reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
Wy sie żegnacie,a ja wpadam zdac relacje z mojej wizyty.Otóż dorobiłam sie ostrego zapalenia krtani i beż antybiotyku sie nie obeszło.JUż ku uciesze rodziny zaniemówiłam-DOSŁOWNIE,co za uczucie,człowiek chce cos powiedziec a głos gdzies uwięziony.Do tego ten bolący kaszel.JA pierdykam,załatwiona jestem na cacy.
Powiedzcie mi brała któras w WAs antybiotyk,bo jakos tak sceptycznie do niego podchodzę-troche sie boję,a z drugiej strony tak boli,że nie wiem co lepsze.Dajcie kochane znak.

cześćjestem i ja, ale miałam fajny sen, ze aż szkoda było się obudzić :-)

Lena
jakbym miała zapalenie krtani to bym wzięła antybiotyk, z resztą na pewno bezpieczniej wziąć teraz niż w I trymestrze, a poza tym samo zapalenie nie przejdzie niestety, więc jak domowe sposoby zawiodły to trzeba wkroczyć z czymś mocniejszym. Wiem, że się martwisz o dzidzia ale będzie dobrze!!

nadrobię wczorajszy dzień, bo sporo nowych stron widzę :)
już nadrobiłam, widzę, ze małe żarciki was się trzymały :) a mnie nie było, masakra :-D

Werka
ja też mam doświadczenie z małym na szczęście zazdrośnikiem, mój mąż taki był 9 lat temu, ale jak po miesiącu spotkań zagroziłam, że albo się zmieni albo z nami koniec i później jeszcze parę razy to na szczęście pomogło. Widać nie było jeszcze z nim aż tak źle. Teraz to ja o skubańca jestem zazdrosna, bo ten od paru lat nawet nie przejmuje się, ze na co dzień mam do czynienia z wieloma chłopami :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
hej :)

kurcze jakos brzuch mnie boli , a w zasadzie podbrzusze :/ i plecy do tego tez na samym dole ... pisza , ze to moga byc wiazadla lub macica , ale juz mam stresa :(
ma moze ktoras z was tak ??

malutka - a mi niestety ten link nie dziala...

Asionek - Ojjj tak. Ale wiesz napisane bylo na lawarce duzymi napisali KODAK a ja mam ladowarke do laptopa HP. PRzyznaje sie do pogorszenia wzroku :-D:zawstydzona/y:

hehe :) co tam taki maly szczegol

Wy sie żegnacie,a ja wpadam zdac relacje z mojej wizyty.Otóż dorobiłam sie ostrego zapalenia krtani i beż antybiotyku sie nie obeszło.JUż ku uciesze rodziny zaniemówiłam-DOSŁOWNIE,co za uczucie,człowiek chce cos powiedziec a głos gdzies uwięziony.Do tego ten bolący kaszel.JA pierdykam,załatwiona jestem na cacy.
Powiedzcie mi brała któras w WAs antybiotyk,bo jakos tak sceptycznie do niego podchodzę-troche sie boję,a z drugiej strony tak boli,że nie wiem co lepsze.Dajcie kochane znak.

Lenka zdrowka duzo !!
ja bralam antybiotyk jak mialam jakies zapalenie pecherza .... czasami lepie wziasc niz doprowadzic do gorszej choroby co moze byc grozne dla dzidzi

Nie wyspana jestem...mój w nocy przez sen tak kichnął (jak można kichać przez sen!!!) że zerwałam się, serce mi mało nie wyskoczyło i potem męczyłam się bo nie mogłam zasnąć a ten chrapał w najlepsze...:wściekła/y:

lena ja miałóam kiedyś zapalenie krtani (co prawda nie w ciązy), to cholerstwo jest! Można się udusić! Bierz antybiotyk i się na nic nie oglądaj bo możesz sobie tylko zaszkodzić!
Asionek no ja mam tak (z tym że czasem mocniej czuję czasem mniej), jak leżę to zazwyczaj jest ok, ale ty mi mówiłaś że to te wiązania a teraz sama się cykasz?:-D

Sivi juz sobie ciebie wyobrazam jak sie przestraszylas :-D
no wlasnie kuzwa sama siebie pocieszam , ale jak widac kiepsko mi idzie :) glupol ze mnie :/ nic to w poniedzialek wizyta u gina to sie zapytam jeszcze raz go ... tak to jest pierwsza ciaza , czlowiek nie wie co i jak , co normalne , a co juz nie , czy panikowac czy siedzeic na dupsku ?? ehh

reklama
Do góry