reklama
Mariolciaa
Fanka BB :)
I ja jestem zadowolona z glukozy, z tym że cały dzień ospały miałam. Pysia, a ile gram miałaś?
reniag
Mariolciaa ja też słyszałam że sam wysoki puls nie jest straszny, owszem serducho trochę bardziej się męczy ale to nie jest nic strasznego, gorzej by było gdyby towarzyszyły temu jekieś inne niepokojące objawy, więc głowa do góry i na pewno poczujesz się lepiej!!!
Miłka, :-( ja mam wysoki puls. Ciśnienie zazwyczaj 100-60, 110-70...a puls nie mniej niż 90, nawet do 115 miałam kiedyś...
ja mam podobnie, cisnienie niskie, zwlaszcza rozkurczowe a puls ponad 105, ale mi nigdy nikt nie powiedzial ze sie mam tym martwic, wiec sie nie martwie
Cześć
Szukałam jakiegoś forum co by się dowiedzieć czegoś mądrego od Was, bo jest to moja pierwsza ciąża i cały czas zamęczam koleżanki z pracy i mamę pytaniami a one ciąże mają już bardzo dawno za sobą więc pewnie nie mają ochoty cały czas mi odpowiadać. Mam nadzieję że dobrze trafiłam.
Przepraszam że tak nie w temacie ale czy kompletujecie już wyprawkę nie wiem czy nie za wcześnie?
Szukałam jakiegoś forum co by się dowiedzieć czegoś mądrego od Was, bo jest to moja pierwsza ciąża i cały czas zamęczam koleżanki z pracy i mamę pytaniami a one ciąże mają już bardzo dawno za sobą więc pewnie nie mają ochoty cały czas mi odpowiadać. Mam nadzieję że dobrze trafiłam.
Przepraszam że tak nie w temacie ale czy kompletujecie już wyprawkę nie wiem czy nie za wcześnie?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mariolciaa
karola, witaj . Oczywiście trafiłaś bardzo dobrze
na kiedy masz termin ?
na kiedy masz termin ?
reniag
Witaj karola1983!!!
co do wyprawki to część rzeczy dostałam, trochę kupiłam i mam nadzieję że na pierwszy okres wystarczy Nawet trochę ubranek poprałam, ale ciężko zabrać mi się do prasowania, jednak będę musiała się zabrać dopóki mam więcej siły... z czasem będzie jej coraz mniej;(
co do wyprawki to część rzeczy dostałam, trochę kupiłam i mam nadzieję że na pierwszy okres wystarczy Nawet trochę ubranek poprałam, ale ciężko zabrać mi się do prasowania, jednak będę musiała się zabrać dopóki mam więcej siły... z czasem będzie jej coraz mniej;(
Ostatnio edytowane przez moderatora:
na & października, wg USG na 29 wrzesień, ale to grubasek kochany
reklama
malutka2326
Witam nową mamusię... :-)
Dziewczyny jak Wam się podoba? 3 CZĘŚCIOWY ŚLICZNY KOMPLECIK DLA DZIECI (1686482105) - Aukcje internetowe Allegro
Dziewczyny jak Wam się podoba? 3 CZĘŚCIOWY ŚLICZNY KOMPLECIK DLA DZIECI (1686482105) - Aukcje internetowe Allegro