reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Hej Babeczki,

Ja po wizycie z małą wszystko dobrze badania w normie mam jeść tylko więcej zielonego i na tego żylaka na nodze dostalam cyclo3fort i kurcze nie wiem brać nie brać i co i jak niby preparat ziołowy brak przeciwskazan do stosowania w ciązy zna ktoraś z was ten preparat :dry:

Idę robić racuchy z jablkami mniammmmm

reklama
atram Współczuje Ci... jeny ja mam wrażenie że jestem nieliczna, której nic takiego nie dolega.
Chociaż ból nerek znam, bo ja też jakoś od 15-16 roku życia miałam i wiem co czujesz. u mnie ataki też ustały, i mam nadzieje że na zawsze...Ale jeśli Ty masz sie tak męczyć to ja Ci naprawdę współczuje... tym bardziej że niewiele Ci teraz można pomóc, jedynie cos przeciwbólowego, ale na nery to zabardzo nie działają takie tabletki jak apap czy paracetamol...

sylwia szczęśliwej drogi :)

Wracając do kotów... ja się kotów boję. Kilka razy zostałam pogryziona i podrapana i jakoś mam do nich dystans. Za to psy uwielbiam i wszystkie wasze pociechy mi sie podobają. Ja mam u rodziców swoja amstaffkę a moi rodzice mają też bernardynkę i są cudne!
Chociaż ten kot Justynki to wygląda jak lord, kurcze taki naprawdę z klasą!

malutka to jeśli można zamówić sobie przez neta i dostarczają Ci do apteki normalnie to chyba można ryzykować nie?

Hej Babeczki,

Ja po wizycie z małą wszystko dobrze badania w normie mam jeść tylko więcej zielonego i na tego żylaka na nodze dostalam cyclo3fort i kurcze nie wiem brać nie brać i co i jak niby preparat ziołowy brak przeciwskazan do stosowania w ciązy zna ktoraś z was ten preparat :dry:

Idę robić racuchy z jablkami mniammmmm

fajnie , ze z dzidzia wszystko dobrze :)
a czemu masz jesc zielenine ?? brak jakiesj witaminy masz ??
co do tabsow nie pomoge niestety nie znam

Witam sobotnio!!
Sywia-szczęśliwej podróży
U mnie ból gardła w 90% zażegnany Yupii,przespałam noc i jest dobrze.
Rudson-zdrówka dla małego
Atram-mam nadzieje,że szybciutko Ci przejdzie i nie będziesz musiała spędzić calego weekendu w łóżku.

Asionek- bo morfologia mi lekko spada za malo żelaza ale jeszcze nie tak zeby brać jakis suplement, kurde nie wiem co z tymi żylakami nóg nie chce po ciązy wyglądac jak babcia z kuleczkami na łydkach........

Atram- jak się czujesz lepiej trochę :-(

atram Współczuje Ci... jeny ja mam wrażenie że jestem nieliczna, której nic takiego nie dolega.
Chociaż ból nerek znam, bo ja też jakoś od 15-16 roku życia miałam i wiem co czujesz. u mnie ataki też ustały, i mam nadzieje że na zawsze...Ale jeśli Ty masz sie tak męczyć to ja Ci naprawdę współczuje... tym bardziej że niewiele Ci teraz można pomóc, jedynie cos przeciwbólowego, ale na nery to zabardzo nie działają takie tabletki jak apap czy paracetamol...

sylwia szczęśliwej drogi :)

Wracając do kotów... ja się kotów boję. Kilka razy zostałam pogryziona i podrapana i jakoś mam do nich dystans. Za to psy uwielbiam i wszystkie wasze pociechy mi sie podobają. Ja mam u rodziców swoja amstaffkę a moi rodzice mają też bernardynkę i są cudne!
Chociaż ten kot Justynki to wygląda jak lord, kurcze taki naprawdę z klasą!

malutka to jeśli można zamówić sobie przez neta i dostarczają Ci do apteki normalnie to chyba można ryzykować nie?

Źle mnie zrozumiałyście :-D One są u nas w aptece i kupię je bez problemu, chodziło mi tylko o to by pokazać Wam te tabletki :-D W tej chwili biorę OMEGA 3-6-9 mój gin powiedział ,że mogę je bez problemu łykać ;-)

Siemka
Widzę że większość ma dziś humor podobny do mojego :( Obudziłam się już z bólem głowy, wypiłam kawę ale nic to niedało jak pogoda do dupy:( Do tego nie mogę się ułożyć do spania, jak kładę się na boku to brzuch mi drętwieje mimo tego że podkładam poduszki, jaśki itp jak śpie na plecach to później nie mogę się podnieść tak mnie kręgosłup boli, budzę się w nocy 3, 4 razy jak nie siku to z powodu bólu i tak wkółko :(

Asionek- bo morfologia mi lekko spada za malo żelaza ale jeszcze nie tak zeby brać jakis suplement, kurde nie wiem co z tymi żylakami nóg nie chce po ciązy wyglądac jak babcia z kuleczkami na łydkach........

Atram- jak się czujesz lepiej trochę :-(

czerwone miesko , buraczki , sok z burakow zielenina i nadrobisz :)
a zylaki ... trzymaj nozki wysoko jak najwiecej w ciagu dnia , nie podkulaj nog i nie siedz z naga na noge , nie za duzo stania w jednej pozycji i bedzie dobrze :) a nawet gdyby cos wylazlo mozna pozniej usunac latwo :)

Siemka
Widzę że większość ma dziś humor podobny do mojego :( Obudziłam się już z bólem głowy, wypiłam kawę ale nic to niedało jak pogoda do dupy:( Do tego nie mogę się ułożyć do spania, jak kładę się na boku to brzuch mi drętwieje mimo tego że podkładam poduszki, jaśki itp jak śpie na plecach to później nie mogę się podnieść tak mnie kręgosłup boli, budzę się w nocy 3, 4 razy jak nie siku to z powodu bólu i tak wkółko :(

kurcze wspolczuje takich atrakcji :(
moze kup sabie ta poduszke specjalna dla ciezarnych , rogala ?? dziewczyny chwala :)

reklama
hejka dziewczyny...ale do du....py dzień....masakra....jakaś taka niedoobiona jestem...biodro mnie cały czas boli że mam już dosyć...i ciągle jem...nieługo będę jak słonica....aaaaaa już chce jutro:)

a u Wasz jak tam??

Do góry