reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Rudson nie przejmuj sie lobuziaki to najfajniejsze chlopaki :) Ja mam dziewczynke i tez taki lozuz do potegi czesto jest duzo gorsza od chlopcow ale co tam po mamusi jest bo na pewno nie po tatusi hihi.
Babci pokazuje wała,spadaj stara itd.Mowic to jeszcze nie umie ale glupoty to umie i pamieta bardzo dobrze.

Pryzybela moj M ma wszystkie daty w telefonie zapisane gorzej ze mna bo do dzis nie pamietam kiedy ma urodziny czy 26 czy 28 czerwca :).

Wera typowa wizyta u angielskiej poloznej.Osioly.

Uciekam juz po moja mloda bo w lozeczku juz od dluzszego czasu pyskuje ze chce juz wyjsc.Potem obiadeki odpoczynek i pewnie jakies zakupki przed wyjazdem jeszcze.

reklama
tak, idziesz do biura, prosisz o papier do wypełnienia do maternity, tam wypełniasz od kiedy chcesz iść na macierzyński i składasz razem z zaświadczeniem od położnej (to zaświadczenie tylko ci skserują) i twój w swojej pracy też to samo musi zrobić, to dostanie 2 tygodnie płatnego ojcowskiego począwszy od dnia porodu.

sivi - teraz sobie przypominam ze moj mowil ze musi zlozyc 15t przed porodem a przeciez to juz jest te 15t. On nie chce ojcowskiego, bo placa tylko 70%. On dostanie okolicznosciowy - i placa mu wtedy 100%.

Lena, ja wynalazłam z mężem w sklepie "kurczak po hawajsku", mamy zrobić wieczorkiem:-)
ania, witaj :-D

my nałaziliśmy się po sklepie dziecięcym, ale za to mamy wybrany już model wózeczka...musiałam z każdej strony go obczaić i po dotykać.
Co do dat to mój mąż pamięta, jeszcze nie zdarzyło mu się zapomnieć jakiś urodzin czy imienin, rocznic.

Z tego co czytam ,to chyba mam najstarszego m.
Ja nie lubie sie opalac ,jak nie mam w poblizu wody .Ale za to z plazy nad morzem to mnie nie wygonicie.Jestem blada jak mozarella.
Moj najstarszy synus tez ucieka przed sloncem ,za to blizniaki przeciwnie.

Mysmy dzisiaj mieli makaron wstazki z kaparami ,oliwkami ,czerwona cebula ,pomidorami suszonymi w oleju i tunczykiem .Pycha
Za kazdym razem jak jestem w realu to daje sie skusic na salatke owocowa ,tam robia na swiezo i.
Nie umiem przejsc obok niej obojetnie.:zawstydzona/y::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mi to zwiewanie przed sloncem od dziecka zostalo, bo jak wszyscy plazowali, to ja sie kladlam spac, tak mnie slonce meczylo:) Ale sloneczko nad morzem to inna sprawa, bo jak od wody wiatetek ciagnie to tak sie nie czuje spiekoty:D
Karolina, niewazne czy stary, byle jary!;-)
Lena, ja dzisiaj nie gotuje z wczoraj mi ogorkowa dla mlodej zostala (pyyyyszna byla, bo wczoraj wszyscy zajadalismy:)), a dla nas wieczorem salatke jarzynowa robilam bo juz od dawna za mna chodzila, wiec gotowanko z glowy:D
Sylwia, dobrze ze chociaz jedno z Was pamieta o datach:) U mojego R w rodzinie to taka amnezja zbiorowa, nikt nigdy o zadnych swietach czy uroczystosciach nie pamieta;-)
Rudson, chociaz szczerego masz synka i przynajmniej Cie wybronil:D Moja ostatnio nie chce spac w przedszkolu i przeszkadza innym, a w poniedzialek to juz regula ze jakies skargi beda:-D

Do góry