reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Mere, nic nie zaszkodzi małe co nie co na rozładowanie stresu :tak:
Magda, też zauważyłam że mąż się zmienił odkąd spodziewamy się dziecka.

Słońceeeee :) i od razu lepiej się czuje :)

Co do bóli brzucha to wczoraj myślałam że urodzę, ciągnęło, kłuło w kroczu i twardniało non toper, nawet kąpiel nie pomogła. Pół nocy przeleżałam spać nie mogłam.. Już myślałam że dziś zadzwonię do gina.. dobrze że dziś rano obudziłam się i bólu jak na razie nie ma :-)

dziewczyny co pomaga na zgagę....masakrę mam..:(

mi migdały :tak:

Mariolciaa pogadaj z małżem, oni tacy nietomni jeśli chodzi o nasz nastrój. A potem mówią "Bo ja myślałam że ty" albo "Bo ja nie wiedziałem".. ja jak się z moim kłócę to on się nagle przestaje odzywać i muszę krzyczeć na niego czemu się nie chce pogodzić tylko chodzi jak cień. Ale na ten moment nie mogę narzekać, albo raczej nie chcę zapeszać bo jest nam wspaniale :) Życzę rychłego pogodzenia i makeup seksu :-D

Mnie na zgagę tez pomagają migdały, a moja koleżanka ma jakiś miętowy syrop na zgagę dla kobiet w ciąży. Ponoć znika od razu.
Mariolciaa - właśnie jak on jest zestresowany to tylko się chce przytulać:-D

elifit, oby bez bólu dzisiaj się obyło. i powodzenia oby nadal było wspaniale między wami...:-)
ja to w ogóle nie lubię się kłócić... niby mam zadziorny charakter, ale szkoda mi jest czasu na kłótnie.

Mere, to musisz na razie przecierpieć :-)

ja narazie mleko pije na zgagę ale pomaga na 5 minut...może mężuś pojedzie do apteki coś kupić bo normalnie masakra...

reklama
rabbit-nie wiem co jest dobre na zgagę bo ja nie mam ale moja babcia mówiła mi ze jak kobiecie jest nie dobrze to powinna rzuć skórkę od chleba albo jeść cytrynę z cukrem ale nie próbowałam jej sposobu

Do góry