Mariolciaa
Fanka BB :)
karola, a źle przeczytałam :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wreszcie!!!!!!!!!!!!Dzień Dobry,
Melduję się i zabieram do czytania zaległości trochę się tego uzbierało![]()
Tutaj Cars dopiero 28 lipca!Moi strasznie chca isc.Blizniaki 27 beda miali urodziny to pojdziemy.Witam się i ja
zaraz uderzam z moim pierworodnym do kina na AUTA 2 ...gówniarz od 6 rano stoi gotowy w drzwiach
Pogoda do bani...leje chyba już nie wiem który dzień
...a u mnie znów pieczenie i dyskomfort tam gdzie powinno byc gites...chyba znów jakieś globulki muszę zapodać...no ale i tak wytrzymałam cały II trymestr bez infekcji ...jakaś bardziej poddatna jestem w tej ciązy na grzybki
To pewnie sie przestraszylasCześć Kobietki! To chyba większość z nas miała noc nieudaną. Ja też obudziłam się w nocy z rączkami we krwi. Jak sie okazało z noska pociekło. Więc chyba czeka mnie dodatkowa morfologia![]()
Skonsultuj sie jak najszybciej z innym lekarzem,Po co sie denerwowac.cześć dziewczyny,
A ja dziś też niedawno wstałam bo w nocy 2h przerwy
A krecha moja to nawet bez lustra widoczna na całej długości już od dłuższego czasu
A wczoraj byłam u kardiologa jestem podminowana, nastraszył mnie okropnie aż się popłakałam, więc muszę iść do kolejnego bo aż nie mogę uwierzyć w to co mi powiedział.
Niby moja arytmia jest tak duża że on wysłałby mnie w ciąży na ablację, która szkodliwa jest dla dzieci, że nie można z tym poczekać do rozwiązania bo niby zrozumiałam że może mi się coś stać...ale mam nadzieję że dostanę się do jakiegoś specjalisty zaburzeń rytmu serca i wtedy okaże się że nie jest tak źle i humorek będę miała lepszy...
Dobrze że mam swoje maluchy, i mojego M dzięki nim jest lżej...
Czy któraś z Was ma arytmię komorową w ciąży??
Miłka, :-( ja mam wysoki puls. Ciśnienie zazwyczaj 100-60, 110-70...a puls nie mniej niż 90, nawet do 115 miałam kiedyś...
Przepraszam że tak nie w temacie ale czy kompletujecie już wyprawkę nie wiem czy nie za wcześnie?
A daja rozne dawki?Milka oj tak... naczytalam się w necie i aż się troszkę bałam. A tu bez problemu wypilam i bez problemu minęly mi 2 godziny :-)
mariolcia 75g miałam
To tak jak ja ,ja sie nastawiam na 29na & października, wg USG na 29 wrzesień, ale to grubasek kochany
Wrzucaj, wrzucaj. 7 kg to po mojemu niewiele...Wiecie co, ostatnio często słyszę "ooooooooooooooooooo ale masz duży brzuch" oczywiście jak to kobieta tłumacze sobie że jestem gruba pewnie przybyło mi za dużo, po w ogóle takie komentarze? Od początku ciąży przybyło mi 7 kg na początku schudłam koło 4 więc tragedii nie powinno być. Może to dlatego że brzuch mi wyszedł z miesiąca na miesiąc więc duża różnica. Później może jakieś zdjęcie dodam to mi pomożecie określić czy mam taaaaki wielki?