Asionek31
Fanka BB :)
Dziś popołudnie spedziłam u koleżanki i jej świeżo upieczonym 3 miesieczym chłopczykiem poplotkowałyśmy pogadałyśmy zawsze dobrze posłuchac kilka dobrych rad ;-)
Kurcze dziewczyny co wy tak z tą wagą nie wiem wiadomo ze nie obżerać sie z reszta kazda wie czy je dobrze czy zle a gin niech sie w duuu pocałuje ja bym mu powiedziała ze moja dupa nie jego i ciao ta moja koleżanka własnie przytyła sporo w ciąży a teraz super figurka po 3 mies wyglada ekstra a jest po cesarce......
oj to mialas fajnie z takim malym slodziakiem )
hehe dobre moze powiem tak swojemu jak znowu do mnie bedzie mial jakies waty
Asionku wcale Ci sie nie dziwie ze nie chce Ci sie sprzatac, wczoraj jak byl upal u nas bym lezala tylkiem do gory, a dzis chlodnawo, wszystkie okna poowierane, wiec super wieje przyjemnosc...
Ale ok nie bede Cie stresowac, bo saune masz ktorej Ci nie zazdroszcze!!!
UFFFF spakowalam dwie walize ciuchow w ktore sie nie mieszcze i szafy puste prawie nic nie zostalo...
oj chcialabym taki wiaterek , u nas nie drgnie nic :/
mere i kiwi zagladaja czasem , a reszty nie znam nawet :/czy te dziewczyny pisza na forum??czy znają płeć dzieciątka?? bo chcę dopisać do listy
agnieszkaw1985
tymira
monysia
mere
kiwii91
jeśli ktoś wie,niech mi na priv napisze
Witam
Ja mam jakiś dziś humor do d.... Mój m mnie tak w..... że lepiej nie pytać, czasami wydaję mi się że traktuję mnie jak matkę jego dziecka ale tylko i wyłącznie , nie jak kobietę, dziś we mnie coś pękło i poczułam taką złość na niego że wrrrrr Co jest na morzu to obiecuję że jak tylko wróci to gdzieś sobie pojedziemy tylko we dwoje, oczywiście dupa dziś stwierdził że nie ma czasu niegdzie jechać czaicie nie ma czasu on w domu ja na zwolnieniu nie ma czasu !!!! Noż k...........!!!!Ahh szkoda gadać
I jeszcze jak by tego było mało to pogrzeb dopiero w czwartek bo ksiądz nie ma czasu wszystkie msze zajęte hahaha dobre co ??? Z Zus-u babcia dostała 4000 i za to ma pochować dziadka, sama trumna 2000 tyś , garnitur, buty, itp, stypa - już dołożyła 2500tyś, a wiecie co jest najśmieszniejsze ze za kazdy dzień w kostnicy płaci się 40zł !!!!! Rozumienie??? Już nawet w kostnicy za darmo polezec nie mozna - paranoja, jestem zażenowana moim własnym państwem
Nie to nie jest dobry dzień (
faceci ://// rozumiem , ze zla jestes tez bym sie wkurzyla ...
co do cen w Pl to porazka na maksa , szkoda slow
To faktycznie ciężki dzień u ciebie
A w naszym kraju już tak jest że zdzierają gdzie się da. Jak mój dziadek zmarł to płacili 100zł /dzień
kuzwa 100 zl?????!!!!!!!!!!!!!!!!!! prawie jak hotel nie no przegiecie na calej lini :/
Ja dziś po wizycie...w sumie to tak sobie...leżakowanie i luteina...
zaliczyłam z małym kino...pierwszy raz w życiu...dał radę chłopak
jestem w 7 okienku w suwaczku rozpoczęłam 7 miesiąc
wow juz 7 ?? ale ten czas leci ))
melduję się i ja po dłuższej nieobecności
sprzątanie po remoncie i układanie wszystkiego na swoje miejsce zajmuje mi całe dnie a nie przewiozłam jeszcze kompa od rodziców więc nie mam jak do Was zaglądać bo wieczorem od razu kładę się spać
buźka dla Wszystkich
Milka fajnie , ze wpadlas , bo juz sie martwilysmy .. no i brakuje tutaj ciebie !! wracaj szybko ))