reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
Wracając do mojej szkoły rodzenia, to nie wiem, czy już nie jest za późno, ale chyba muszę poszukać jakiejś innej, bo tą jestem zawiedziona. Nie dośc, że te horrorowe opowieści, których chciałam sobie oszczędzić, to jeszcze babka czyta wszystko z kartki, nie ma miejsca na ćwiczenia i ogólnie jakaś lipa.
może poszukaj jakiejś szkoły polecanej przez fundacje rodzić po ludzku? ja do takiej chodzę i jestem zadowolona. a dodatkowo po porodzie babka przychodzi do ciebie i tłumaczy jak opiekować się maleństwem i jak karmić. i jest na telefon gdy coś się dzieje i potrzebna jest pomoc, np. gdy zaczynasz rodzić i nie jesteś pewna czy to już

na ostatniej wizycie lekarz mówił mi że jeszcze może sia obracać nawet co godzinę góra dół, ale w końcu jest taki moment że na stałe się przekreci tlyko ciekawa jestem kiedy.
Chociaż przecież są przypadki że w ostatniej chwili robią CC bo się dzidziuch odwrócił... także sama już nie wiem

pysia- dla maluszka oczywiście koleżanka miała w prawdzie chlopakow ale wybrałam sobie coś uniwersalnego i mam juz co prac i prasować :tak:

a moja mała wczorajsza noc szalala dzisiaj była spokojna az ja ja zaczepywałam czy wsio okey moja leży główką w dół ale czasami tak lata mi brzuch ze sama nie wiem gdzie co ma :tak: a w nocy mam taka akcje ze wstaje na siuku i pecherz pełen az boli mala siedzi na dole zrobie siuisiu i czasami jeszcze czuje ból dzis jakos sie na pęcherzu wylegiwała cała noc ;-)

mi się wydaje że tak do 34 tygodnia to moze się jeszcze przekrecać chociaż moja od kilku wizyt leży główką w dół i niech sobie tak siedzi zdecydowanie wole jak mnie kopie w górę niż po pipce :-D

Dziewczyny
Dominika1993 zostala zbanowana poniewaz byla to niuniaaa19 znow. zmienila miejscowosc myslac zenikt sie nie zorientuje ze to ona. w waszej galerii wstawila zdjecie ktore ewidentnie jest podobne jak te co miala niuniaaa19.

no nie !!!!!!!!!!!!!! ale gówniara uparta :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dziewucho zajmij sie nauką lub czymś pożytecznym.

A ja nic nie robię...mama mi wysprzątała w chałupie ....miałam z małym iść na jaki spacerek ale leje i grzmi :sorry::sorry:

...maluch wbija mi nogę w żebra skubaniec i nie mogę się nawet schylić :eek:

Ja tez przez nia mam ograniczone zaufanie,ignoruje historie jezeli widze ze ktos jest nowy a odrazu wyflacza sie z intymnymi zwierzeniami.

Podejrzewam ze kazda z nas ma swoje sympatie i antypatie i najwazniejsze ja mam zufanie najbardziej do tych ktore sa regularnie ,ale tez nie non stop.

Cóz ... jestem "nowa" na Październikówkach, siedzę ostatnio dośc dużo tutaj ( choć nie non-stop )... chyba podpadam pod trolla więc dodatkowe opowiadanie zewnej historii smierci mojego dziecka było by jeszcze bardziej podpadające ...
Elifit - Hubert zmarł po 7 m-cach życia na CMV, która przeszłam w ciązy. Było to 5 lat temu. I tyle.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Kochane !!!

nareszcie internet :-p my wreszcie po remoncie
miał być mały ale zaczął stukać po ścianach to cały tynk zaczął się sypać ...
i trzeba było wszystko od podstaw robić na nowo :baffled:
M mnie wywiózł do Mamy z Młodą żebyśmy tego całego pyłu i smrodu nie wąchały ...
A u mamy nie ma internetu i odcięta od świata tyle czasu :sorry2:
Teraz doprowadzanie chałupy do ładu po tym całym syfie, dobrze że Siostra mi przyjedzie pomóc
okna pomyć, firany zawiesić i ogólnie posprzątać ...

Co tam u Was ???
Mam nadzięję że wszystko ok, brzucholki zdrowe i szczęśliwe,
chyba nie nadrobię tego co straciłam, zobaczymy :-)
Ja dziś wieczorem jadę do lekarza zobaczyć co u Dzidziusia słychać ...

Ściskam Was i buziam

Do góry