reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

też miałam 75 :-)
ja nabrałam sobie ulotek do czytania też mi czas szybko minął.
ale tak posiedzieć w przychodni dłużej,to się można nasłuchać. hehe

reklama
malutka uroczy komplecik ;) i jak startujesz do tej aukcji z tymi ciuszkami? :-)
Mariolcia ja miałam gazetę i super czas leciał, przynajmniej nie mialam czasu patrzeć na zegarek :-)
Karola wcale nieprawda... glukoza jest pyszna :D dla mnie to jak cukier smakowała :D
Pysia, nie, raczej nie... Za dużo wydatków mam :-(

Widzę że moje obawy co do zbyt wczesnego kompletowania wyprawki się rozwiały w pięć minut :)
Mam już sporo rzeczy ale i tak chodzimy po sklepach i dokupujemy już nawet poprałam część rzeczy żeby później mieć spokój.

Cześć wam,

malutka u mnie też smyra na dole co normalnie jest przebojowy chłopak i zawsze go wyraźnie czułam.. ostatnio sie rozleniwił.. może u cb też tak jest? Ja mam dno macicy w połowie drogi do mostka, bo aż tam mi czasem wypycha nóżki :tak: krechy nie mam przynajmniej nie widze, za to przepiękne rozstępy na piersiach, wokół brodawek :-:)-:)-:)wściekła/y:

ta aukcja mnie zszokowała, po coś ty mi ją pokazywała! :szok::-( nie mam teraz tyle kasy :-(

witaj nowa mamo, jak widzisz kompletujemy wyprawki.. zajrzyj na nasz wątek zakupowy..

Miłka gdzieś ty się podziewała? Witaj z powrotem :)
rabbit zdrowiej szybko, u mnie też taka pogoda, że niby duszno a leje co chwila ;/

co do mięty to ja pijam ale filiżankę dziennie i to tylko jak mam żołądkowe problemy, ale cały dzbanek to już przesada :szok:

ja wczoraj w nocy też wierciłam się by usnąć, plecy mi jak zwykle dokuczają :wściekła/y:

ide zaraz do sklepu.. jaaaak mi sie nie chceee ;/ miłego dnia ;]

Widzę że moje obawy co do zbyt wczesnego kompletowania wyprawki się rozwiały w pięć minut :)
Mam już sporo rzeczy ale i tak chodzimy po sklepach i dokupujemy już nawet poprałam część rzeczy żeby później mieć spokój.
Ja mogę powiedzieć ,że już mam wszystko, dziś jeszcze tylko idziemy po kosmetyki i finito ;-)

Dobra laseczki, ja mykam pod prysznic i na wizytę do gina, w końcu!! :-D

PS. chyba się wystraszył gina!!! Bo właśnie mnie po pępku kopie

Ostatnia edycja:
Czy boicie się porodu. Ja wcale!!!! Nie mogę się doczekać, i się zastanawiam czy w miarę upływu czasu zacznę się bać?

7 październik Mariolciaa
user-online.png
:) wg usg 29 wrzesien

reklama
Dzien dobry dziewczynki:))

Moj juz wrocil i jestem cala happy!!
Siedzielismy moze do 2 w nocy a on na 6sta do pracy...
No ale za niedlugo bedzie spowrotem w domu, bedziemy sie wylegiwac na sloncu. Looo matko ale wrocil opalony, chyba schudl, i jakos wyladnial...

Jakas przeziembiona jestem, mam katar. Mega zatkany nos ze ciezko mi sie oddycha.
A do tego taka zgaga jak bym w nocy skrobala szare mydlo....

Do góry