reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Ja tez mowie Dzien Dobry!
Lena Gratulacje!!Dobrze pamietam ,ze masz starsze dzieci -Dziewczynki?
Mam ochote kopnac m. w du pe ,obiecal skonczyc pokoj dzisiaj(trzy tyg.czekalam na zamowiona farbe.po znajomosci chcialam zaoszczedzic.Nigdy wiecej tego nie zrobie)
A on pije kawe i siedzi przed Tv.On jeszcze nie wie ,ale chce do Ikei po komode pojechac.

reklama
Cześć wam! Ja dziś wcześniej. Coś mi w kość udową wlazło. Od kilkunastu lat raz na jakiś czas "włazi" mi jakiś dziwny ból w kości. Miałam już w przedramieniu, ramieniu, małym palcu u nogi, dłoni, łydce a teraz w udzie. Trwa to zwykle, kilka, kilkanaście tygodni. Najśmieszniejsze że atakuje codziennie o określonym czasie (teraz około 3 w nocy, a potem o 5) a ból jest tak silny że się budzę. W dzień też czuję ćmiący ból, ale w nocy jest nie do zniesienia, wyję z bólu. I to nie są mięśnie bo jak sobie ugniatam to nic nie boli. Taki promieniujący, rwący ból jakby mi noga miała odpaść...co to to zielonego pojęcia nie mam...reumatyzm??

A moja córa kochana wczoraj rysowała z tatą na tablicy magnetycznej i tatuś się jej pytał a ona pokazywała minami:
-Jak narysujesz tatusia? - :-D
-A jak narysujesz siebie? - :shocked2:
-A jak narysujesz mamusie? - :wściekła/y:
No to pieknie...ale mi walnęła charakterystyke...bedę musiała chyba nad sobą popracować, bo w oczach dziecka jestem zrzędzącym, wrzeszczącym, czerwonym ze złości babiaszonem!!

monika a gdzie ty mieszkasz?

Dzień dobry baby :-D

U mnie kolejny dzień upałów :cool2:

Facet od remontów miał dziś skończyć remont a jest w czarnym lesie i nie mógł do nas wczoraj ani dziś przyjechać bo mu się samochód zepsuł taaaaa jasne :dry:

Dziś mam z mężem 8 rocznicę ślubu ciekawe czy pamięta :p

Dzien dobry :)
Znowu wpadam nie wiem po ilu ;)
Ale bylam w szpitalu, potem nadrabianie na uczelni co i tak sie nie udaje super, a, ze sil juz brak to wpadlam zobaczyc co u Was :)
No i sie naczytalam :D Zapamietalam tylko "akcje" troll i Lenke - gratulacje po raz kolejny :)
Za reszte wybaczcie...
Milego dnia:-)

Miłka ooo to gratulacje...co planujesz? A moze twój zaplanuje?
Mój nigdy nie pamięta żadnych dat (ale spoko, ja też nie mam głowy do dat :-D), nawet mu się myli którego się córa urodziła. Raz jak się go na lotnisku przy kontroli paszportowej zapytali to go zatkało...ale babka tylko machnęła ręką i powiedziała "chłopy tak mają" :-D

Sivi no to git!Wiesz ze dzieci sa szczere do bolu.
Milka wszystkiego naj,wytrwalosci ,cierpliwosci i zeby libido nie bylo cyt;;jak u rozjechanej zaby"

MIlka - wszystkiego naj :)

moj sie wycwanil i zapisuje w tel wszystkie "wazne" daty i przychodzi mu powiadomienie pozniej np "dzis sa urodziny Moniki" :-)

Klementinka, super doniesienia... szkoda że na razie mam ciuszków na styk, czekam aż brzusio bardziej urośnie... to sobie pokupuje sukienki na lato, na razie się mieszczę w luźnych legginsach i tunikach... mam fajne zdjęcie ze wczoraj... wkleję jak znajdę kabel USB :-)
gugula, powodzenia przy zakupach. z tymi spodniami za 9 zł to naprawdę super okazja ! :tak:
Lena, ja nie wiem czy ta jej ciąża prawdziwa była czy nie... wiadomo na pewno że nie pisała z tych miejsc w których rzekomo była... bo jej się adres ip nie zmieniał... a swoją drogą nawet jak jest w ciąży to mi tego maluszka szkoda... że będzie miał tak niedojrzała matkę.
Monika, o praniu mi przypomniałaś :-D zaraz i ja wstawię... :)
Rudson, miłego dnia!

MIŁKA, Wszystkiego Najlepszego z okazji 8 rocznicy !!
:happy2:

Ja dzisiaj słodko sobie leniu****ę, aby te pranie wstawię. Mąż na zwolnieniu jest bo mu ze ścięgnem coś poszło... więc w domku też jest... dziwne że się do internetu dopchałam bo ten wiecznie allegro, teledyski, i jakaś gra...
Jakbym nagle znikła to znaczy że mnie mąż zgonił, hehe

reklama
Do góry