reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Agadaria moze lekarz da Ci zwolnienie,powiedz mu ze zle sie czujesz itd oczywiscie trzymam kciuki za wizyte ;-)

Powiem o tych ciagnieciach w dole brzucha...jak nie zaproponuje to sie upomne,praca jest strasujaca a w moim stanie to niewskazane....zobaczymy co sie da zrobic

jutro dam znac co i jak...denerwuje sie jakbym rodzila pierwszy raz....hi hi hi

reklama
Mamuska i Edyta głowy do góry!!! Może jeszcze za wcześnie...Same wiecie jak to z tymi testami jest...A nawet jeśli się tym razem nie uda, to się przecież uda następnym...Ja też czuję że w tym cyklu nic z tego:-( Więc najwyżej na listopadówkach wylądujemy...A Póki co jeszcze nic straconego bo @ nie przyszły...Trzymam &&&&&&&&&& Całusy***

Ja tak samo na razie czekam, póki nie ma @ jest oK !!!!
Agadaria lekarz powinien bez problemu ci wystawić L4 , co prawda ja za pierwszym razem wylądowałam u podłej lekarki i zaczeła na mnie wrzeszczeć ze ciąża to nie choroba itd ale ja to mialam w nosie co ona pierdzieli bo rzygałam jak kot całymi dniami i co mialam isc do pracy i w pracy w kibelku siedziec, wiec zniosłam jej fochy i wyszłam ze zwolnieniem a jak juz poszłam do swojego lekarza to sam sie pytał czy nie potrzebuje l4 !!!!!!!!!!!!! A baba powinna bardziej zrozumiec kobiete w ciązy !!!!!!!!!!

witajcie :)

Hej dziewczyny !!
niestety mam złe wiadomości !!!! Test NEGATYWNY !!!!!!!!!!!!!!!!! Płacz i Lament Rozczarowanie itd, trudno sie mówi , może jeszcze jest nadzieja ze nie wykrył ciąży !!!!!!!!!!!!
Miłego dnia !!!!

Mamuska nie zalamuj sie ja tez zrobilam u mnie tez negatyw :-(

kurcze dziewczyny przykro mi bardzo :( ale moze jeszcze nic straconego ?? :)

Ja tak samo na razie czekam, póki nie ma @ jest oK !!!!
Agadaria lekarz powinien bez problemu ci wystawić L4 , co prawda ja za pierwszym razem wylądowałam u podłej lekarki i zaczeła na mnie wrzeszczeć ze ciąża to nie choroba itd ale ja to mialam w nosie co ona pierdzieli bo rzygałam jak kot całymi dniami i co mialam isc do pracy i w pracy w kibelku siedziec, wiec zniosłam jej fochy i wyszłam ze zwolnieniem a jak juz poszłam do swojego lekarza to sam sie pytał czy nie potrzebuje l4 !!!!!!!!!!!!! A baba powinna bardziej zrozumiec kobiete w ciązy !!!!!!!!!!

dlatego ja chodze do facetow ginow :) mam bardzo zle doswiadczenia z kobietami :( zamiast byc wyrozumiale , bo przeciez tez kobiety i wiedza co i jak , to jest na odwrot i tylko doluja , chamskie sa i wogole jak dla mnie porazka :/ juz nie wspomne o delikatnosci ...

a ja dzisiaj wstalam jakas taka podminowana , i bylam pewna , ze saboe uroilam to wszystko i , ze w ciazy wcale nie jestem :szok:
wiec wzielam ten test normalny sikany , siknelam na niego i od razu pod koniec sikania wyszly dwie krechy jak malowane i to dwie na raz hehe , nawet czekac nie musialam na ta druga .... chyba jednak naprawde w ciazy jestem ;)
ciezko mi jakos w to uwierzyc ... dzisiaj moj gdzie na @ ... moze stad ten stres ??

lece sie szykowac i jedziemy nad morze :) tak pieknie jest i cieplo , ze szkoda dnia
do pozniej !!!

Wpadlam tylko spr jak testy.. przykro mi ale glowa do gory kobitki!! U mnie tez 1.test byl negatywny a robilam tym najczulszym;p 3dni pozniej piekne dwie krechy takze bedzie dobrze;* Milej niedzieli!!

Asionek to wklejaj zdjecie testa :tak:

Zoszka a pierwszy test kiedy robilas? tzn ile dni po terminie?

reklama
Hej dziewczyny ,przykro mi ,ze testy negatywne.Ale pamietajcie trening czyni mistrza zabierajcie sie do roboty!!!!!!!!

Do góry