reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Hej,

kurcze co to za dzień beznadziejny że u każdej coś :-( ja też mam humor taki sobie, cały dzień parno duszno i zmęczona strasznie wróciłam do domu. Do tego wczoraj caaaały dzień miałam zgagę, rano sie obudziłam ze zgagą i mi tak na żołądku ciężko do tej pory ehh :-(
Atram leć perło na emergency, tym bardziej że miewałaś problemy! Trzymam kciuki &&&&&&&&&&
Rudson a może to trzydniówka? Albo profilaktycznie daj mu coś na robactwo?? Zdrówka duuużo, spotkamy się w lipcu może ;)
Sylwia, ty pewnie w podróży, spokojnego lotu i czekamy na wieści!

mi włosy rosną szybko (jak na chłopca?? hehe) pod pachami nie nadążam golić, u mnie znów owocowo, kupiłam po drodze czereśnie i mama mi dała jagód. Kiedy ja jagody jadłam, z 5 lat temu :szok: Jagodzianki będę z teściową robić, zapraszam :tak: A z czereśni kompoty wyczarujemy..

aha i kupiłam poduszkę, czekam na kuriera.. tak chwaliłyście że się nie mogłam powstrzymać :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Faktycznie dziś u każdej coś :-( mam nadzieję ,że jutro u każdej z Was będzie duuużo lepiej i humorki wrócą &&&&&&... Ja zaś jakiegoś dołka złapałam, przez te pokazy lotnicze, a miałam dziś z dziećmi iść, ale coś mi mówiło ,że tam coś się wydarzy eh... :-( Za to koleżanka mimo ,że z nią nie poszłam to poszła sama z dziećmi i wróciła roztrzęsiona, ja zaś oglądałam cały czas na żywo na tvn24 i polsat news... Jakiś dziś pechowy ten dzień...:-(

oh bosz malutka dobrze że nie poszłaś, swoją drogą pare lat temu w Radomiu też coś na pokazach się stało.

ide sie kąpać, niech sie ten dzień wreszcie skończy, dobrej nocki :)

witajcie ciężarówki :)
ja dzisiaj byłam prawie cały dzień na zakupach dla maleństwa. Zakupy się udały i jestem prze szczęśliwa (gorzej będzie jak się okaże że to jednak chłopiec). szczegóły zakupów na właściwym wątku, a teraz zabieram się za nadrabianie zaległości

witajcie ciężarówki :)
ja dzisiaj byłam prawie cały dzień na zakupach dla maleństwa. Zakupy się udały i jestem prze szczęśliwa (gorzej będzie jak się okaże że to jednak chłopiec). szczegóły zakupów na właściwym wątku, a teraz zabieram się za nadrabianie zaległości

cieszę się że chociaż jedna z nas miała fajny dzień :tak:

oh bosz malutka dobrze że nie poszłaś, swoją drogą pare lat temu w Radomiu też coś na pokazach się stało.

ide sie kąpać, niech sie ten dzień wreszcie skończy, dobrej nocki :)

Dokładnie, stale coś się dzieje na tych piknikach, powinni zaprzestać robić te pokazy, potem ludzie koszmary mają w nocy... Dwa lata temu też spadł u nas na pokazach samolot ale na lotnisku, wtedy nic groźnego się pilotowi nie stało, ale od tamtej pory postanowili latać nad wisłą, co widać było gorsze w skutkach, 20 minut pod wodą...

ja się już kobietki na dzisiaj żegnam bo z nóg padam, a jutro chcę jeszcze trochę rzeczy dla maleństwa na allegro dokupić, więc pół dnia przed kompem spędzę :)

miłego wieczorku a raczej nocki życzę :*

ale u nas strasznie wieje brrrrrrr

reklama
Do góry