reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Jutro daję ostatni termin, jeżeli nic w skrzynce nie będzie, to zrobię im tam rewolucję i gwiezdne wojny od razu... rzekomo wezwanie do urzędu nam wysłali w tamtym tygodniu w środę... a mamy już czwartek nastepnego tygodnia.

reklama
Asionek nie ma to jak NPR :-D a babka z jakim zainteresowaniem opowiadała jak to warto wybrać tą metodę - aż chcialo się wyjść stamtąd :-D

taaaa ta metod jest niezawodna :))

Mariolcia to co Wy macie z tym mieszkaniem? będziecie wynajmować czy co?

Mam taki refluks żołądka, że cofa mi się wszystko co zjem. Masakra jakaś. To już wolę jak didi siedzi na dole brzuszka i uciska na pęcherz ;(

wspolczuje :(

ilonka moje dzieciaczki też do spokojnych należą. Owszem wiercą sie i czuć to ale delikatnie bez szaleństw. Zosia w brzuszku była spokojna i nie kopała mamusi teraz za to nadrabia i nie usiedzi w miejscu.
no to tyle dobrze, zdrzemnęłam się bo po tej glukozie jakaś taka zmulona byłam i mała zaczęła fikać, ma szczęście bo już jej groziłam, ze pojedzie do szpitala
embarrassed.gif
niedobra matka ze mnie
embarrassed.gif

dobrze , ze masz to juz za soba :)
a mala napewno jest zdrowa !! no co ty !! przeciez nie wszystkie dzieci tak samo se ruszaja i sa tak samo aktywne :)
hmm wiesz , ze ja po magnezie tez jakas zamulona jestem ... juz nawet na necie szukalam czy to normalne , bo ja padam z nog normalnie
az dzisiaj nie wzielam dawki rano , bo mam dosc tego rozespania :/
kiedyś myślałam, ze wszystkie dzieci muszą być takie aktywne, ale teraz widzę, że nie ma reguły, widac ma jeszcze dużo miejsca i będzie z tych spokojnych o dziwo :) ja też jak nie wezmę magnezu to mam przypływ energii, a z nim to czasem jak na bani
laugh.gif

Witam
Gratulacje brzuszkóww :)
Przepraszam ze się wtrącam ale mam do Was pytanie. Zaczynają mi puchnąc nogi maciena to jakiś sposób? i czy to normalne w ciaży?
to normalne na tym etapie ciąży, a już jak jest ciepło to w ogóle, ja zmniejszałam ilość spożywanej soli i smaruję stopy i łydki kremem chłodzącym z Perfecta mama i czasem pomaga, a czasem i tak nogi są opuchnięte, ale jeżeli ciśnienie jest oki to nie ma się czym martwić
Witam się!
Byłam na usg, opisałam na odpowiednim wątku.
Okazało się że prawdopodobnie (bo jeszcze za miesiąc mam usg) będę jako jedyna z was miała surprise przy porodzie. :-(
Ide was nadrobić żeby być w temacie.
nie smutaj się, może jeszcze dzidzia pokaże co ma między nóżkami
yes2.gif

Mariolcia jestem z ciebie dumna!!!
Bożenka to wy macie tylko jedne klucze, to przecież absurd?? za niedługo cię nie wpuści do domu jak tylko on je ma

Witajcie dziewuszki,
Ja dopiero sie witam. Caly dzien spedzilam w lozeczku... Tak jakos dzisiaj mi slabiutko. Nic nie chce mi sie robic, brzuszek ciagnie i jakos ta miednica mnie boli...

Mariolcia ciesze sie ze wszystko wporzadku, jestem dumna z Ciebie!!!

Cytryna - to nie prawda ze w Uk nie robia glukozy. Ja mialam robiona, ale mnie sie spytali czy chce. Choc w rodzinie nikt nie jest obciazony...

sivi nie martw sie nie ty jedna nie znasz plci. U mnie tez nie potwierdzono to w 100%, tylko ze "prawdopobnie"! hehe

reklama
a ja mam pytanie, używacie balsamów brązujących teraz ?:zawstydzona/y:

ja właśnie z dave używam :-) nie moge na siebie taką bladzizne patrzeć, zawsze latem byłam brązowa a teraz jak anemiczka!

Witajcie dziewuszki,
Ja dopiero sie witam. Caly dzien spedzilam w lozeczku... Tak jakos dzisiaj mi slabiutko. Nic nie chce mi sie robic, brzuszek ciagnie i jakos ta miednica mnie boli...

Mariolcia ciesze sie ze wszystko wporzadku, jestem dumna z Ciebie!!!

Cytryna - to nie prawda ze w Uk nie robia glukozy. Ja mialam robiona, ale mnie sie spytali czy chce. Choc w rodzinie nikt nie jest obciazony...

sivi nie martw sie nie ty jedna nie znasz plci. U mnie tez nie potwierdzono to w 100%, tylko ze "prawdopobnie"! hehe

No mi nawet prawdopodobieństwa nie dali...miałabym się czego trzymać, a tu "no idea"

Do góry