Mariolciaa
Fanka BB :)
Sivi, trzymam kciuki za waszą pogodę... u nas pewnie drugi dzień upał będzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agadaria No nie mów że wy dalej króliki!!!Daj przepis!! (to co było na początku??!!)
Ja też czytam ostatnio o porodach i sie wzruszam normalnie...chciałabym już być "po" i tulić maluszka...ale swoje trzeba odczekaćA ja się zaczytałam w opowieściach z porodówek majówek. Jacież jak ja już bym chciała mieć to za sobą..
A z tym podnoszeniem ciśnienia to dobre są jeszcze dzieci jak się je ma, bo mój się do kłótni nie nadaje, on woli się obrazić. Z córą mam dobrze, bo to moja krew więc potrfi mi ciśnienie ponieść
Jakościowo lepiej bo po tylu latach para już bardzo dobrze wie czego oczekuje ta druga osoba i znają siebie, każde mrugnięcie, więc pewnie dlatego lepiej.
GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziewczynki jestem już po badaiu,no i wszystko wygląda ok,mały waży 475g.Tak tak Mały,będziemy mieli SYNA!!!!!!!!!
a ja pracuję do czwartku!!!!!!!!!!!!!
A moja córa kochana wczoraj rysowała z tatą na tablicy magnetycznej i tatuś się jej pytał a ona pokazywała minami:
-Jak narysujesz tatusia? -
-A jak narysujesz siebie? -
-A jak narysujesz mamusie? -
No to pieknie...ale mi walnęła charakterystyke...bedę musiała chyba nad sobą popracować, bo w oczach dziecka jestem zrzędzącym, wrzeszczącym, czerwonym ze złości babiaszonem!!
Dziś mam z mężem 8 rocznicę ślubu ciekawe czy pamięta![]()
haha, może jej się szymon nie podobałWczoraj się uśmialiśmy z mężem...oglądamy Szymona majewskiego....
malutka zaczyna swoje kopania...a wali mnie naprawdę mocno i konkretnie...no to położyłam pilota od tv na brzuchu w miejscu "najbardziej ruchliwym"...wiecie ze skubana zrzuciła tego pilota...myślałam,ze pęknę....
znależć sobie dużo starszego który oszaleje na widok twojej pupci)) he he he
a tak poważnie-nie wiem-mimo kłótni,wkurzania sie oboje mamy charakterek-jedno za drugim w ogień pójdzie...
dokładnie!!!!!choć ja uwielbiam spontany)))
Mam tak samo-tatuś,mój bohater,mój "bóg" i wspaniałe stworzenie...
Boje sie ze i druga córcia też bedzie taka sama i dołączy do ich "klanu"