reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
agadaria No nie mów że wy dalej króliki!!!:-p Daj przepis!! (to co było na początku??!!)

znależć sobie dużo starszego który oszaleje na widok twojej pupci:):):))) he he he
a tak poważnie-nie wiem-mimo kłótni,wkurzania sie oboje mamy charakterek-jedno za drugim w ogień pójdzie...

A ja się zaczytałam w opowieściach z porodówek majówek. Jacież jak ja już bym chciała mieć to za sobą..
A z tym podnoszeniem ciśnienia to dobre są jeszcze dzieci jak się je ma, bo mój się do kłótni nie nadaje, on woli się obrazić. Z córą mam dobrze, bo to moja krew więc potrfi mi ciśnienie ponieść
Ja też czytam ostatnio o porodach i sie wzruszam normalnie...chciałabym już być "po" i tulić maluszka...ale swoje trzeba odczekać;)
Jakościowo lepiej bo po tylu latach para już bardzo dobrze wie czego oczekuje ta druga osoba i znają siebie, każde mrugnięcie, więc pewnie dlatego lepiej.

dokładnie!!!!!choć ja uwielbiam spontany;))))

Dziewczynki jestem już po badaiu,no i wszystko wygląda ok,mały waży 475g.Tak tak Mały,będziemy mieli SYNA!!!!!!!!!
GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To może i ja se kiedyś walnę trzecie....może i mnie Bozia posłucha;-);-);-)
a ja pracuję do czwartku!!!!!!!!!!!!!

no w końcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A moja córa kochana wczoraj rysowała z tatą na tablicy magnetycznej i tatuś się jej pytał a ona pokazywała minami:
-Jak narysujesz tatusia? - :-D
-A jak narysujesz siebie? - :shocked2:
-A jak narysujesz mamusie? - :wściekła/y:
No to pieknie...ale mi walnęła charakterystyke...bedę musiała chyba nad sobą popracować, bo w oczach dziecka jestem zrzędzącym, wrzeszczącym, czerwonym ze złości babiaszonem!!

Mam tak samo-tatuś,mój bohater,mój "bóg" i wspaniałe stworzenie...
Boje sie ze i druga córcia też bedzie taka sama i dołączy do ich "klanu"

Dziś mam z mężem 8 rocznicę ślubu ciekawe czy pamięta :p

Ja w marcu (też przy 8 rocznicy:-D:-D:-D) przypominałam już wcześniej mojemu co by nie zapomniał;-):tak:

No i wszystkiego wszystkiego najlepszego Miłka dla Was obojga:))))
Tego Wojtusia Wam życzę za jakiś czas:)

A u mnie nudy na pudy:)
Dziś muszę coś drożdżowego wymysleć,bo młoda jęczała o drożdżowe...
chyba zrobię jej ciasto i niech sobie bułki klei jakie chce dziś po szkole:)

Wczoraj się uśmialiśmy z mężem...oglądamy Szymona majewskiego....
malutka zaczyna swoje kopania...a wali mnie naprawdę mocno i konkretnie...no to położyłam pilota od tv na brzuchu w miejscu "najbardziej ruchliwym"...wiecie ze skubana zrzuciła tego pilota...myślałam,ze pęknę....

Ostatnia edycja:
Wczoraj się uśmialiśmy z mężem...oglądamy Szymona majewskiego....
malutka zaczyna swoje kopania...a wali mnie naprawdę mocno i konkretnie...no to położyłam pilota od tv na brzuchu w miejscu "najbardziej ruchliwym"...wiecie ze skubana zrzuciła tego pilota...myślałam,ze pęknę....
haha, może jej się szymon nie podobał :-D

znależć sobie dużo starszego który oszaleje na widok twojej pupci:):):))) he he he
a tak poważnie-nie wiem-mimo kłótni,wkurzania sie oboje mamy charakterek-jedno za drugim w ogień pójdzie...

dokładnie!!!!!choć ja uwielbiam spontany;))))

Mam tak samo-tatuś,mój bohater,mój "bóg" i wspaniałe stworzenie...
Boje sie ze i druga córcia też bedzie taka sama i dołączy do ich "klanu"

Spontan?? A co to? O spontanach to my sobie wspominamy już tylko żewnie...

Dlatego mam nadzieję że tym razem będzie chłopak-synuś mamusi i mnie się też coś dostanie.

Milka Wszystkiego dobrego dla ciebie i meza!!!!

sivi - ale usmialam z opisu twojej coreczki :-D

Ja wlasnie ustalilam kiedy chce isc na urlop macierzynski - na poczatku ambitnie chcialam jak najdluzej siedziec w pracy....ale mi sie zmienilo, koncze 2 wrzesnia (13 dni urlopu, a potem macierzynski 2 tyg przed terminem) i juz sie nie moge doczekac. Tylko 2 miesiace i 2 tygodnie :)

Dobry ;-)

Miłka- Sto Lat Sto Lat niech żyją żyją Nam, Wszystkiego Dobrego na dalsze 92 lata wspolnej drogi :tak:
cytryna- kobitko i tak wytrwale pracujesz ja pewnie jakbym miała fajną pracę i ludzi tez bym pracowala...

A u mnie porankowa sielanka sniadanko herbatka a na dworku 20 stopni, tak lubię :tak:

Czesc dziewczynki :)
U nas piekna sloneczna pogoda az zyc sie chce :)))
Dzis chyba wkoncu bede miec dzien leniucha.
Wiecie co a moze ta nasza Niunia to moze w ciazy urojonej ??

Lena serdecznie gratuluje zdrowiutkiego synusia :)Ja moze jutro sie wszystkiego dowiem na usg.

Milka wszystkiego najlepszego w roczniece Waszego slubu.Wyglada na to ze w tym samym dniu bralismy slub tylko ze my dzis 3 rocznice mamy :)

Milego dzionka wszystkim zycze :))))))))))))))))0

Jak tu świątecznie:) ja też przyłączam się do życzeń z okazji rocznicy:-)
U mnie dzień jak na razie rozwija się leniwie, jest słoneczko, muszę się pouczyć na obronę i wklepać klasyfikację w komputer. Także moje lenistwo niebawem się zakończy:)

Zastanawiałam się, czy z okazji lata nie nałożyć sobie samoopalacza, ale nie wiem jak to wpłynie na małego. Macie jakieś informacje na ten temat?

reklama
O ja właśnie też się zastanawiałam nad samoopalaczem, bo na słońcu nie wyrabiam i też boję się plam- dajcie znać doświadczone mamusie jak to z tym samoopalaczem

Do góry