reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

hej mamuski :)

ale sie wyspalam :) chpc gdyby nie telefon od kolezanki to pewnie bym jeszcze lezala :)))

ale fajnie jest, sloneczko nam slicznie dzisiaj swieci, moze posiedziec cos na ogrodzie
znajomi chcieli mnie nad morze zabrac, bo moj małż dzisiaj pracuje, ale odmowilam, bo trzeba jechac ponad 2h w jedna stone a ja mam problem z wysiedzeniem tak dlugo ...

odpoczne zatem w domeczku , a od jutra remont ;/;/
hihhi, musze rzeczy z sypialni popakowac a moj musi poznosic, bedziemy spac w salonieeeeeee heheh

kasiadz ja pierdziele, jaki wiesniak, jak on mogl cos takiego zrobic
awanture bym zrobila jak nic

reklama
Atram - ja mieszkalam wczesniej nad morzem ok 2lat, i zadna rewelacja. Wialo, piachem sypalo. Lodowate i brudne. Nie zbyt dobrze wspominam te czasy, ale ze dzisiaj taki upal to kto wie, moze i bym pojechala. Ale po przeprowadzce mam 100mil...

no my do walii jezdzimy , tam jest mega pieknie, ale z racji wiatrow tez bym tam na stale raczej mieszkac nie chciala, wystaczy ze mieszkam tutaj i tez jak zawieje czasami to ciary po tylku leca ...

fajnie by bylo miec tam letni domek hihiih

u mnie małż dzisiaj w kuchni rządzi a ja na necie siedzę. Zaraz muszę poczytać na temat rodzenia z próżno ciągiem bo wczoraj się nasłuchałam że absolutnie mam si na to nie zgadzać. wiecie coś na ten temat? Ja na forum majowym i czerwcowym czytałam że zdarza się tak rodzić a prawdę mówiąc myślałam że kleszczy i próżno ciągu już się nie używa? hm..

Cześć
Tyle piszecie, że nawet nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać i jestem nie w temacie. Może wieczorem uda mi się to nadrobić.
Mój M właśnie wyjechał w tygodniową delegacje i jakoś pusto mi się w domu zrobiło :(

uff jak goracoooooooooo

matko wyszlam na ogrod , posiedzialam moze 40 minut i musialam uciec
ja sie juz nie nadaje na takie skwar
za duze obciazenie mam hihi
poce sie jak zwierz , duszno mi o fuuuuuuuuuuuuu

chyba dobrze sie stalo ze nie jestem w pl teraz w ciazy
az wam wspolczuje

ide stacjonowac do salonu bo tam mam fajnie chlodno

W Poznaniu jest dzisiaj chłodno i wygląda taj jakby zaraz miał spaść deszcz. Cały ostatni tydzień taki był. Dopiero od jutra upały zapowiadają i trochę mnie to przeraża bo ja kiepsko znoszę duchotę i skwar bez ciąży a co dopiero z takim obciążeniem.

u nas też od kilku dni chłodno i zapowiadają upały od przyszłego tygodnia.
Ja w piątek jadę na 6 dni do rodziców na wieś więc wtedy mogłoby być cieplutko to brzuszek trochę na słoneczko bym wystawiła:tak:

reklama
kasiadz opalasz brzuszek????

ja nie wiem , ale jakos nie mam odwagi
jak siedze na sloncu to zawsze w bluzce typu tuba, zeby brzunio zakryc
albo soie przykladam mokrym recznikiem

ja jestem opalona a brzuch jak maka :))

Do góry