reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Hej dziewczyny !!
niestety mam złe wiadomości !!!! Test NEGATYWNY !!!!!!!!!!!!!!!!! Płacz i Lament Rozczarowanie itd, trudno sie mówi , może jeszcze jest nadzieja ze nie wykrył ciąży !!!!!!!!!!!!
Miłego dnia !!!!

Hej dziewczyny !!
niestety mam złe wiadomości !!!! Test NEGATYWNY !!!!!!!!!!!!!!!!! Płacz i Lament Rozczarowanie itd, trudno sie mówi , może jeszcze jest nadzieja ze nie wykrył ciąży !!!!!!!!!!!!
Miłego dnia !!!!

Mamuska nie zalamuj sie ja tez zrobilam u mnie tez negatyw :-(

Ale chyba tak naprawde spodziewalam sie tego,bo nie wierzylam ze za pierwszym razem nam sie uda...masz racje jesli nie przyjdzie to za pare dni zatestujemy znowu,dziwi mnie brak @ :dry:

Mamuśka i Edyta już nie mogłam wytrzymać i musiałam na chwilę zajrzeć, by sprawdzić jak się sytuacja przedstawia... i przykro mi, chociaż nadal trzymam &&&, żeby jednak @ przyszła, a pojawiły się II za kilka dni. Oby tak było właśnie, bo ten wątek jest dla was stworzony, a wy jesteście jego dobrymi duchami:tak:

Mamuśka i Edyta już nie mogłam wytrzymać i musiałam na chwilę zajrzeć, by sprawdzić jak się sytuacja przedstawia... i przykro mi, chociaż nadal trzymam &&&, żeby jednak @ przyszła, a pojawiły się II za kilka dni. Oby tak było właśnie, bo ten wątek jest dla was stworzony, a wy jesteście jego dobrymi duchami:tak:

Dzięki :) Kochana jestes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oby nam sie jednak udało!!!!!!!!!!!!! Nie wyobrazam sobie co bedzie jednak @ przyjdzie !!!! Załamię sie juz na dobre chyba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uciekam robić placek i sałatke z tortellini !!!! Na poprawe nastroju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kochana obys miala racje,ja tak chce zostac pazdziernikowka ze sie z tad nie ruszam,dopuki nie ma @ jest nadzieja :-):-)

Witajcie!!!!
Mamuska,edytka,glowa do gory!!!!!!
Dopoki nie ma @,jest nadzieja!!!!!!!!!
Tule mocno i trzymam kciuki!!!!

Fever,wyjelas mi to z ust!!!!!Te dobre duchy nie moga nas opuscic:)

Ja sie denerwuje jutrzejsza wizyta u lekarza...Boje sie ze nie da mi tak wczesnie l4...a naprawde jestem zmeczona,troche podziebiona i zwyczajnie mam ochote odpoczac....

milego dzionka dziewczynki

reklama
Agadaria moze lekarz da Ci zwolnienie,powiedz mu ze zle sie czujesz itd oczywiscie trzymam kciuki za wizyte ;-)

Do góry