reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Jose współczuje Ci z calego serca, nie mailam okazji spotkac cie jeszcze na forum ale naprawde wspolczuje i sciskam Cię mocno

Kurcze mam dzisiaj taka rewolucje w dole brzucha ze damat normanie, ciągnący ból tzn takie dziwne rozciganie, kłucie w jajnikach i do tego latam co chwile siku...

Zdolowalam sie normalnie słuz zanikl, szyjka macicy stała sie bardziej wyczówalna i mam wrażenie ze jutro albo za dwa dni dostane @ dotego jeszcze temperaturka tylko 36,9 .... mam totalna załamke.....

Ostatnia edycja:
Edyta ja robilam jeden dzien przed @ i wysedl negatyw, ale robilam test o czulosci 10, to byl moj 30dc, a ostatnio rozne mialam od 30 do 35tak jak Ty, a 33dc bez objawow nagle na tych mniej czulych testach pojawily sie 2krechy.

Dziewczyny co do bolow to jest ok jak nie boli bardzo tylko pobolewa i oczywiscie dopóki nie ma krwawienia/plamienia.. ja tez poronilam w wakacje, wiec cos o tym wiem;(
Przykro mi z powodu Jos... tu rzadne slowa nie pomoga. Skoro zrobila test przed @ to moze to byla ciaza biochemiczna. Kazda z nas mogla ja miesc, nawet nieswiadomie.... Trzymaj sie.

Witam sie z rana :)
Nadal jestem zła o ten komp, !!!!!!!!!!!! Jak pisze musze ciagle wklejac literke A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo nie działa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Więc bede pisać ale nie tak szybko !!!!!!!!!!! trzeba bedzie kupic nowa klawiature !!!!!!!!!
jak sie dzis czujecie????????????????
Edytka a Ty jak??????

Hejho
Ja czuje sie ok, ale wieczorem dopadl mnie niepokoj czy wsystko bedzie dobrze... i jakos strasznie wywalilo mi brzuch, moze z przejedzenia niedzielnego, sama nie wiem;/ ale taki powinnam miec w 4miesiacu a nie 6tyg.
Musze zabierac sie za prace, a wiec do wieczora;)

Witajcie po weekendzie. Pierwszy post jaki przeczytałam to ten o poronieniu Josephine...zasmuciło mnie to bardzo:(

Dzisiaj byłam na badaniach: mocz, morfologia, glukoza, toksoplazmoza, USR, ciekawa jestem jak wyniki.

Ja też często sikam, ostatnio latam co 20 minut do toalety, co jest bardzo denerwujące, bo nie lubię sikać:( i normalnie zawsze przeczymuję (wiem, że to niezdrowo;-))

Czesc poniedzialkowo :-)

Zoszka bo tak juz jest z tymi testami :zawstydzona/y:

Mere no niestety czeste oddawanie moczu to przypadlosc ciezarnych,trzeba sie przemeczyc :-p

Mamuska u mnie nadal @ brak a jak tam u Ciebie ????

czesc :)

straszna noc mialam :( obudzilam sie , bo oddychac nie moglam , pozniej mialam zawroty glowy i serce mi tak szybko i mocno bilo , ze myslalam , ze wypadnie :(
ehhh mam nadzieje , ze to byl jednorazaowy incydent !!!

a tak to nawet dobrze sie czuje :)

chce do dr zadzwonic i umowic sie na wizyte pierwsza :)

reklama
Do góry