reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
to jakby samoopalacz na solarium :-D idziesz,rozbierasz sie, i Ci psikaja samoopalaczem :) ponoc dobre w tym,ze masz rownomiernie,bo po samoopal... to czesto smugo wylaze, i ciezko po calosci (np plecy czy cos)...ale nie probowalam :-)

ja mysle nad balsamem,taki lekko opalajacy,ze skora musnieta sloncem...mniejsze szanse na krzywe rozsmarowanie :-D
ale ze slonca tez korzystam,jak juz jest :-D a ze jest srednio raz na miesiac,to raczej sie nie spale :-D

my dzis mielismy przelad dwulatka,calkiem sprawnie poslzo,tylko mlody za nic w swiecie nie dal sie zmierzyc..nie wiem czemu?? i po wakacjach mamy przyjechac,to go zmierza :)dobrze,ze go nie szczepili juz, bo normalnie jak widzi pielegniarke swoja,to paraliz jakis u niego...dzis byla inna babka na szczescie,wiec nie kojarzyl jej z bolem,wiec byl grzeczny :)

hej :)

ja dzisiaj polowkowe na 15.20 wiec prosze o mocne &&&&&&&&&&&&&&&& za nas !! :)

nad ranem tki skurcz mnie zlapal w lydke , ze myslalam , ze padne z bolu :((( okropne to jest :( az mojemu sie niechcacy oberwalo :/

I ja doczytałam tą historię.Wiecie co,cos mnie to wcześniej śmierdziało,ta historia z tym niewiernym narzeczonym co dał dyla do innej,te wymiary dzidziusia wielkoluda,itd,ale myslałam sobie -Lena daj spokój i się nie wymądrzałam.
Zresztą sama wsadziłam swoje trzy grosze w historię z niewiernym narzeczonym.
Dałyśmy się nabrać,no bo i czemu nie mamy wierzyć komus kto tu pisze.Każdy z nas szuka gdzieś wsparcia i pocieszenia,bo w grupie razniej,a tu bum,znajdzie się ktos taki kto kpi sobie z nas i to jeszcze zagląda systematycznie i .....ach
Wogóle to ja juz głupia jestem jest ona w tej ciąży czy nie??:-D

wiele z nas podejrzewalo , ze to Troll ... niestety na necie oszlomow pelno i niektorzy czrpia jakas przyjemnosc z pisania bzdur , wymyslania nieszczesc zeby go ludzie zalowali :/ tylko zeby takim osobom w przyszlosci nie sprawdzilo sie to wszystko wtedy bedzie rozpacz :(

Hej

a ja pracuję do czwartku!!!!!!!!!!!!!

Miłego dzionka życzę

rudson super :) w koncu odpoczniesz :))

ja wstaje zazwyczaj kolo 6.30 czyli na polski czas to 5.30, wyprawiam mojego do pracy a potemw spokoju necik i mala kawka :)

fajnie,ze juz na wolne idziesz rudson, ja w lipcu jeszcze 3 tyg "meczarni" , a pozniej to juz z domu bede cos robic jak mi sie zachce :)

wow poranny ptaszek z ciebie , a w zasadzie to dla mnie bardziej nocny hehe

Ja tez mowie Dzien Dobry!

Mam ochote kopnac m. w du pe ,obiecal skonczyc pokoj dzisiaj(trzy tyg.czekalam na zamowiona farbe.po znajomosci chcialam zaoszczedzic.Nigdy wiecej tego nie zrobie)
A on pije kawe i siedzi przed Tv.On jeszcze nie wie ,ale chce do Ikei po komode pojechac.

moj wczoraj sam z siebie chcial jechac :szok: wiec wykorzystalam okazaje , bo takie zrywy to ona ma rzadko ....

Cześć wam! Ja dziś wcześniej. Coś mi w kość udową wlazło. Od kilkunastu lat raz na jakiś czas "włazi" mi jakiś dziwny ból w kości. Miałam już w przedramieniu, ramieniu, małym palcu u nogi, dłoni, łydce a teraz w udzie. Trwa to zwykle, kilka, kilkanaście tygodni. Najśmieszniejsze że atakuje codziennie o określonym czasie (teraz około 3 w nocy, a potem o 5) a ból jest tak silny że się budzę. W dzień też czuję ćmiący ból, ale w nocy jest nie do zniesienia, wyję z bólu. I to nie są mięśnie bo jak sobie ugniatam to nic nie boli. Taki promieniujący, rwący ból jakby mi noga miała odpaść...co to to zielonego pojęcia nie mam...reumatyzm??

A moja córa kochana wczoraj rysowała z tatą na tablicy magnetycznej i tatuś się jej pytał a ona pokazywała minami:
-Jak narysujesz tatusia? - :-D
-A jak narysujesz siebie? - :shocked2:
-A jak narysujesz mamusie? - :wściekła/y:
No to pieknie...ale mi walnęła charakterystyke...bedę musiała chyba nad sobą popracować, bo w oczach dziecka jestem zrzędzącym, wrzeszczącym, czerwonym ze złości babiaszonem!!

monika a gdzie ty mieszkasz?

hmm nie mam pojecia co to ... ja czasami mam ataki rwy kulszowej po ojcu odziedziczylam :/
corka niezla hehe , rysunek musial byc fajny :)

Dzień dobry baby :-D

U mnie kolejny dzień upałów :cool2:

Facet od remontów miał dziś skończyć remont a jest w czarnym lesie i nie mógł do nas wczoraj ani dziś przyjechać bo mu się samochód zepsuł taaaaa jasne :dry:

Dziś mam z mężem 8 rocznicę ślubu ciekawe czy pamięta :p

wszystkiego naj najlepszego !!! :) udanej rocznicy :)

Zastanawiałam się, czy z okazji lata nie nałożyć sobie samoopalacza, ale nie wiem jak to wpłynie na małego. Macie jakieś informacje na ten temat?

ja na poczatku ciazy stosowalam jak jesczze zima byla i nic mi sie nie stalo :) za to lepiej wygladalam i sie czulam :)
teraz to juz brazowa konkretnie jestem i nie musze sie maziac na szczescie , bo nie lubie za bardzo :/ jeszcze twarz to ok , ale cale cialo odpada ...

Spontan?? A co to? O spontanach to my sobie wspominamy już tylko żewnie...

Dlatego mam nadzieję że tym razem będzie chłopak-synuś mamusi i mnie się też coś dostanie.

Mój to nie da mi zapomnieć:))))
myślałam,że facetom po 30 trochę sie libido uspokaja,a tu im bliżej 40-tki tym mu skacze:))))

I życze Ci synusia...moi chcieli kolejną dziewczynkę do bandy i im się udało....:))))

Sylwia,Wam również wszystkiego wszystkiego najlepszego!!!!!!

Asieńko,kciuki zaciśnięte ale bedzie ok,zobaczysz!!!!!

reklama
Do góry