reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

mnie też glukoza przeszła miło, tylko dupsko od siedzenia zaczęło nie boleć :-p więc nie ma co się nastawiać, że będzie źle ;-)

reklama
Mariolciaa ja też słyszałam że sam wysoki puls nie jest straszny, owszem serducho trochę bardziej się męczy ale to nie jest nic strasznego, gorzej by było gdyby towarzyszyły temu jekieś inne niepokojące objawy, więc głowa do góry i na pewno poczujesz się lepiej!!!:tak:

Cześć
Szukałam jakiegoś forum co by się dowiedzieć czegoś mądrego od Was, bo jest to moja pierwsza ciąża i cały czas zamęczam koleżanki z pracy i mamę pytaniami a one ciąże mają już bardzo dawno za sobą więc pewnie nie mają ochoty cały czas mi odpowiadać. Mam nadzieję że dobrze trafiłam.
:)

Przepraszam że tak nie w temacie ale czy kompletujecie już wyprawkę nie wiem czy nie za wcześnie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witaj karola1983!!!

co do wyprawki to część rzeczy dostałam, trochę kupiłam i mam nadzieję że na pierwszy okres wystarczy:) Nawet trochę ubranek poprałam, ale ciężko zabrać mi się do prasowania, jednak będę musiała się zabrać dopóki mam więcej siły... z czasem będzie jej coraz mniej;(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry