reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Haj u nas sie robi jeczaco jak na odziale geriatri:-D
Boze tutaj do wakacji jeszcze miesiac.Moi synowie to maja juz powyzej uszu szkoly.

A mnie zaga meczy codziennie.I nic nie pomaga.
Asionek slub w Sylwka -Super .Przynajmniej data latwa dla m.do zapamietania.

kurcze jeszcze miesiac ?? biedne dzieci , no ale szybko zleci napewno :)
no latwa do zapamietania i zawsze bedziemy swietowac hucznie hehe
no jeczymy juz niestety ... chyba bedzie cora gorzej :( ale oby nie !!

Asionek a ile tego magnezu wzięłaś, ja biorę na skurczybyki 3x2tbl

ja mam dawke 1raz 3 tabsy rano

reklama
monysia - to kiepsko :no: ja się już zastanawiam co zrobię z młodą w przyszłe wakacje :dry:

karolina - spróbuj Sprite mi w pierwszej ciąży na zgagę pomagało :tak:

Asionek - może spróbuj 3 x 1, tak żeby w organizmie była cały czas stała dawka albo niech Ci mama wyśle z Pl nos-pę :tak:

hej wszystkim! troche mnie tu nie bylo,ale ostatnio duzo sie dzialo to i czasu nie bylo nawet na podgladanie. Przebieglam przez zalegle strony i ulzylo,ze wszystko ok u Was :)

mnie tez pobolewa na dole brzucha, zwlaszcza jak spaceruje dluzej. ale to moze tak ma byc? ze trzeba zwolnic, wiecej odpoczac? bylam u poloznej, macica na 22cm, az mnie to przerazilo,ze jej dno jest sporo juz ponad pepkiem.. tyje systematycznie , a to juz nie cieszy bo jak narazie mam +9kg :/

chmurzasto od jakiegos czasu ale chlodniej, chyba nawet mnie to cieszy :)

Hej kobietki ,ja dziś późno bo zakończenie roku synów miałam ,no i już wakacje :happy2:

ja tak samo malutka:))))my zadowolone,a dzieciaki to dopiero!!!!!!

Karolina,jaka radość z pierwszego posta wciągu dnia he he he ...mała rzecz a cieszy:))))zawsze Rudson otwierała dzień:)

mała wyróżniona na apelu,mamusia z dumy mało nie pękła:)))
potem była u mnie koleżanka z synkiem i tak zeszło do tej 15:)
miłej środy dziewczynki

monysia - to kiepsko :no: ja się już zastanawiam co zrobię z młodą w przyszłe wakacje :dry:

karolina - spróbuj Sprite mi w pierwszej ciąży na zgagę pomagało :tak:

Asionek - może spróbuj 3 x 1, tak żeby w organizmie była cały czas stała dawka albo niech Ci mama wyśle z Pl nos-pę :tak:

nie wiem mi mowili zeby tak brac i na opakowaniu tez tak jest .... zapytam w piatek poloznej :)
tutaj wyczytalam , ze odpowiednik nospy to Spasfon czy jakos tak
ja narazie nic nie bralam jeszcze od poczatku ciazy ... teraz magnez czasami , bo sie boje tych okropnych skurczy :/

hej wszystkim! troche mnie tu nie bylo,ale ostatnio duzo sie dzialo to i czasu nie bylo nawet na podgladanie. Przebieglam przez zalegle strony i ulzylo,ze wszystko ok u Was :)

mnie tez pobolewa na dole brzucha, zwlaszcza jak spaceruje dluzej. ale to moze tak ma byc? ze trzeba zwolnic, wiecej odpoczac? bylam u poloznej, macica na 22cm, az mnie to przerazilo,ze jej dno jest sporo juz ponad pepkiem.. tyje systematycznie , a to juz nie cieszy bo jak narazie mam +9kg :/

chmurzasto od jakiegos czasu ale chlodniej, chyba nawet mnie to cieszy :)

chyba normalne takie pobolewanie jak sie czlowiek nachodzi ...
najwazniejsze , ze wszystko oki jest :))

Aga gratulacje :)

Cze :)

Ati mnie też boli ogonowa kość, za dużo siedzenia.
Asionek mnie wczoraj pobolewał krzyż.. pewnie ze zmęczenia, spróbuj odciążyć kręgosłup, w pozycji na pieska najlepiej :-D Fajną tę datę masz oj tak :tak:
Lena nie wymyślaj tylko bierz antybiola. Tak jak dziewczyny mówią bardziej dzidziowi zaszkodzi jeśli nie weźmiesz
Werka a mówiłam że by sie nie gniewał, ale fajnie ci sie udało hihi :tak:
Werka, malutka też coś wiem o toksycznych związkach, mój nie był aż taki jak wasz ale nie umiałam się uwolnić, bałam się chyba samotności. Dopiero mój m mi zawirował świat :)
Klementinka ciasto orgazm na wątku kulinarnym od agadarii :) ale robie dopiero dzisiaj..

eh dzis pół leń, pół pracuś, poodkurzać muszę i ogarnąć z grubsza tołalete i łazienke bo mają nas odwiedzić znajomi.. wiecie wszyscy chcą obczaić chatkę ;-)
a tak to wybieramy sie w lipcu na wakacje nad Solinę, w Bieszczady i szukam kwater :) Już nie mogę się doczekać :)

U nas gorąco, nawet duszno ;/
Miłego dnia :*

Haj u nas sie robi jeczaco jak na odziale geriatri:-D
Boze tutaj do wakacji jeszcze miesiac.Moi synowie to maja juz powyzej uszu szkoly.

A mnie zaga meczy codziennie.I nic nie pomaga.
Asionek slub w Sylwka -Super .Przynajmniej data latwa dla m.do zapamietania.

No to faktycznie mozna się wkurzyć.Moje wakacjie mają juz tydzień,a wracają do szkoły w drugim tygodniu września.

Dzień doberek!
wczoraj u nas była taka straszna burza,że dzisiaj wielkie sprzątanie drzewa połamane,gałęzi pełno,było zagrożenie tornadem,ale dzięki Bogu przeszło bokem.
Ja juz drugi dzień bez głosu,mówie szeptem,Leszek mówi"Boże jaka cisza w domu",ale mnie do śmiechu nie jest.Ból troche mniejszy w końcu mogę przełykać-Będę ŻYĆ:-D

ASionek-poleguj sobie dzisiaj cały dzień,ja dwa tygodnie temu miałam takie bóle,które obudziły mnie w nocy,ale nie wstawałam cały dzień i było lepiej,a może zadzwoń do lekarza?
Co do zgagi ja nie rozstaję się z Tumsami,noszę je nawet w torebce,bo nigdy nie wiem kiedy się przydadzą.

Cze :)

Ati mnie też boli ogonowa kość, za dużo siedzenia.
Asionek mnie wczoraj pobolewał krzyż.. pewnie ze zmęczenia, spróbuj odciążyć kręgosłup, w pozycji na pieska najlepiej :-D Fajną tę datę masz oj tak :tak:
Lena nie wymyślaj tylko bierz antybiola. Tak jak dziewczyny mówią bardziej dzidziowi zaszkodzi jeśli nie weźmiesz
Werka a mówiłam że by sie nie gniewał, ale fajnie ci sie udało hihi :tak:
Werka, malutka też coś wiem o toksycznych związkach, mój nie był aż taki jak wasz ale nie umiałam się uwolnić, bałam się chyba samotności. Dopiero mój m mi zawirował świat :)
Klementinka ciasto orgazm na wątku kulinarnym od agadarii :) ale robie dopiero dzisiaj..

eh dzis pół leń, pół pracuś, poodkurzać muszę i ogarnąć z grubsza tołalete i łazienke bo mają nas odwiedzić znajomi.. wiecie wszyscy chcą obczaić chatkę ;-)
a tak to wybieramy sie w lipcu na wakacje nad Solinę, w Bieszczady i szukam kwater :) Już nie mogę się doczekać :)

U nas gorąco, nawet duszno ;/
Miłego dnia :*

byłam nad Soliną w podróży poślubnej :) pięknie tam jest

reklama
Asionek31 trzeci trymestr? Przeciez jeszcze w drugim jesteś :-) Trzeci zaczyna się od 28 tygodnia ;) oi ile wiem.

Odpoczywaj dużo i wysługuj się mężem :-)

Do góry