reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Witam z rana, pogoda dalej taka nijaka, ni to slonce ni to deszcz, strasznie duszno, czuje ze sie cala kleje do ubran i nie mam czym oddychac.. chciałam jechać jutro do chorzowskiego zoo ale moj twierdzi ze bedzie lało;/ yhy tak jak wczoraj, dzisiaj.... no ale zobaczymy...

reklama
Hej Kobitki,

U mnie pogoda też marna a jutro ma byc nie lepiej a na jutro miał byc gril i znajome z dziecmi wpadaja tak by dzieci po podwórky pobiegały a tak bede miała 7 sztuk w domu:confused: ehhhh no nic może nie bedzie padac oby nie

Dziś mykam do lekarza też mam fioła jak sivi na punkcie skracania sie tej szyjki tez się boję oby bylo wsio okey :zawstydzona/y:

idę narazie ogarnąc siebie i kuchnie po śniadanku napisze po wizycie u ginka. Trzymajcie się i nie chorować miiiiiii :wściekła/y: Rudson wiesz co jest dobe tylko nie wiem czy na tym etapie dzieci moga to jesc pestki dyni podobno rewelka na glisty :tak:

kurcze,a ja sie wczoraj za golenie wzięłam,wlazłam do wanny do pod prysznicem nie daje rady,ani usiąś ani zajżeć w samą rzecz kaleka normalnie,więc wzięłam lustereczko i do dzieła,pani Lena tak się nawyginała,nastękała,najęczała,jak 200kg baba(dużo już nie brakuje),ale i tak ciężko ,lusterko paruje co jakis czas,kurcze a co dalej. bedzie jak brzdynio jeszcze na rozmiarze przybierze??Najgrsze jest to,że nie pamiętam jak to robiłam w poprzednich ciążach.:eek:
Lena najwyzej przestaniesz golic Welcome to the Jungel(mam nadzieje ze tak sie piszze ,ja ang.od 100 lat nie uzywam)

hej :)
lenistwa ciag dalszy hehe

hej

ja od wczoraj cierpie...
na wieczor nie wytrzymalam juz i sie poryczalam z bolu
tak mnie zebra i plecy bolaly
do tego dziwnie mnie nerki zaczely pobolewac ( a musze dodac, ze problem z kolkami nerkowymi mam oo 16 lat, ale od 3 lat mialam spokoj)
w nocy R wstawal zeby mi przyniesc dodatkowy koc bo sie poowijalam w kokon i tak spalam, a konkretniej Probowalam wyspac ....
teaz leze pod koldra i kocem, z poduchami pod glowa na lozu i nie wstaje dzisiaj, tyle co do lazienki i kuchni po cos do jedzenia, choc maz mi wiece rzeczy do wypialni przyniosl zanim wyszedl do pracy , zebym z glodu nie umarla

jak mi nie bedzie przechodzic to chyba pojedziemy na emergency bo nie u przychodni nikt nie przyjmie przez weekend ...

kurcze wspolczuje tych boli :( i jesczze nerki ... jak nie przejdzie jedz na IP lepiej , bo z nerkami to nie ma zartow niestety :(
trzymam &&&&&&&&&&&& zeby bylo lepiej !!

No u nas też niewesoło :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:..

Domel obudził się o 5 rano z gorączką 39 stopni....pokasłuje i narzeka na ból brzucha

dól masakryczny bo w poniedziałek mieliśmy być w prokocimiu....no pech nieziemski....mam już dość....

najgorsze to że wydaje mi się że to te pi*****ne glisty :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

znów szpital będę musiała odwołać...kuźwa kiedy my tam pojedziemy

...płakać mi się chce...

zdrowka dla malego !! biedak sie nachoruje troche ...

Dziewczynki to ja narazie uciekam napisze juz z Polski.Trzymajcie kciuki zebysmy calo dotarli do domku :)
Trzymajcie sie i nie chorujcie.pap

milego lotu bez burz i innych takich !! :)

Hej Kobitki,

U mnie pogoda też marna a jutro ma byc nie lepiej a na jutro miał byc gril i znajome z dziecmi wpadaja tak by dzieci po podwórky pobiegały a tak bede miała 7 sztuk w domu:confused: ehhhh no nic może nie bedzie padac oby nie

Dziś mykam do lekarza też mam fioła jak sivi na punkcie skracania sie tej szyjki tez się boję oby bylo wsio okey :zawstydzona/y:

idę narazie ogarnąc siebie i kuchnie po śniadanku napisze po wizycie u ginka. Trzymajcie się i nie chorować miiiiiii :wściekła/y: Rudson wiesz co jest dobe tylko nie wiem czy na tym etapie dzieci moga to jesc pestki dyni podobno rewelka na glisty :tak:

to niezla gromadka bedzie :)
&&&&&&&&&&&&&& za wizyte :)

Asionek w ogole to zabawki trzeba kupować z atestem... ja natomiast slyszalam, że wszystko "made in china" to własnie jest toksyczne tylko hm.... wszystko jest tej produkcji prawie :sorry2:
.

jasne , ze z atestami , ale o tych matach napisali ogolnie i wychodzi na to , ze one wszystkie jakies lewe ...

atram mam nadzieje ze ci sie poprawi... a jak nie jedz koniecznie na A&E albo dzwon na NHS direc, zeby cie umowili z lekarzem na wizyte.

Rudson biedny Domel :( oby mu sie szybko polepszylo.

sylwia bezpiecznej podrozy!

Moj maz dzis w pracy calutki dzien i noc, ja kontunuowalam nasze wilkie sprzatanie, ale juz padam ze zmeczenia. Troche odpoczne, a potem jade odwiedzic znajomych.
A wieczorem moze wyprobuje to owocowe ciasto malutkiej bo proste i owocowe - a ja owoce moge terz jesc kilogramami, w kazdej postaci :-)

a apropos golenia (wprawdzie innej czesci ciala ;) ) mi wlosy na nogach przestaly rosnac odkad jestem w ciazy - golilam zwykla maszynka jakies 6 tygodni temu i dalej nic...

Ostatnia edycja:
Anulka mam nadzieje, ze przepowiednie twojego męża się nie sprawdzą odnośnie deszczu, bo my też jutro chcieliśmy się wybrać do Chorzowskiego parku :/

Atram współczucia, a może nerki bolą cię też z tego kopania dzieciątka, gdzieś wyczytałam, że od 21 tc dziecko może walić po nerkach, żebrach, jelitach, żołądku, wątrobie, więc może to ten problem, mam przynajmniej taką nadzieję. Mnie czasem mała kopie po wątrobie, mam taki tępy ból, zazwyczaj przechodzi jak się położę na lewym boku na jakiś czas

malutka ja zamawiałam w tej aptece internetowej w prawdzie tylko kremy dla ciężarnych, ale jest o tyle fajna, że zamawiasz na stronce, a dostarczają produkt do wybranej przez ciebie apteki i tam odbierasz. Ja ją polecam

Sylwia miłego wypoczynku

u mnie też nędzna pogoda, ale na szczęście jest czym oddychać
wczoraj udało mi się doprowadzić pazurki do normalnego stanu, pierwszy raz zarzuciłam sobie krwistą czerwień, bo wcześniej w pracy nie wypadało pokazywać się z takim kolorem :)

Atram z nerami w ciazy to szybko robi sie piach.Jak cie bedzie bardzo bolec to jedz do szpitala ,tam dadza kroplowke i szybko przechodzi ja w kazdej ciazy tak mialam .Po pare razy .A naprawde duzo pilam .
Pogoda porypana ,swieci slonce za piec minut ciemno i leje .
Nie wiadomo co robic.

reklama
atram mam nadzieje ze ci sie poprawi... a jak nie jedz koniecznie na A&E albo dzwon na NHS direc, zeby cie umowili z lekarzem na wizyte.

Rudson biedny Domel :( oby mu sie szybko polepszylo.

sylwia bezpiecznej podrozy!

Moj maz dzis w pracy calutki dzien i noc, ja kontunuowalam nasze wilkie sprzatanie, ale juz padam ze zmeczenia. Troche odpoczne, a potem jade odwiedzic znajomych.
A wieczorem moze wyprobuje to owocowe ciasto malutkiej bo proste i owocowe - a ja owoce moge terz jesc kilogramami, w kazdej postaci :-)

a apropos golenia (wprawdzie innej czesci ciala ;) ) mi wlosy na nogach przestaly rosnac odkad jestem w ciazy - golilam zwykla maszynka jakies 6 tygodni temu i dalej nic...

No polecam, bardzo dobre i robi się je dosłownie 5 minut :-) U nas ostatnio na przemian, raz z truskawkami raz z rabarbarem :-D
Włosy podobno wolno rosną na dziewczynkę ;-) Mi niby też wolniej rosną ale będą jajcuny jak to ginek powiedział :-D

Do góry