reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Poszperałam trochę na necie, ale nic konkretnego nie ma. Jedne odradzają, inne stosowały i było w porządku...mogą wystąpić reakcje alergiczne od samoopalacza, bo skóra w ciąży jest wrażliwsza, więc chyba sobie jednak daruję samoopalacz :tak:

reklama
Powiem wam jutro jak wyszlo,mam zamiar dzisiaj wieczorem zrobic peeling(tak sie pisze?)i nalozyc samoopalacz.Jutro mam wizyte u gina i nie chce byc mozzarela

A z jakimi składnikami jest ten Twój samoopalacz? Bo czytałam, że nie może być z wyciągiem z orzecha włoskiego i alkoholem.

Poszlam poczytac ,orzecha nie ma ,ale jakies etanole sa.:wściekła/y:
Ale nie przesadzajmy nie bede go uzywala codziennie nie wiadomo w jakich ilosciach.

Dziekuje za zyczenia bardzo :)

O samoopaacz to fajna sprawa dajcie znac jak poszlo bo ja na sloncu wogole nie moge przebywac bo zaraz mi niedobrze a na weselicho fajnie by miec toszke brazu na sobie a nie biellll :)

sylwia - może spróbuj tego opalania natryskowego jak się na wesele wybierasz w ciąży nie jest zabronione :tak:

no i wszystkiego najlepszego :-D

O natryskowym nie słyszałam za dobrych opinii, efekt ponoć trwa krótko, brudzą się ubrania. No, ale jeżeli w ciąży nie zabroniony:-)

reklama
Do góry