reklama
elifit
Moderatorka
ah te mdłości... ja tez mam ich dosyć.. a do tego ta cholerna zgaga.. dezorganizuje mi życie grrr.. jutro do pracy a mi się nie chce
edyta01
Czekamy na czwarty cud
cześć dziewczyny!!!
kurcze co za straszna wiadomość.... współczuję bardzo Josephine... nie wiem co powiedzieć...
Wczoraj jeszcze pisalysmy sobie a dzisiaj taka wiadomosc ,bardzo jej kibicowalam,cieszylam sie razem z nia,az trudno w to uwierzyc :--(
Martycha a Ty jak sie czujesz??
M
mamuśka23
Gość
hej, Josephine przykro mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edyta w którym była tygodniu???
edyta01
Czekamy na czwarty cud
hej, Josephine przykro mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edyta w którym była tygodniu???
To byla wczesna ciaza cos ok 2 tyg test wyszedl jej jeszcze przed terminem @
Mamuska w koncu jestes,juz myslalam ze dzisiaj nie napiszesz
edytka ja nie narzekam. trochę mnie brzuch pobolewa ale to raczej normalne... zgagę zwalczyłam dzięki dobremu koledze, który zajmuje się dietetyką. doradził mi, żeby pożuć sobie mały plasterek imbiru obranego ze skórki. w sumie nie przepadam za tym smakiem, ale najważniejsze, że pomogło
elfit może ty też spróbuj!!!
strasznie mi się przykro zrobiło z powodu josephine... jakie to niesprawiedliwe...
elfit może ty też spróbuj!!!
strasznie mi się przykro zrobiło z powodu josephine... jakie to niesprawiedliwe...
M
mamuśka23
Gość
Edytko bo nie mialam ochoty nawet pisac, przepraszam , zła jestem oda ran nprwde , jeszcze mój zalał komp i nie moge bardzo pisać bo ciagle literka A wyskakuje albo i w ogole nie pisze, wiec zanim napisze mija 10 minut
Moze wyschnie przez noc a jak nie to bedzie lipa bo nie popisze z wami nic
Ostatnio edytowane przez moderatora:
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edytko bo nie mialam ochoty nawet pisac, przepraszam , zła jestem oda ran nprwde , jeszcze mój zalał komp i nie moge bardzo pisać bo ciagle literka A wyskakuje albo i w ogole nie pisze, wiec zanim napisze mija 10 minut
Mamuska wiem ze jestes zla na wynik testu,bo ja tez az sie we mnie gotuje ale poczekam i zatestuje jeszcze raz w czwartek bo @ nadal nie mam,co do zalania kompa no to sie porobilo... mam nadzieje ze bedziesz mogla pisac
reklama