reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
Miłka ale ja rozwarcia na szczęście nie mam:-D Na plecach za bardzo leżeć nie mogę więc nawet jak bym chciała z nogami w górze to raczej się nie da i mam nadzieję ,że tego uniknę...;-)
Dziewczyny któraś z Was pisała a ASPARGIN ile tabletek brałyście dziennie?

Janie brałam tego.
widzę że z plecami to nie tylko ja mam problem.
Jak się tak położę to potem ani wstać, ani się przekręcić.

Hejka !!!!:-D
O Ja Cię sunę-----> juz 7 miesiąc ???????? SZOOOOOOOOK !!!!!!!!!! CORAZ BLIŻEJ METY :D !!!!!!!!!! SUPER !!!!!! JUZ NIEDŁUGO BEDZIE TULIĆ KRUSZYNKI :) A POZA TYM NIE MOGE SIE DOCZEKAC ZDJĘĆ PO PORODZIE :))))))))))))

Oczywiście dziś to juz tragedia z pogodą, znów ledwo chodzę, same mi się oczy kleją, ale pocieszenie takie ze jutro ma być słoneczko i brak opadów :D Huuura,, mam tyle spraw na miescie wiec dobrzy by bylo jakby sie to sprawdziło !!!!!:-D
O 12 bede dzwonić czy są wolne miejsca do gin wiec mam nadzieje ze dziś juz mnie przyjmie, bo okresy nadal brak, nawet sie w sumie nie zapowiada zeby był :(((( bzika można dostać !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((((((( No i te skierowania na badania wybłagam nawet na kolanach ab je miec, choć część !!!!!! a reszte na własną ręke jak nie da i juz !!!!!!!!!!!
Mileczka teraz są takie farby bez amoniaku wiec spokojnie farbuj !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja farbowałam w ciązy i sie nic nie działo, i dziecko wyskoczyło o jednym kolorze włosów a nie w pasemka :D

reklama
Malutka Aspargin ma 250mg potasu co odpowiada 54mg jonow potasu i do tego 250mg magnezu co odpowiada 17mg jonow magnezu
No właśnie, a ja dopiero spojrzałam ,że to co mi przyniósł wczoraj to z opakowania wyglądaj jak aspargin ,a jest to MAGNEZ B6 firmy UNIPHAR :-D
to ma 400mg, nie wiem starczy jedna tabletka tak jak jest w zaleceniach? czy jednak kupić jeszcze ten aspargin?

Do góry