reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Werka, ja mam niestety bardzo pedantyczną mamę, u niej zawsze wszystko lśni i błyszczy. Ona nawet śniadania nie zje w kuchni jeśli jest coś w zlewie do umycia, albo nakruszone na podłodze... najpierw posprząta, potem zje :-)
ale to dobrze, bo ja byłam okropną bałaganiarą, i trochę mnie nauczyła porządku.

Lilou, monysia na 99% będzie miała dziewczynkę, gdzieś już pisała o tym... jeżeli się mylę to przepraszam.

reklama
Mariolciaa moja mama mnie niestety porzadku nie nauczyla, a tym bardziej gotowac. Uwazala ze wszystko lepiej zrobi ode mnie. Gotowac? Nie daj boze w jej kuchni, zeby tylko nie poprudzic garnuszka alboco kolwiek. I tak wyjechalam do duzego miasta, potem za granice nie umiejac nawet mielone zrobic...
Zbrzydly mi gotowe pizze, zaczelam eksperymenty i zyje:szok: Aaaaa teraz gotuje najlepiejw domu :-D

Moze tak dlatego sie dzieje ze ty i ilonka przyszlyscie w tym samym czasie.

Przez te porzadki zapomnialam o jedzeniu i od 10 rano nic nie jadlam :szok: Teraz na szybko zapiekanke makaranowa zrobilam :-D:-D
Moj pierwszy obiad od piatku, Miroslawa nie ma to nie chce sie dla samej siebie gotowac :wściekła/y: Ah no nie ejstem sama glupia ciagle zapominam hehee:-D

ty kochana nie zapominaj o tym że sama nie jesteś, i musisz jeść regularnie, a na głodówki będzie czas po porodzie, chociaż też nie do końca bo jak się karmi piersią to też trzeba jeść :)

Witam
Ja mam jakiś dziś humor do d.... :( Mój m mnie tak w..... że lepiej nie pytać, czasami wydaję mi się że traktuję mnie jak matkę jego dziecka ale tylko i wyłącznie , nie jak kobietę, dziś we mnie coś pękło i poczułam taką złość na niego że wrrrrr :( Co jest na morzu to obiecuję że jak tylko wróci to gdzieś sobie pojedziemy tylko we dwoje, oczywiście dupa dziś stwierdził że nie ma czasu niegdzie jechać czaicie nie ma czasu on w domu ja na zwolnieniu nie ma czasu !!!! Noż k...........!!!!Ahh szkoda gadać:(

I jeszcze jak by tego było mało to pogrzeb dopiero w czwartek bo ksiądz nie ma czasu wszystkie msze zajęte hahaha dobre co ??? Z Zus-u babcia dostała 4000 i za to ma pochować dziadka, sama trumna 2000 tyś , garnitur, buty, itp, stypa - już dołożyła 2500tyś, a wiecie co jest najśmieszniejsze ze za kazdy dzień w kostnicy płaci się 40zł !!!!! Rozumienie??? Już nawet w kostnicy za darmo polezec nie mozna - paranoja, jestem zażenowana moim własnym państwem :(

Nie to nie jest dobry dzień :((

Ja dziś po wizycie...w sumie to tak sobie...leżakowanie i luteina...

zaliczyłam z małym kino...pierwszy raz w życiu...dał radę chłopak :tak::tak:

jestem w 7 okienku w suwaczku :-D:-D:-D rozpoczęłam 7 miesiąc

Ostatnia edycja:
reklama
melduję się i ja po dłuższej nieobecności :-D

sprzątanie po remoncie i układanie wszystkiego na swoje miejsce zajmuje mi całe dnie a nie przewiozłam jeszcze kompa od rodziców więc nie mam jak do Was zaglądać bo wieczorem od razu kładę się spać :dry:

buźka dla Wszystkich

Do góry