reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Oh nie tylko wy macie problem z wlosami, ja mam bardzo geste wlosy. Jak bylam mloda to sobie pod spodem wycinalam by miec ich mniej...W pierszej kalsie mialam warkocz grubosci nadgaska...
Teraz myje, rozczesuje i zostawiam...Same mi sie ukladaja a pozatym mam odrosty ciemne do pol glowY:szok:
Chce zejsc do swojego koloru, ciekawe czy wytrzymam

reklama
Witam babeczki
I ja od samego rańca na nogach,stopy tak mi spuchły,że nie mogę po schodach z sypialni zejść do tego bola niemiłosiernie,ale i tak wczoraj poszłam na pedicure z tymi platfusami i pierwszy raz w życiu strzeliłam sobie róż ze wzorkiem a co...mój Leś powiedzał za różowo.
Byłam wczoraj na powtórnym połówkowym i znów dupa mały nie dał się pomierzyć,pani goniła go po całym brzuchu,raz głowę miał na dole za chwilę u góry,wkladał w usta pępowinę,ale to co miał pokazać zostawił dla siebie.Udało sie tylko pomierzyć kość udową i głowę,nie wiem co oni jeszcze potrzebują.Waży ok 870g.
DZiewczyny mam pytanie czy któraś z Was też ma bardzo wysokie tętno?Ja non stop czuję jak mi serducho wali jak młotem ciężko mi się oddycha i zadyszke mam.
Mariolcia-powodzenia trzymam kciukasy,aby rozmowa z męzem była owocna!!!

lena
DZiewczyny mam pytanie czy któraś z Was też ma bardzo wysokie tętno?Ja non stop czuję jak mi serducho wali jak młotem ciężko mi się oddycha i zadyszke mam.

tez tak mam i dodatkowo uczucie jakby czasami serce bylo w gardle - gin stwierdzil,ze to normalne w ciazy , bo wiecej krwi serce musi przepompowac

chodze do roboty teraz to nie moge was witac zaraz z rana :-) i tak bedzie do konca lipca.
stres dodatkowy mam, bo sie okazlalo ze wyblagane wyniki z krwi na tarczyce wyszly troche zle- mialam nosa, a z drugiej strony stresuje sie ,ze niedobra gspodarka hormonalna miala wplyw na malucha :/ coz, do lekarza pojde to zobaczymy co wymysli

a co u zupki? no i gdzie rudson?

mariolcia
- trzymam kciuki za rozmowe, nie daj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć,
mi się dzisiaj nic nie chce.. kupiłam kieckę na wesele, po przecenie 4 dychy.. jak ją przymierzałam to mi się podobała, a teraz im bardziej patrzę tym więcej widzę mankamentów :-( i to mi humor zepsuło.. nie pokaże wam jej dopóki nie przerobię jej.. dobrze że teściowa szyje uff

hejka dziewczyny ja już po wizycie....ufff szyjka ma 35,5mm...wow jestem w szoku że zrobiła takie postępy przez to leżenie...lekarz kazał mi dużo leżeć ale nie muszę cały czas....więc mogę jeździć do mamy na ogród i tam odpoczywać....dzieciaki ważą po 1164g i 1065g:) moje kochane grubaski....lekarz powiedział że sterydy na płucka daje się jak grozi przedwczesny poród...więc ja nie dostane:D....i że jeszcze 8 tygodni i dzieciaki się pojawią...:) ale czy to będzie cesarka czy naturalny to się okaże.....pytałam sie o bezpieczeństwo naturalnego porodu...bo się boję o niedotlenienie tego drugiego bobaska...i powiedział że jak dzieciaki są ładnie ułożone to nic nie grozi....więc mam się nie martwić i nie czytać głupot na necie:) aa i mój lekarz też jest z bliźniąt...i mówił mi że wyszedł jako drugi naturalnie i cooo....heheh i jest spoko
wspaniałe wieści, jakie duże dzieciaczki.. gratulacje!! 8 tygodni wow to już naprawdę niedługo :szok: wszystko gotowe na przyjęcie maluszków??
Witam babeczki
I ja od samego rańca na nogach,stopy tak mi spuchły,że nie mogę po schodach z sypialni zejść do tego bola niemiłosiernie,ale i tak wczoraj poszłam na pedicure z tymi platfusami i pierwszy raz w życiu strzeliłam sobie róż ze wzorkiem a co...mój Leś powiedzał za różowo.
Byłam wczoraj na powtórnym połówkowym i znów dupa mały nie dał się pomierzyć,pani goniła go po całym brzuchu,raz głowę miał na dole za chwilę u góry,wkladał w usta pępowinę,ale to co miał pokazać zostawił dla siebie.Udało sie tylko pomierzyć kość udową i głowę,nie wiem co oni jeszcze potrzebują.Waży ok 870g.
Mariolcia-powodzenia trzymam kciukasy,aby rozmowa z męzem była owocna!!!

ruchliwy bobas, może teraz sie wyszaleje a później będzie spokój? :-D ważne że wszystko dobrze..
ja z tętnem nie mam problemów ale dziewczyny piszą że mają, a jak tam ciśnienie?

Mariola powodzenia na rozmowie &&&&&&&&

Asionek, Kasiadz wcale sie nie dziwie listonoszowi, ze wchodzic mu sie nie chce. Pomysl jak on ma kilkanascie takich przesylek, i wiekszosc jest na 4 pietrze i tak musi co blok obskakiwac. Tez by mi sie nie chcialo. A nogi w d.upe by mi wlazly!!!
Hmm ja wiem ze to jest jego pracA!!!!!

!

wiesz tak mozna powiedziec praktycznie o kazdym ciezkim zawodzie ... i co pan w restauracji nie poda dania , bo sil nie ma , gornik nie zjedzie pod ziemie tyrac tylko ci powie zebys sobie sama zjachala itd.
jak dla mnie bez sensu ... nikt im zawodu nie wybieral , a zagrywki typu wsadzanie awiza do skrzynki bez nawet zadzwonienia do odbiorcy jest ponizej pasa :/

no właśnie się zastanawiam czy awantury na poczcie nie zrobić, ale już raz zgłaszałam że listonosz zostawia listy polecone w skrzynce i nic to nie dało :wściekła/y: już nawet powiedziałam że jak jeszcze raz tak zostawi to zgłoszę że list nie dotarł i niech mi płacą odszkodowanie!

ja bym to zglosila ... u mnie bylo podobnie zglosilam i jakis czas byl spokoj

Witam babeczki

kurcze a czemu az tak spuchalas ??
najwazniejsze , ze jest ok :) moze maly nie lubi byc podgladany :))
tez mam tak niekiedy z pulsem i zadyszka :( chyba normalne to w ,oncu wiecej krwi mamy :)

Hej
Nie nadrobie - padam.
Wczoraj wygralam kilka aukcji i jestem przeszczesliwa :)
czekam na wyniki glukozy - samo badanie przereklamowane:-D slodkie to fakt, ale cytrynka + woda do popicia i git majonez. Nic mi sie nie dzialo iwogole wiecej strasznia niz to warte hehe:-D

reklama
Nie nadrobię Was od rana... Jestem po wizycie :-( Idę napisać w odpowiednim wątku co i jak i się niestety kładę...

lez duzo bedzie dobrze !!

ale ja mieszkam na parterze!

hehe no to juz wogle przegial pale :/

Hej
Nie nadrobie - padam.
Wczoraj wygralam kilka aukcji i jestem przeszczesliwa :)
czekam na wyniki glukozy - samo badanie przereklamowane:-D slodkie to fakt, ale cytrynka + woda do popicia i git majonez. Nic mi sie nie dzialo iwogole wiecej strasznia niz to warte hehe:-D

w samku to to dobre bylo :) ale po jak sie czulam to juz nie fajnie :/ tak wiec roznie moze to byc , nie kazdy przejdzie to badanie super

Do góry