WerkaMirek
Fanka BB :)
Malutka, dobra ja lece spaciu. U ciebie w pl juz pozna pora!! Milej nocki zycze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
malutka - a mi niestety ten link nie dziala...
Asionek - Ojjj tak. Ale wiesz napisane bylo na lawarce duzymi napisali KODAK a ja mam ladowarke do laptopa HP. PRzyznaje sie do pogorszenia wzroku
Wy sie żegnacie,a ja wpadam zdac relacje z mojej wizyty.Otóż dorobiłam sie ostrego zapalenia krtani i beż antybiotyku sie nie obeszło.JUż ku uciesze rodziny zaniemówiłam-DOSŁOWNIE,co za uczucie,człowiek chce cos powiedziec a głos gdzies uwięziony.Do tego ten bolący kaszel.JA pierdykam,załatwiona jestem na cacy.
Powiedzcie mi brała któras w WAs antybiotyk,bo jakos tak sceptycznie do niego podchodzę-troche sie boję,a z drugiej strony tak boli,że nie wiem co lepsze.Dajcie kochane znak.