reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Karolina jak mysle ze Jaskowi ktos by krzywde czy przykrosc zrobil to najlepiej niech mi w droge nie wchodzi,
bede musiala sie hamowac jak pojdzie do przedszkola i bedzie mial jakis konflikt z dziecmi, a juz nie daj Boze z wychowawca, chyba bym pogryzla

Asionek no niestety jakas czarna dziura nad nami zawisla, ale w koncu kiedys musi byc dobrze

reklama
Rabbit, leż plackiem. trzymam kciuki:-)
a ja spać nie mogę, Oliwier się wierci... tak sobie pomyślałam że może on jest zdenerwowany, bo ja wczoraj trochę
się zestresowałam.

jestem :) nie moge spac jakos ... chyba mam syndrom niespokojnych nog hehe
nic to posprzatam przynajmniej nie jest jeszcze za upalnie :)

Karolina jak mysle ze Jaskowi ktos by krzywde czy przykrosc zrobil to najlepiej niech mi w droge nie wchodzi,
bede musiala sie hamowac jak pojdzie do przedszkola i bedzie mial jakis konflikt z dziecmi, a juz nie daj Boze z wychowawca, chyba bym pogryzla

Asionek no niestety jakas czarna dziura nad nami zawisla, ale w koncu kiedys musi byc dobrze

napewno czarne chmury odejda !!! bedzie dobrze :)

Rabbit, leż plackiem. trzymam kciuki:-)
a ja spać nie mogę, Oliwier się wierci... tak sobie pomyślałam że może on jest zdenerwowany, bo ja wczoraj trochę
się zestresowałam.

normalne , ze sie wierci :) nie bedzie spalo caly czas i napewno nie od tego , ze wczoraj sie zdenerwowalas :))

hejka dziewczyny....mnie maluchy rano budzą tak podskakują w brzuchu....ale jak tylko coś zjem to spokój...pewnie biedactwa głodne...hihih male obrzartuszki....

Jak się dzisiaj czujecie?

Witam sie z rana :)
wpadłam sie przywitać i życzyć Wam miłego dnia :):)
Rabbit- ja tak samo miałam, Jasiek o 5 mnie budził nie kopniakami ale tak sie wiercił ze nie dało rady wyleżeć wiec musiałam coś zjeść i dopiero sie uspakajał i szedł pewnie spać a ja juz nie mogłam przeważnie usnąć i dzien przeważnie mialam długo jak od 5 nie spałam !!!!!

Wiec uciekam na zakupy :)
Buziaczki :* proszę pogłaskać ode mnie brzuszki :* :*******:-D:-D

hejka dziewczyny....mnie maluchy rano budzą tak podskakują w brzuchu....ale jak tylko coś zjem to spokój...pewnie biedactwa głodne...hihih male obrzartuszki....

Jak się dzisiaj czujecie?

hehe no moze glodne byly :)
moj tez jak tylko sie porusze rano to juz kopie :)

ufff goraco .... dobrze , ze juz tylko kuchnia i podlogi zostaly

a pozniej Allegro i zakupy dla malego :) w nagrode dla mnie hehe

Witam się i ja...
Ja jak się obudziłam dziś po 4 tak długo zasnąć nie mogłam, w końcu jak zasnęłam to przed chwilę wstałam :-D
Pogoda do d..y od wczoraj pada cały czas i tak podobno do czwartku eh :wściekła/y:

heyyy :) mój dzień wyjątkowo się szybko zaczął i tak samo jak tlyko się ruszyłam mała zaczeła buszować w brzusiu, aż myślałam, że wyskoczy heh
zdążyłam już zrobić mini zakupki i kupiłam w tesco za 9,9 zł wełniany berecik z podszewką na zimę i rękawiczki wełniane do tego :) słiiiiiiiiit!
aaaa i zaopatrzyłam się w mopa ultramax vileda, moja mamuśka kupiła i mega zadowolona jest bo nie trzeba za każdym razem ściągać tej końcówki tylko sama się wyciska.
teraz walnę sobie kawuchę i zabieram się za sałatkę a potem sprzątanie bo jak nie było mnie w tamten weekend to mój mąż nie raczył sprzątnąć przez co mam 2x tyle roboty:p
elifit
doooobre :) widzę, ze mamy podobnie. Pare tygodni temu mój mąż mnie łaskotał i się wygłupialiśmy jak zwykle i tak się śmiałam że aż zaczęły mi łzy lecieć a po chwili zaczęłam wyć że chyba wszyscy sądziedzi słyszeli i się zanosiłam mówiąc "jak możesz mnie tak rozśmieszać, myslisz że ile ja się mogę śmiać????"

lena
zauważyłam że to zdjęcia z takiej strony i domyśliłam się ze nie Ty je robiłaś, ale chodzi mi o to że mogłaś to widzieć skoro tam mieszkasz, a to niesamowity widok!

asionek
to jak się rozpędzisz to może i u mnie sprzątniesz;-) bo ja dzisiaj lenia mam...
ja mam wyrzuty sumienia bo kupiłam już kilka ciuszków ale na rozm. 62 a tak sobie myslę, że chyba z tego szybko wyrosnie i nie wiem czy dobrze robie że takie małe kupuje... właśnie na all zawsze znajde coś ślicznego, w sklepach mniej takich fajnych rzeczy widziałam.
A pogodę macie wobec tego fajną, bo w okolicach Poznania pada od rana;/

rabbit
Ty to masz w sumie fajnie z ciuszkami bo jak coś Ci w oko wpadnie to nie musisz patrzeć czy na chłopca czy na dziewczynkę, bo tak czy siak Ci się przyda :D

reklama
Do góry