu jest taki moment że na stałe się przekreci tlyko ciekawa jestem kiedy.no właśnie??
Dziewczyny
Dominika1993 zostala zbanowana poniewaz byla to niuniaaa19 znow. zmienila miejscowosc myslac zenikt sie nie zorientuje ze to ona. w waszej galerii wstawila zdjecie ktore ewidentnie jest podobne jak te co miala niuniaaa19.
no nie !!!!!!!!!!!!!! ale gówniara uparta dziewucho zajmij sie nauką lub czymś pożytecznym.
A ja nic nie robię...mama mi wysprzątała w chałupie ....miałam z małym iść na jaki spacerek ale leje i grzmi
...maluch wbija mi nogę w żebra skubaniec i nie mogę się nawet schylić
Ja tez przez nia mam ograniczone zaufanie,ignoruje historie jezeli widze ze ktos jest nowy a odrazu wyflacza sie z intymnymi zwierzeniami.
Podejrzewam ze kazda z nas ma swoje sympatie i antypatie i najwazniejsze ja mam zufanie najbardziej do tych ktore sa regularnie ,ale tez nie non stop.