reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Ilona, oby były miejsca u ginka... :-)
ja zaraz bzika dostanę...
muszę wymyślać swoją mowę... bo mam zamiar dziś poważnie z mężem porozmawiać...
albo się pokłócimy gorzej, albo będzie lepiej...

reklama
Hej dziewczyny!

Jestem mamą 14 miesięcznej Mai. Jeśli któraś z Was jest z Koszalina lub z okolic to mam do sprzedania mnóstwo ślicznych ubranek po mojej córeczce (głównie z firm H&M, cocodrillo, 5-10-15, next) w cenach 5-10-15 zł od urodzenia do roczku :)))
Moja przyjaciółka ma również do sprzedania ubranka dla chłopca w tym samym przedziale wiekowym. Mam rówież do sprzedania matę i karuzelę fisher price i mnóstwo innych niezniszczonych zabawek :)

Jeśli któraś byłaby zainteresowana proszę o kontakt na maila.

ps Jeśli któraś z Was zastanawia się nad bankowaniem krwi pępowinowej to na podstawie przypadku znaszego forum nie polecam (choć sama się na to zdecydowałam)

Dobra, mykam póki co... A z telefonu będą nici :wściekła/y: Chyba ,że kupię startówkę z orange free... Chyba wczoraj przeholowałam z gg na telefonie bo właśnie sprawdziłam środki i pożarło mi cały pakiet i zaczęło zabierać kasę z konta :wściekła/y:Dobrze ,że sprawdziłam bo bym nieźle przeholowała! Wejdę jeszcze później na chwilę z kompa... Póki co papaty i miłego dnia Wam życzę

reklama
Hej dziwuszki. Mam nadzieje ze noc minela w porzadeczku??
U mnie spokojnie, nic nie bolalo.
Dzwonilismy wczoraj do poloznej, opowiedzialam cala sytuacje, ale spytala sie czy rusza sie dzidzius i gdzie czuje ruchy?!
A ze czulam caly dzien jak telepala mnie z kazdej strony, ale przewaznie nad pepkiem, pod, i w okolicach. To znaczy ze wszystko wporzadku.
Tez sie boje czy przypadkiem szyjka mi sie nie skraca, i skad ja to niby sprawdze?? Palcem chyba u nogi...

Zaraz zrobie sobie nasiadowke z Tantum ROSA bo moj Luby przywiozl dwa opakowania, posiedzimy i zobaczymy jak efekt...

Do góry