reklama
Mariolciaa
Fanka BB :)
rabbit, kusisz... ale ja już zaplanowałam tosty :-)
cześć
cytryna witaj cieszę się, ze odpoczynek się udał
Marti udanego wypoczynku
Rudson a ja też się nastawiłam na ten płyn z Lovely i pobiegłam wczoraj do biedrony, a tu zonk nie było, ani proszku :/
Asionek, a co będziesz kupować dla małego?? mam nadzieje, ze nam się pochwalisz
malutka ja też od 4 nie spałam, aż padłam o 6 i udało się przysnąć
tak w ogóle to od wczoraj jakaś taka nerwowa jestem i nie wiem czemu :/ takie jakieś podenerwowanie mnie dopadło, gorąco mi i sama nie wiem co ze sobą zrobić :/ mam nadzieje, że to nie wina eutyroxu który biorę od wtorku, bo jakoś wcześniej się tak nie czułam
Marti udanego wypoczynku
Rudson a ja też się nastawiłam na ten płyn z Lovely i pobiegłam wczoraj do biedrony, a tu zonk nie było, ani proszku :/
tak w ogóle to od wczoraj jakaś taka nerwowa jestem i nie wiem czemu :/ takie jakieś podenerwowanie mnie dopadło, gorąco mi i sama nie wiem co ze sobą zrobić :/ mam nadzieje, że to nie wina eutyroxu który biorę od wtorku, bo jakoś wcześniej się tak nie czułam
Justyś1985
Dzień dobry
Ja czekam na mleko i jagodziankę m pojechał bo taką mam ochotę na takie jagódki
Wczoraj próbowałam się zarejestrować gdzieś do lekarza na 4 d , bo chciałam żeby m zobaczył przed wyjazdem bo był tylko na usg 12 tyg ale nie było terminów , dziś zadzwonili że we wtorek na 20.30 można przyjechać
Idziemy do teścia na 60tkę wczoraj już widziałam co pichci więc dziś polece tam jak na skrzydłach tylllleeeee żarła
Wczoraj próbowałam się zarejestrować gdzieś do lekarza na 4 d , bo chciałam żeby m zobaczył przed wyjazdem bo był tylko na usg 12 tyg ale nie było terminów , dziś zadzwonili że we wtorek na 20.30 można przyjechać
Idziemy do teścia na 60tkę wczoraj już widziałam co pichci więc dziś polece tam jak na skrzydłach tylllleeeee żarła
malutka2326
cześć
Marti udanego wypoczynku
Nie sądzę aby to była wina euthyroxu, ja tak się czułam gdy dawka była już za słaba, może u Ciebie dopiero zaczyna się normować wszystko ;-)
Ja muszę iść w tygodniu zrobić sobie FT4 prywatnie bo też coś znowu nerwowa się robię, a wizytę u endokrynolog mam dopiero we wrześniu
Justyś Ty o jedzeniu ,a ja nawet nie mam jeszcze pomysłu na obiad
schowaj trochę w torebkę dla nas ,tylko pod stołem żeby nikt nie widział ;-)
Ostatnia edycja:
Mariolciaa
Justyś, udanej imprezy. I gratuluję USG, fajnie tak popatrzyć na maluszka
Ilonka, ja też jakaś nerwowa jestem...
ja już po śniadanku, przydałoby się teraz za sprzątanie wziąć :-)
Ilonka, ja też jakaś nerwowa jestem...
ja już po śniadanku, przydałoby się teraz za sprzątanie wziąć :-)
reniag
cześć dziewczyny,
ja pobudkę miałam o 3 na siu siu, a potem ciężko było zasnąć i do tego strasznie boli kręgosłup
Niestety gdy niskie ciśnienie i pochmurno na dworze to odmawia posłuszeństwa
A do tego ciężko znaleźć odpowiednia pozycję
Ale jak pogoda się polepszy to i kręgosłupek trochę odpuści
ja pobudkę miałam o 3 na siu siu, a potem ciężko było zasnąć i do tego strasznie boli kręgosłup
Mariolciaa
Ja zazwyczaj w taką pogodę też mam niskie ciśnienie, ale jestem senna cały dzień... kiedyś spałam w nocy 12 godzin, wstałam o 10... do 13 pochodziła i poszłam dalej spać, wstałam o 18 aby coś zjeść i dalej spać... masakra.cześć dziewczyny,
a wiesz co mi pomaga na kręgosłup? zwijam kocyk wzdłuż i podkładam mniej więcej pod plecy i na nim jestem oparta jak śpię.
reklama
Asionek31
hehe ja też już od rana szukam czegoś na allegro
podobne zajecie widze mamy
Witam się i ja...
Ja jak się obudziłam dziś po 4 tak długo zasnąć nie mogłam, w końcu jak zasnęłam to przed chwilę wstałam
Pogoda do d..y od wczoraj pada cały czas i tak podobno do czwartku eh
to sobie pospalas dobrze
wspolczuje pogody :/
asionek
to jak się rozpędzisz to może i u mnie sprzątniesz;-) bo ja dzisiaj lenia mam...
ja mam wyrzuty sumienia bo kupiłam już kilka ciuszków ale na rozm. 62 a tak sobie myslę, że chyba z tego szybko wyrosnie i nie wiem czy dobrze robie że takie małe kupuje... właśnie na all zawsze znajde coś ślicznego, w sklepach mniej takich fajnych rzeczy widziałam.
A pogodę macie wobec tego fajną, bo w okolicach Poznania pada od rana;/
oj nie ledwo u siebie skonczylam :/
ja ubranek nie kupuje , bo juz mam cala mase
a pogode to mam taka , bo ja nie w Pl mieszkam u nas z 40 w sloncu lekka reka ...
cześć
(
ja kupuje takie duperelki , jak grzebyki , kocyki , butle , smoczki , i inne drobiazgi
nie pochwale sie , bo to idzie do mamy ,,a ona mi dopiero pozniej wszystko przywiezie
Dzień dobry
podziel sie jagodzianka !!
fajnie , ze na 4D idziecie bedzie pamiatka
milej zabawy i smacznego jedzonka