reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Ilona, oby były miejsca u ginka... :-)
ja zaraz bzika dostanę...
muszę wymyślać swoją mowę... bo mam zamiar dziś poważnie z mężem porozmawiać...
albo się pokłócimy gorzej, albo będzie lepiej...

reklama
Hej dziewczyny!

Jestem mamą 14 miesięcznej Mai. Jeśli któraś z Was jest z Koszalina lub z okolic to mam do sprzedania mnóstwo ślicznych ubranek po mojej córeczce (głównie z firm H&M, cocodrillo, 5-10-15, next) w cenach 5-10-15 zł od urodzenia do roczku :)))
Moja przyjaciółka ma również do sprzedania ubranka dla chłopca w tym samym przedziale wiekowym. Mam rówież do sprzedania matę i karuzelę fisher price i mnóstwo innych niezniszczonych zabawek :)

Jeśli któraś byłaby zainteresowana proszę o kontakt na maila.

ps Jeśli któraś z Was zastanawia się nad bankowaniem krwi pępowinowej to na podstawie przypadku znaszego forum nie polecam (choć sama się na to zdecydowałam)

Dobra, mykam póki co... A z telefonu będą nici :wściekła/y: Chyba ,że kupię startówkę z orange free... Chyba wczoraj przeholowałam z gg na telefonie bo właśnie sprawdziłam środki i pożarło mi cały pakiet i zaczęło zabierać kasę z konta :wściekła/y:Dobrze ,że sprawdziłam bo bym nieźle przeholowała! Wejdę jeszcze później na chwilę z kompa... Póki co papaty i miłego dnia Wam życzę

reklama
Hej dziwuszki. Mam nadzieje ze noc minela w porzadeczku??
U mnie spokojnie, nic nie bolalo.
Dzwonilismy wczoraj do poloznej, opowiedzialam cala sytuacje, ale spytala sie czy rusza sie dzidzius i gdzie czuje ruchy?!
A ze czulam caly dzien jak telepala mnie z kazdej strony, ale przewaznie nad pepkiem, pod, i w okolicach. To znaczy ze wszystko wporzadku.
Tez sie boje czy przypadkiem szyjka mi sie nie skraca, i skad ja to niby sprawdze?? Palcem chyba u nogi...

Zaraz zrobie sobie nasiadowke z Tantum ROSA bo moj Luby przywiozl dwa opakowania, posiedzimy i zobaczymy jak efekt...

Do góry