sivi
Fanka BB :)
cytryna nie, po prostu akurat się załapałam w tych co co 4 lata czy iles tam się robi.
Dłuuugo ciągniesz tą robotę! Pełen podziw...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sivi - a cos jest nie tak ze masz to skierowanie?
ja sie zabieram do pisania eseju dla osoby ktora bedzie pracowac podzas mojego urlopu macierzynskiego. juz naskrobalam 2 strony i duzo mi jeszcze zostalo...
Oprocz jutra jeszcze 7 tygodni w pracy!!!! nie zebym liczyla codziennie
cytryna nie, po prostu akurat się załapałam w tych co co 4 lata czy iles tam się robi.
Ja na pocztku chcialam do 1 tygodnia przed terminem... ale jak mi brzuch wyszedl, to zmienilam zdanie, koncze w 35 tygodniu. Znam laski ktore dluzej pracowaly... na razie jest ok, ale jak nie bedzie to skoncze wczesniej.
Witam, ale mnie nie było... jeden dzień bez BBnałogu...:-)
u mnie tez upały... ale ratuję się wiatraczkiem w pokoju...
Sytuacja rodzinna opanowana
mileczka89 -tez pracuje i to jeszcze w sklepie!
ja przynajmniej na tylku siedze caly dzien najgorzej znosze jazde samochodem, pozatym naprawde jest ok. Pracuje sobie we wlasnym tempie, jak czegos nie zrobie to sie nie przejmuje, mam taka prace ze musze pozamykac sporo spraw przed odejsciem - jak tego nie zrobie to bedzie balagan straszny, a ze jestem sama praktycznie (maly zespol, mam jeszcze tylko 2 laski na pol etatu) to nikt za mnie tego nie zrobi.
Marilociaaaa - fajnie ze sytuacja opanowana