reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Dzień dobry!
Wpadłam przywitać się z samego rana, bo później to czeka mnie taki maraton, że aż strach:shocked2: Z piątku na sobotę uciekamy nad morze, a więc będę zaglądać tak często jak to tylko będzie możliwe:-) Pozdrawiam i życzę miłego dnia:-)

reklama
Witam się i ja
Pysia, dziękować ,ale Twój też by się zapierał ,że to nie jego
Werka spoko sąsiedzi głuche A z szarlotką to nie jestem pewna, jaki tytuł?? :-D

Hej Laseczki! Postanowiłam się z Wami przywitać, kiedyś na początku tutaj pisałam, potem ciąża dała mi mocno w kość i zrezygnowałam z forum, ale od paru dni zaczęłam się cieszyć swoim stanem i zajrzałam do Was. Październik już niedługo :) Ja czekam niecierpliwie :))))

Witam sie i ja o poranku :-) Lece sie szykowac i pakowac na weekend, bo staramy sie korzystac ze sloneczka i w weekend moorzeeeeeeee :-) Uwielbiam, nawet jesli moj cierpi i nie wie gdzie sie chowac przed sloncem :tak:

Dzien dobry :)
Wpadlam z mysla, ze bede pierwsza a tu klops:zawstydzona/y::-) same ranne ptaszki :)
Dziekuje, ze rozumiecie:tak:

U mnie noc tragiczna. Nie wiem co sie dzialo ale tak mnie bolal brzuch... Dol... Taki dziwny dyskomfort, nie jak na @, sama nie wiem jak. Nawet no-spa nie pomogla i teraz nie wiem co dalej. Pobolewa mnie juz jakis czas wieczorami, ale lekarka mowila, ze ok jest wiec chyba grzecznie poczekam...

Dzień dobry kochane :********

My dopiero co wstaliśmy:) Dał mi pospać dziś mały łobuz :D na szczęście bo kurcze zasnęłam dopiero po 2 !!!!!
Wszystko mnie swędziało po tym solarium przeklętym !! I nie wiem dlaczego !!!!!!!! Cyce brzuch mi sie troszeczkę przypiekły i nogi z tyłu też ale to tak lekko, no ale czemu mnie wszystko drapało ??? Moze Ewa jak przyjdzie to mi powie co nie tak jest !!!!!!!
Lena- tak jak wyczytałaś u mnie wszystko dobrze ;) Stanęłam na nogi i ide dalej :D Nie mam wyjścia - muszę :D
Dziś znów pogoda taka ze sie odechciewa wszystkiego łeeeeee !!!!!!! Kiedy to lato w koncu bedzie !!!!!!
Dobrze że dziś piątek juz, mam nadzieje ze mój wróci dziś do domu !!!!!!
Magda a może zadzwoń do swojego lekarza i powiedz o tych bólach, wiesz lepiej nie bagatelizować tego, i miec czyste sumienie !!!
A teraz też boli czy juz nie ????????

Cześć zboczki niewyżyte!!
Dałyście chłopom popalić po wczorajszych wieczornych zbereźnych gadkach?:-D
Witam się i ja
Pysia, dziękować ,ale Twój też by się zapierał ,że to nie jego
Werka spoko sąsiedzi głuche A z szarlotką to nie jestem pewna, jaki tytuł?? :-D
American Pie chyba :-)
Dzien dobry :)
Wpadlam z mysla, ze bede pierwsza a tu klops:zawstydzona/y::-) same ranne ptaszki :)
Dziekuje, ze rozumiecie:tak:

U mnie noc tragiczna. Nie wiem co sie dzialo ale tak mnie bolal brzuch... Dol... Taki dziwny dyskomfort, nie jak na @, sama nie wiem jak. Nawet no-spa nie pomogla i teraz nie wiem co dalej. Pobolewa mnie juz jakis czas wieczorami, ale lekarka mowila, ze ok jest wiec chyba grzecznie poczekam...

Ja tak mam już 2 tygodnie. Wieczorami najgorzej, jakby mięśnie w dole brzucha, czasem to jest aż taki kłujący ból że się ruszyć nie mogę, ale to ponoć wiązadła i ma tak być.
Ja się wczoraj dowiedziałam że to stawianie się macicy to skurcze :szok: spoko, w drugiej ciązy jestem a głupia jak but. Coś często mnie ostatnio te skurcze dopadają, za dużo łażę i za szybko wszystko robie. Więcej leżenia by się przydało a ja na odwrót, jak w pierwszym trymestrze flak i nogi z łóżka nie wystawiałam to teraz takiej energii z każdym dniem nabieram że przed ciążą tak nie miałam. A tu trzeba się zatrzymać!

reklama
ilona24 no wlasnie teraz nie, spoko jest, nic nie boli. A te to tak jak sivi pisze jakby miesnie, jakies klucia
sivi stawianie macicy?? kurcze to to samo co twardnienie brzuszka?? bo tego jakos nie mam, wiec chyba luz narazie:tak:

Do góry