Marti_1984
Fanka BB :)
Marti to jedna miejscówa dla mnie, druga dla Ewy
morze widziałam tylko jedyny raz w życiu ileś lat temu
no coś ty a jak to się stało ja już drugi raz w tym roku jadę nad morze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marti to jedna miejscówa dla mnie, druga dla Ewy
morze widziałam tylko jedyny raz w życiu ileś lat temu
Ale cisza dziś tutaj...śpią wszystkie po tych późnowieczornych pogaduszkach?
Tutaj dziś strajk nauczycieli i moja w chacie siedzi. A ja jakaś taka rozmemłana się czuję, niby pogoda ładna to chyba nie ciśnienie...
Witam sie i ja
wczoraj trochę spanikowałam...całe popołudnie skurcze ...polegiwałam i nic...wzięłam nospę...i nic....teraz jest oki...ale jak się znów powtórzy to jadę do szpitala...mój lekarz dzis ma dyżur...
Lenka ja też od czasu do czasu wyciągam moje wyniki z amniopunkcji...napisane tak że nic nie rozumiem i wkręcam się że może jednak cos tam jest nie tak a ja źle to zrozumiałam źle mi wytłumaczono itp ...
Przede mną jeszcze 2 echokardiogram 14.07...i wtedy się okaże czy maluch ma jednak niedomykalność zastawki trójdzielnej czy może już jest dobrze
malutka ja to też mam spanie ostatnio - wczoraj np spałam do 11ej
ale co tam... trzeba się wysypiać, bo za parę miesięcy się to zmieni
Hej Kobitki,
U mnie dziś jakoś nijak, pogoda do bani i wogóle jakoś musze zacząć sie ogarniać bo w sobote jedziemy nad morze a mi się tak nie chceeeeeeeeeeeeeeeeee że szokkkkk........
Witam Was dziewczyny
Jestem tu nowa i też mam termin na październik (01.10.2011), jednak małe prawdopodobieństwo że do października wytrzymam gdyż w brzuszku buszuje dwójka maluchów
U mnie pogoda też nie najlepsza:-(, szaro buro i ponuro ale trzeba jakoś przetrzymać.
Pozdrawiam!!!
renia cześć to już mamy dwie mamy bliźniaków!
mam wyrzuty sumienia bo zjadłam całą czekoladę, ale normalnie oprzeć się nie mogłam tak chciałam słodkiego... i kolejny kg do przodu
asionek
a kto jeszcze ma bliźniaki??