reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
mere super GRATULACJE..... ja już też tydzień po egzaminie na technika farmaceute:D książki już dawno schowałam na strych do mamy heheh.....

Witam. Ja dzisiaj cierpię bo mnie żołądek boli...ajj.
Mere, również gratuluję dyplomiku!

u nas pogoda to nie wiem jaka, raz tak, raz tak. Dzisiaj wizyta.... a mnie coś już nosi. :-)

dzien doberek :))

ja juz na nogach, do pracy ide na 12 wiec luzik, jeszcze duzo czasu
wlasnie sniadanko wcinam , moje ulubione od 3 dni to samo :)) chałka z powidlami sliwkowymi i kakao :))mniaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm

wczoraj bylam w ikeii, kupilam meterac latexowy i komode malemu
a po lozeczko pojedziemy koncem tyg , bo by nam sie wszytsko do samochodu nie zmiescilo, bo jeszcze dwie poki bralismy orpcz tego
wogole to laski od czwartku wyprzedaze sa w ikeii takze poplowac na cos jesli chcecie :)

Witam sie i ja, jak zwykle z doskoku... Pisałam wczoraj posta, wszystko mi sie skasowało i juz mnie nerwica wziela i nie chciało mi sie na nowo pisac;/
Mere, Rabbit gratuluje zdanych egzaminow:-)
Ostatnie kilka dni nie mialam czasu na kompa, zadko w domu siedzialam, poszlam za wasza rada i spedzalam czas na swiezym powietrzu.. W srode byli u nas znajomi na grillu z malutkim 2miesiecznym bobasem, i powiem Wam nigdy nie widzialam tak grzecznego dziecka... ona od godz 17 do ponad 22 lezala w wózku i nawet nie zaplakała, obserwowala liscie na drzewie i w miedzy czasie przysypiala, na rece byla tylko brana do karmienia co 2 godziny:szok: i kolezanka mi mowi ze ona tak caly czas, oni jej nie nosza na rekach.. dla mnie to byla abstrakcja na maxa, moja Jula wiecznie sterczala nad wozkiem i chciala malusia tylko tulic i głaskac,nie umiala sie oderwac, zachwycona byla, ciekawe czy swoja siostra tak bedzie sie zajmowac.... w czwartek w dzien ojca wybralismy sie z moim K. na cmentarz a ze byl "wczorajszy" postanowilismy ze pojdziemy piechota, ponad godzine drogi w jedna strone pod gore, jak juz tam zaszlismy to spowrotem nie mielismy juz sily wracac, nie wiem skad wykrzesalismy dodatkowa energie.. potem gril u tesciow i padlam jak dziecko o 22 spac...

Musze Was ponadrabiac bo mam strazszne tyly..

Anulka to fajnie że tak spędzasz czas....ja już bym nie dała rady tyle spacerować...

nie słyszałam o żadnych promocjach w ikei....ale fajnie bo też muszę kupić parę rzeczy.....

reklama
Do góry