reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Hej wam! Mało mnie tu ostatnio i nadrabiania mam ciągle po kilka stron!Ale słoneczko u nas i lato od tygodnia to trzeba wykorzystać po tych 2 miesiącach deszczu! I słońca nikomu nie użyczę, zwłaszcza tym co w PL!! bo miałyście wcześniej i jeszcze narzekałyście ha!!
Ewa ale bajer z tą panienką, gołym okiem widać że grubymi nićmi szyte.

reklama
karolina1978 to ja czekam na przepisy :)

Asionek ja tez chyba od 6 lat nie jadlam agrestu az zapomnialam jaki dobry!

Justys fajnie ze masz 4d USG, my probowalismy w Polsce ale malenstwo lezalo nizutko i glowka w dol i niestety nie mialo wystarczajaco duzo wod wokol glowki zeby uzyskac dobry obraz na 4d, wiec skonczylo sie na 2d ;)

U mnie tez ladnie - nie za goroco i sloneczko od rana swieci :)

Cześć,

u mnie dziś botwinka :)

Ewa ściema jak nic, nie wierzę żeby tak lekarz jej powiedział, dziewczyna typu niuniaa :-D

reniag ja podkładam sobie poduszki pod plecy.. polecamy z dziewczynami poduche rogala

rabbit asionek mnie też dzidziuś zaczyna szaleć jak tylko oczy otworzę, a wczoraj w nocy to mi lewy bok chciał wypchnąć :szok: taka gulka się zrobiła :tak:

Justyś fajnie że masz 4d, mnie nie stać :-(

Idę troche posprzątać.. miłego dnia

elifit dzięki każda sugestia będzie wypróbowana:),
a dziś boli szczególnie
juz nawet siedzenie i leżenie z poduszkami nie momaga, próbuję wszystkiego i okazało się że lekka ulga przyszła po małym spacerze po mieszkaniu:) a teraz pozycja pół leżąca i troszkę lepiej:)

Ewa moj jest Francuzem , a z jezykiem jakos daje rade :)

co do opwiesci to sciema na pewno !! po pierwsze jaki lekarz daje taka dniagnoze ? i te tabsy na necie hehe
dobre , ludzie to maja wyobraznie :) i jeszcze propozycja , ze zrobia to u ciebie ... hehe nie no nie moge sorki , ale bajki ludzie pisza :)

Cytrynka no ja pewnie podobnie nie jadlam , albo i dluzej ?? :)

hehe nawet dobrze że lekarz mnie tak postraszył bo mój mężulek sprząta już od 2 h hehehe.....a ja leże i wcinam owoce:) i popijam soczkiem hehehe....

no widzisz jaki dobry :)

No to bardzo wzorowy mąż, tak powinno być :-)
reniag, to współczuje... mam nadzieje że znajdziesz coś co przyniesie ulgę. :-)

Werka, Asionek... dajcie do mnie trochę słońca, u nas cały tydzień leje,
zimno jest... i następny też taki pewnie będzie.. przynajmniej tak w prognozie przewidują. ehh

ja już po sprzątanku. czas na forum:)

kurcze ja moge sie podzielic i sloncem i temepratura :)
u mnie i tego i tego za duzo hehe

a ja powoli się zbieram, jak zwykle ten sam dylemat...
nie mam się w co ubrać...

eh,właśnie gdyby było ciepło to tunika, leginsy i w drogę
a tak spodnie, cieplejsza bluzka... w lipcu :wściekła/y:

a u mnie caly dzien pada
zaczelam pakowanie, bo niedlugo przeprowadzka, polowe gratow musze wywalic bo pelno takich ze "kiedys sie przyda".
przynajmniej gruntowne porzadki bede miec za soba

jesczze dzis pogrzeb mojej kolezanki, niestety nie dojechalam na niego
zawsze wydaje sie ze mamy tyle czasu na wszystko a czasami tego czasu juz nie ma
nie smece wam dalej
milego dnia

a u mnie caly dzien pada
zaczelam pakowanie, bo niedlugo przeprowadzka, polowe gratow musze wywalic bo pelno takich ze "kiedys sie przyda".
przynajmniej gruntowne porzadki bede miec za soba

jesczze dzis pogrzeb mojej kolezanki, niestety nie dojechalam na niego
zawsze wydaje sie ze mamy tyle czasu na wszystko a czasami tego czasu juz nie ma
nie smece wam dalej
milego dnia
wiem, też mam manie trzymania rzeczy bo kiedyś się przyda.
ajj współczuje śmierci koleżanki... tak jak piszesz czasami już nie ma czasu żeby kogoś zobaczyć.
Trzymaj się kochana :)

reklama
Do góry