reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

No wlasnie dziewczyny to sie okaze czy bede potargana w przyszlym tyg. Jutro mam wizyte lekarska i poprosze doktorka o skierowanie na cytologie. Bad. gin. jesli wyjdzie kiepsko to bedzie mogl sobie tylko w grzejniczek wsadzic :-D:-D

reklama
No wlasnie dziewczyny to sie okaze czy bede potargana w przyszlym tyg. Jutro mam wizyte lekarska i poprosze doktorka o skierowanie na cytologie. Bad. gin. jesli wyjdzie kiepsko to bedzie mogl sobie tylko w grzejniczek wsadzic :-D:-D
To i tak dobrze ,że nie między drzwi :-D:-D Choć ostatnio oglądałam super komedię "facet pełen uroku" tam nie pogardził podgrzanym grapefriutem z dziurką :-D:-D

Malutka tylko nie przesadzaj z bo co sasiedzi powiedza!! A ogladalas film jak wkladal w szarlotke??

Pozazdroscic , moj PAN wraca dopiero w poniedzialek ahhh
A poki pozostalo mi tylo i byc :-):-)

Pysia chce by byl, i on tez chce byc...
To dobrze niech widzi, nie boi sie krwi ale strzykawek...i zastrzykow :-D

Oj musza dac, ja go do niczego nie zmuszam. Ale zapowiedziaal ze chce i juz. Niech patrzy, pokazywalam mu filmiki w necie takie realne ze az mnie ciary przechodzily, to on nie chcial patrzec tylko skomentowal. " na zywo zajrze u Ciebie" :wściekła/y::wściekła/y:

Dobra kochana ja sie klade spaciu, bo jutro mam wizyte lekarska o 9:25. I zes sobie przypomnialam w ostatniej chwili!!!!

Takze dobranoc dziewczynki, i maluszki :))

jagmar z tym nadrobieniem to najgorzej tym bardziej, że na początku jak tu się pisało to parę stronek przybywało dziennie, więc takiego problemu nie było, a tu pare dni mnie nie było ostatnio - wpadam, a tu 20 stron - to już coś... nie lada wyczyn... ale malutka przeczytała całe forum to my nie nadrobimy kilku stron? :-)
malutka ależ nikt Cię stąd nie wygania... ;) a bb uzależnia :-D
sivi aaa to już wiadome :-D

Teraz spodziewam się jednego bąbla, a w domu siedzi drugi 1,5 roczna Zosia:-D
Też mam Zosię tylko, że 1.5 roku będzie miała w październiku :)

Malutka ma racje olać ją, choć wiem ze to taka nie miła sytuacja bo to w koncu siostra Twojego ale może z czasem zmądrzeje jak bedzie sama zarabiać i patrzec na kazdy grosz zeby go dobrze wydać !!!!!!!!

Kochane uciekam na solarium, wiem ze to nie zdrowe ale na słoncu nie mogę długo wysiedzie bo zaraz mi się kręci w głowie, pochodze pare razy aż bede ładnie opalona i basta, bo chce nogi opalić zeby założyć w koncu krótkie spodenki( bo ja od małego nie chodze w krótkich spodenkach czy w spódnicy w lato bo mam blizny po oparzeniach wiec niepokazuje ale w te wakacje postanowiłam ze nie bede sie grzać jak głupia , tylko ze musze je ładnie opalić zeby sie tak w oczy nie rzucały :D w zime to zakładam rajstopy i miniówę a w lato to juz gorzej :D ale dobrze ze są te leginsy cieniutkie tez :D

To dzisiaj jak nic z 20 stron pekło. Kurde kobity nie daje rady z czytaniem i odpisywaniem. wygospodarowałam sobie wieczorem czas a tu córka strajk urządziła i wdała się w jakieś dzikie ryki. Niewiem czy cos ja bolała czy coś złego się przyśniło płakała pół godziny i przez następną godzinę zasypiała. Teraz jak zwykle zamiast spać i odpoczywać to siedzę przed kompem ;)

Nooo mi też się podoba
Nie piszcie o piersiach bo w kompleksy popadnę :-D Ja mam 75C :zawstydzona/y: przed ciążą 75B

To ja powinnam popaść w kompleksy ciesze się jak głupia bo z 70A awansowałam na 70B i teraz moje piersi wydaja mi się taaaaaaaaaaaakie duże ;)

Spadam, muszę jeszcze dziecinę przesiedlić bo zajęła moja rogalowatą poduszkę i teraz nie mam na czym spać.

Ostatnia edycja:
reklama
MAtko kochana dziewczyny nie nadążam!!!!!
MAMUŚKA-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wszelki duch...... super,że jesteś.Co u Ciebie babo? Strasznie sie cieszę,że wróciłaś!
Boże skąd Wy wyczarowałyście to ikony??

Do góry