mileczka89
Mamita małego Mareczka
hey witam się i ja.
cześć mileczka 89 to Twój rocznik? jeśli tak to jesteś ode mnie rok młodsza
Tak, tak rocznik. Pewnie jestem jedną z młodszych mam na forum
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hey witam się i ja.
cześć mileczka 89 to Twój rocznik? jeśli tak to jesteś ode mnie rok młodsza
teraz dla siebie chyba koszule, szlafrok... a koszule jakie kupujesz?
o nie, nie... ja jestem najmłodsza... rocznik 91...Tak, tak rocznik. Pewnie jestem jedną z młodszych mam na forum
Mój też dzisiaj wraca i juz nie mogę się doczekać a pewnie będzie ok 22 ;(LALECZKI, moj dzisiaj wraca wkoncu do domu
Mnie to plecki czesto bola, szczegolnie kosc ogonowa, jak posiedze za dlugo w jednej pozycji to potem ciezko mi wstac nieraz jest! I stekam wtedy jak babcia 80letnia....
Rudson jesteś wielka właśnie takiej koszuli nocnej nie mogłam znaleźć. Bo chciałam w miarę normalną bez pamperków nie workowatą i w przyzwoitej cenie. Daj znać jak ją dostaniesz bo ja mam pecha do allegro i jak zamawiam to na ogół bubel.