reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Asionek mam ok 1200km .Dopolnocnych wloch,niedaleko Wenecji.

Wyspalam sie .M.spal na kanapie.:-DNikt mi nie chrapal.

Zaraz do fryzjera,bo odrost na 3 cm:szok:

reklama
Dzień dobry,

U mnie szaro-buro-i-ponuro a ciągle mędzą o upałach chyba w Afryce :dry:

Werka - idź do gina i sprawdź czy przypadkiem nie sączą Ci się wody płodowe :tak:

Rudson - 31 tydzień to chyba nie tak tragicznie, przeglądałam wątek wczesniaków i są tam dzieciaczki 25 - 26 tygodniowe, pewnie wszystko dobrze, się skończy :tak:

Czesc
Nie nadrobie bo sie czyms zatrulam w nocy mialam akcja wc i ledwo zyje :-( Jeszcze miala byc pogoda a tu ku*&*&^ znowu leje:wściekła/y:
Malutka dbaj o Was, wierze, ze bedzie dobrze!!
Werka ja bym juz dawno u gina byla... Daj znac co i jak...
Pozdrawiamy

Magda - ja zaliczyłam sraczko-żygaczkę na weekendzie w górach, chyba przez zmianę wody bo tam woda ze studni nie chlorowana myślałam, że zdechnę a potem jakoś się organizm przyzwyczaił i luz :tak: pamiętaj, żeby się nawadniać i czekać aż organizm się oczyści :tak:

karolina - ja zaliczyłam fryzjera w niedzielę, wstyd się przyznać, że ostatnio byłam w styczniu :dry: a włosy mi rosną jak powalone i do tego zaczęły się lekko kręcić, nie mam pomysłu na nie a nie lubię z suszarą się rano męczyć

udanej wizyty u fryzjera...:-)
też przymierzam się aby salon odwiedzić...bo mi się marzy jakaś zmiana na włosach.

Dzień Dobry, Kobietki!
U mnie noc wyjątkowo dobrze przespana. Jeśli mozecie doradzić: farbowałyście włosy w ciąży? Bo ja od początku ani razu bo mnie nastraszono i wyglądam średnio zadowalająco...? Może jednak już sie wybrać, w końcu dzidzia duża?

Rudson dzieci urodzone w 31 tygodniu to już w dzisiejszych czasach nie problem, młodsze ratują.
Werka no mnie też z tymi wodami do głowy przyszło...
karolina Włochy...ooo matko ale super urlopik ci się kroi...zazzzdrość!

Wyspałam się...ale od wczoraj chyba ciśnienie na łeb na szyje leci...rozmemłana jestem, wstać mi się nie chce i najchętniej cały dzień bym przeleżała. Energia mi prysnęła gdzieś...nie rozumiem cie Malutka ja tam wylegiwać się uwielbiam.

mileczka ja też farbowałam i w pierwszej ciąży też a córa zdrowa więc nie rozumiem tych zabobonów

Ej, ja chyba w 7 miesiącu już nie?

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :blink:
Wstałam chociaż na kawę, a jak kawa to i BB :-D
Wątek nadrobiłam i bardzo Wam wszystkim dziękuję
Próbowałam wejść wczoraj z telefonu, ściągnęłam operę, na stronę niby weszłam ale nie mogłam się zalogować, dziewczyny z tego samego konta wchodzicie z telefonu co i z kompa?
Wiecie, małego czuję nadal gdzieś nisko, ale odkąd wczoraj wróciłam to mały dawał czadu po całym brzuchu, mam nadzieję ,że jednak będzie dobrze... Leżeć ,leżę ale jest cholernie ciężko, nie mogę sobie pozycji znaleźć, na boku jak leżę to bark drętwieje, na plecach nie mogę bo rwa kulszowa, no i problemy przez to ze wstawaniem czy przekręcaniem się...
Moje kochanie spisuje się na medal, chyba się porządnie wystraszył, bo w momencie się wczoraj zabrał za pracę, najpierw zakupy na dwa dni bo dziś do 18 w pracy ,a potem stanął do garów, ciekawe jak długo tak wytrzyma :-D Póki co jestem dumna z niego ;-)
Do chłopaków chyba też doszło co to będzie jak do szpitala pójdę i od wczoraj ich nawet dobrze nie słychać :-D

reklama
mileczka - nie ma przeciwwskazań do farbowania włosów w ciąży, nowoczesne farby nie zawieraja już amoniaku i nie są szkodliwe :tak:

sivi - tak :-D leci Ci już 7 miesiąc

malutka - leż z nogami u góry, jak byłam w szpitalu to dziewczynie skracała się szyjka i miała już rozwarcie to kazali jej nogi u góry trzymać

Do góry