reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Miłka ale ja rozwarcia na szczęście nie mam:-D Na plecach za bardzo leżeć nie mogę więc nawet jak bym chciała z nogami w górze to raczej się nie da i mam nadzieję ,że tego uniknę...;-)
Dziewczyny któraś z Was pisała a ASPARGIN ile tabletek brałyście dziennie?

Janie brałam tego.
widzę że z plecami to nie tylko ja mam problem.
Jak się tak położę to potem ani wstać, ani się przekręcić.

Hejka !!!!:-D
O Ja Cię sunę-----> juz 7 miesiąc ???????? SZOOOOOOOOK !!!!!!!!!! CORAZ BLIŻEJ METY :D !!!!!!!!!! SUPER !!!!!! JUZ NIEDŁUGO BEDZIE TULIĆ KRUSZYNKI :) A POZA TYM NIE MOGE SIE DOCZEKAC ZDJĘĆ PO PORODZIE :))))))))))))

Oczywiście dziś to juz tragedia z pogodą, znów ledwo chodzę, same mi się oczy kleją, ale pocieszenie takie ze jutro ma być słoneczko i brak opadów :D Huuura,, mam tyle spraw na miescie wiec dobrzy by bylo jakby sie to sprawdziło !!!!!:-D
O 12 bede dzwonić czy są wolne miejsca do gin wiec mam nadzieje ze dziś juz mnie przyjmie, bo okresy nadal brak, nawet sie w sumie nie zapowiada zeby był :(((( bzika można dostać !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((((((( No i te skierowania na badania wybłagam nawet na kolanach ab je miec, choć część !!!!!! a reszte na własną ręke jak nie da i juz !!!!!!!!!!!
Mileczka teraz są takie farby bez amoniaku wiec spokojnie farbuj !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja farbowałam w ciązy i sie nic nie działo, i dziecko wyskoczyło o jednym kolorze włosów a nie w pasemka :D

reklama
Malutka Aspargin ma 250mg potasu co odpowiada 54mg jonow potasu i do tego 250mg magnezu co odpowiada 17mg jonow magnezu
No właśnie, a ja dopiero spojrzałam ,że to co mi przyniósł wczoraj to z opakowania wyglądaj jak aspargin ,a jest to MAGNEZ B6 firmy UNIPHAR :-D
to ma 400mg, nie wiem starczy jedna tabletka tak jak jest w zaleceniach? czy jednak kupić jeszcze ten aspargin?

Do góry