reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Dziś popołudnie spedziłam u koleżanki i jej świeżo upieczonym 3 miesieczym chłopczykiem poplotkowałyśmy pogadałyśmy zawsze dobrze posłuchac kilka dobrych rad ;-)

Kurcze dziewczyny co wy tak z tą wagą nie wiem wiadomo ze nie obżerać sie z reszta kazda wie czy je dobrze czy zle a gin niech sie w duuu pocałuje ja bym mu powiedziała ze moja dupa nie jego i ciao :tak: ta moja koleżanka własnie przytyła sporo w ciąży a teraz super figurka po 3 mies wyglada ekstra a jest po cesarce......

oj to mialas fajnie :) z takim malym slodziakiem :))
hehe dobre moze powiem tak swojemu jak znowu do mnie bedzie mial jakies waty :)

Asionku wcale Ci sie nie dziwie ze nie chce Ci sie sprzatac, wczoraj jak byl upal u nas bym lezala tylkiem do gory, a dzis chlodnawo, wszystkie okna poowierane, wiec super wieje przyjemnosc...
Ale ok nie bede Cie stresowac, bo saune masz ktorej Ci nie zazdroszcze!!!

UFFFF spakowalam dwie walize ciuchow w ktore sie nie mieszcze i szafy puste :szok::szok:prawie nic nie zostalo...

oj chcialabym taki wiaterek , u nas nie drgnie nic :/

czy te dziewczyny pisza na forum??czy znają płeć dzieciątka?? bo chcę dopisać do listy
agnieszkaw1985
tymira
monysia
mere
kiwii91

jeśli ktoś wie,niech mi na priv napisze:)
mere i kiwi zagladaja czasem , a reszty nie znam nawet :/

Witam
Ja mam jakiś dziś humor do d.... :( Mój m mnie tak w..... że lepiej nie pytać, czasami wydaję mi się że traktuję mnie jak matkę jego dziecka ale tylko i wyłącznie , nie jak kobietę, dziś we mnie coś pękło i poczułam taką złość na niego że wrrrrr :( Co jest na morzu to obiecuję że jak tylko wróci to gdzieś sobie pojedziemy tylko we dwoje, oczywiście dupa dziś stwierdził że nie ma czasu niegdzie jechać czaicie nie ma czasu on w domu ja na zwolnieniu nie ma czasu !!!! Noż k...........!!!!Ahh szkoda gadać:(

I jeszcze jak by tego było mało to pogrzeb dopiero w czwartek bo ksiądz nie ma czasu wszystkie msze zajęte hahaha dobre co ??? Z Zus-u babcia dostała 4000 i za to ma pochować dziadka, sama trumna 2000 tyś , garnitur, buty, itp, stypa - już dołożyła 2500tyś, a wiecie co jest najśmieszniejsze ze za kazdy dzień w kostnicy płaci się 40zł !!!!! Rozumienie??? Już nawet w kostnicy za darmo polezec nie mozna - paranoja, jestem zażenowana moim własnym państwem :(

Nie to nie jest dobry dzień :((

faceci ://// rozumiem , ze zla jestes tez bym sie wkurzyla ...
co do cen w Pl to porazka na maksa , szkoda slow :(

To faktycznie ciężki dzień u ciebie

A w naszym kraju już tak jest że zdzierają gdzie się da. Jak mój dziadek zmarł to płacili 100zł /dzień

kuzwa 100 zl?????!!!!!!!!!!!!!!!!!! prawie jak hotel nie no przegiecie na calej lini :/

Ja dziś po wizycie...w sumie to tak sobie...leżakowanie i luteina...

zaliczyłam z małym kino...pierwszy raz w życiu...dał radę chłopak :tak::tak:

jestem w 7 okienku w suwaczku :-D:-D:-D rozpoczęłam 7 miesiąc

wow juz 7 ?? ale ten czas leci :)))

melduję się i ja po dłuższej nieobecności :-D

sprzątanie po remoncie i układanie wszystkiego na swoje miejsce zajmuje mi całe dnie a nie przewiozłam jeszcze kompa od rodziców więc nie mam jak do Was zaglądać bo wieczorem od razu kładę się spać :dry:

buźka dla Wszystkich

Milka fajnie , ze wpadlas , bo juz sie martwilysmy .. no i brakuje tutaj ciebie !! wracaj szybko :)))

reklama
Ja wpadam tylko powiedziec wam Hi,
Jestem tak zmęczona,że aż płakac sie chce,spędziłam prawie dzień w samochodzie-jeżdząc i załatwiając mase spraw,ale dałam radę,a na koniec mojej Zuzi się przypomniało,że jest zaproszona dzisiaj na pool pary do koleżanki-no,ale odstawiona i mam nadzieje,ze świetnie sie bawi.
Justys dwa głębokie oddechy-ja też myślałam dzisiaj,że rozwód wezmę,bo chłop napieprzył,a mnie wysyła,żeby poodkręcać wszystko.
Strasnie Ci wspólczuję straty dziadka....(*)
Spadam gotować jakis obiad bo jestem w "kaczej dupie"ze wszystkim...Jutro odrobie zaległości.Buziaki

Nie było mnie ale niestety w piątek mój dziadek zmarł w szpitalu , okazało się że miał przeżuty na płuca, nikt się nie spodziewał że to tak szybko ale stało się :(((

Bardzo mi przykro

Ilonka ja okien nie myje. Moj M ostatnio przed swietami wielkanocnymi umyl i styka. Zreszta to chyba jest jedna z wielu rzeczy zabroniona, tak jak wieszanie firanek. Moj specjalnie obnizyl sznurek na podworku bym nie podnosila raczek hehe

WooW, mój nawet dupy nie ruszy jak zmywam podłogi po kolanach ...
dupnie chory ... umiera bo gardełko boli :wściekła/y:

I jeszcze jak by tego było mało to pogrzeb dopiero w czwartek bo ksiądz nie ma czasu wszystkie msze zajęte hahaha dobre co ??? Z Zus-u babcia dostała 4000 i za to ma pochować dziadka, sama trumna 2000 tyś , garnitur, buty, itp, stypa - już dołożyła 2500tyś, a wiecie co jest najśmieszniejsze ze za kazdy dzień w kostnicy płaci się 40zł !!!!! Rozumienie??? Już nawet w kostnicy za darmo polezec nie mozna - paranoja, jestem zażenowana moim własnym państwem

no niestety, nawet by umrzeć trzeba mieć pieniądze
w tym kraju ...

gratulacje 7 okienka :-D
ja z Młodą w kinie jeszcze nie byłam, jakoś się boję :-p
na czym byliście ???

Mnie trochę nie było ale chyba nikt nie tęsknił :happy2:
okropnie się czuję ostatnio i psychicznie i fizycznie ...
Mała mnie wnerwia, Rafał też ...
w ogóle chodzę jak bomba zegarowa ...
w niedzielę się strasznie przestraszyłam
bo jak wstałam z łóżka to mi po nogach poleciało,
jak się okazało takie wielkie upławy ...
we wtorek to samo i od tego czasu tak mocno
ze mnie leci że w podpasce chodzę ...
jutro idę dać mocz do badania a w czwartek wizyta u gina ...

Lada chwila i ja bede juz 7mies, lo matko jak ten czas szybko mija. Nie dawno bylam przeciez w 10tyg...

oj tak czas zapitala tak , ze szok :))
niedlugo pierwsze porody sie zaczna :szok:

Ja wpadam tylko powiedziec wam Hi,
Jestem tak zmęczona,że aż płakac sie chce,spędziłam prawie dzień w samochodzie-jeżdząc i załatwiając mase spraw,ale dałam radę,a na koniec mojej Zuzi się przypomniało,że jest zaproszona dzisiaj na pool pary do koleżanki-no,ale odstawiona i mam nadzieje,ze świetnie sie bawi.
Justys dwa głębokie oddechy-ja też myślałam dzisiaj,że rozwód wezmę,bo chłop napieprzył,a mnie wysyła,żeby poodkręcać wszystko.
Strasnie Ci wspólczuję straty dziadka....(*)
Spadam gotować jakis obiad bo jestem w "kaczej dupie"ze wszystkim...Jutro odrobie zaległości.Buziaki

kurcze odpoczywaj !!!
ehh ci faceci :/ nie ma sensu na nich tracic nerwow , wiem latwo sie mowi hehe

Bardzo mi przykro

hej :) dobrze , ze juz wrocilas :)
kurcze jaies nerwowe sie robimy ostatnio :)
a tak na powaznie to zycze mniej stresow !!
niezle te uplawy masz .. moze gin cos zaradzi ??

Werka, aj przykra sytuacja w autobusie. Ale tak niestety jest. Mi też nikt dotychczas miejsca nie ustąpił... no ale co zrobić...
a ja siel upominam o miejsce ,mam to gdzies jeszcze mi sie nie zdazylo ze ktos nie zawstydzil
Agadaria tak jak pisalam proporcja 3 do 1, czyli 3 bialka i 1 wegiel :-D, z tego co mowisz to jesz ok, dieta to wymog mojego lekarza, nie moj,tlumaczyl mi ze kobieta w ciazy to taki kulturysta ktory potrzebuje zwiekszonej dawki wegli i takie tam.. Ja w zyciu diet nie stosowalam i wcale mi sie to nie podoba ze musze, no ale duzo bardziej nie podobaloby mi sie wazyc 20-30 kg wiecej niz przed.. zalamalabym sie :-( Wiec staram sie sluchac. Tak jak mowilam, owoce tez mam jesc, tylko zawsze pamietac o umiarze i weglach, co by je dolaczac :tak: Mi tez sie woda zatrzymuje, puchne w oczach, ale waga trzyma mniej wiecej, wiec cos w jego gadaniu jest.
Nie rozumcie mnie w zly sposob, ja nie rezygnuje z NICZEGO poza slodyczami i slodkimi napojami, po prostu jesli mam sie objesc, to staram sie zjesc duzo bialek i odpowiednio proporcjonalnie mniej weglowodanow. Niczego nie eliminuje bron boze i w zadnym wypadku sie nie glodze, nie wiem skad wytrzasnelyscie, ze sie glodze czy sobie odmawiam jedzenia??:szok:
a ja mam to gdzies!Caly czas jak nie jestem w ciazy to uwazam na diete .A teraz nie plus ze niejestem obzartuchem ,ale codziennie jem chalwe na ktora mam jazde momentalnie.I nie bede ze soba walczyc:wściekła/y:
Witam
Ja mam jakiś dziś humor do d.... :( Mój m mnie tak w..... że lepiej nie pytać, czasami wydaję mi się że traktuję mnie jak matkę jego dziecka ale tylko i wyłącznie , nie jak kobietę, dziś we mnie coś pękło i poczułam taką złość na niego że wrrrrr :( Co jest na morzu to obiecuję że jak tylko wróci to gdzieś sobie pojedziemy tylko we dwoje, oczywiście dupa dziś stwierdził że nie ma czasu niegdzie jechać czaicie nie ma czasu on w domu ja na zwolnieniu nie ma czasu !!!! Noż k...........!!!!Ahh szkoda gadać:(

I jeszcze jak by tego było mało to pogrzeb dopiero w czwartek bo ksiądz nie ma czasu wszystkie msze zajęte hahaha dobre co ??? Z Zus-u babcia dostała 4000 i za to ma pochować dziadka, sama trumna 2000 tyś , garnitur, buty, itp, stypa - już dołożyła 2500tyś, a wiecie co jest najśmieszniejsze ze za kazdy dzień w kostnicy płaci się 40zł !!!!! Rozumienie??? Już nawet w kostnicy za darmo polezec nie mozna - paranoja, jestem zażenowana moim własnym państwem :(

Nie to nie jest dobry dzień :((
Justus trzymaj sie cieplo,sciskam cie mocno

Ja w tym ukladzie tez!Zawsze sie sugeruje twoim suwaczkiem.
I cholera jasna lez!!!
melduję się i ja po dłuższej nieobecności :-D

sprzątanie po remoncie i układanie wszystkiego na swoje miejsce zajmuje mi całe dnie a nie przewiozłam jeszcze kompa od rodziców więc nie mam jak do Was zaglądać bo wieczorem od razu kładę się spać :dry:

buźka dla Wszystkich
Tylko nie przeginaj!
Bardzo mi przykro

WooW, mój nawet dupy nie ruszy jak zmywam podłogi po kolanach ...
dupnie chory ... umiera bo gardełko boli :wściekła/y:

no niestety, nawet by umrzeć trzeba mieć pieniądze
w tym kraju ...

gratulacje 7 okienka :-D
ja z Młodą w kinie jeszcze nie byłam, jakoś się boję :-p
na czym byliście ???

Podlogi na kolanach czys tyoszalala! Nie szalej!!
A ja ponownie wklejam linka i proszę o głosik jeśli jeszcze ktoś nie oddał :-)
Dodam ,że Alutka wskoczyła już na 3 miejsce :-DWarsztaty Fotografii Artystycznej – warsztaty fotograficzne, kurs fotografii, akt, portret

Z góry dziękuję :tak:

Jeszcze jedno, można zagłosować więcej niż raz jeśli ma się kilka przeglądarek i różne e-maile :-D
Ty kombinatorko!

A ja mam nowe auto takie naprawde rodzinne 7-miejsc i tylko bankrut na tankowaniu 2,7 silnik:shocked2:
Byly umnie kumpele spoilam je roznymi wysokoprocentowymi napojami ,a jutro one beda zdychac a ja sie bebe smiac!

reklama
Dziewuszki klade sie spac bo nie wiem kiedy zlecial mi ten dzien, tyle sie dzisiaj naprzenosilam na ukladalam ze jak zasiadlam sie przed tv bo pozniej z fotela wstac nie moglam. Tak plecki napieraly.
Wczoraj tez aktywnie bo cielam zywoplot, zakupy i w upale sie jeszcze z nimi nosilam! A dzisiaj te graty...

Ale teskni mi sie za M:-:)-( jutro sie nad jeziorko wybiera z moja mama, a dzis w czechach po gorach lazili. I na kolacje po restauracjach biegaja. Jak ze mna byl w Pl to nigdzie nei chcialo mu sie jezdzic :wściekła/y::wściekła/y: a z tesciowa to tu i owdzie...

Do góry