reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Sivi, moja cora podobnie ma takie odpaly nerwowe, ze czasem nie wyrabiamy, mimo ze ogolnie dobre dziecko i idzie sie z nia dogadac, ale to chyba juz tak bywa ze kobiety bardziej uzewnetrzniaja swoje emocje;-)
A z tym etapem zwiazku, to mysle ze duzy wplyw ma tez to jak duzo intymnosci ma sie w domu (przy dzieciach znacznie trudniej o to, a nie zawsze jest jak sie ich na troche pozbyc:)) U nas tez nie ma jak dawniej jesli chodzi o ilosc czasu dla siebie (ogolnie), natomiast jakosciowo o niebo lepiej wiec z mojego punktu widzenia czasu bym nie cofnela:tak:

I wiecie co ja to nie tyle juz chcialabym miec porod za soba, ale nienawidze szpitali i najbardziej mnie przeraza lezenie w nim:/ - oby jak najkrocej to trwalo....

Jakościowo lepiej bo po tylu latach para już bardzo dobrze wie czego oczekuje ta druga osoba i znają siebie, każde mrugnięcie, więc pewnie dlatego lepiej.

reklama
Jakby któraś się przypadkiem interesowała

hehe no jakos mnie to nie zaskoczylo :)

Ja pierdziele...przekonująca była! A te zdjecia wszystkie?

nie no jaka przekonujaca :/ sciema walilo od poczatku ... podobnych opowiastek na necie jest masa cala ... jescze tylko nie doszla laska do etapu na ktorym dziecko traci :/

Dziewczyny nikt nie podwaza ze niunia nie byla soba i fotek swoich nie wstawiala.
ale jej ip nie ulegalo zmianie ani jak ja ex zostawil i sie przeniosla do Torunia do kuzynki.. pozniej pisala ze zmeinila dostawce neta a ip nadal to samo a na koniec byla w spzitalu i kuzynka dala jej swojego neta. gdzie Ip nadal nie drgnelo.
na wszelkie pytania dotyczace by zrobila zdjecia sobbie na oddziale odpowiadala przeczaco a ze kamerka sie popsula w laptopie ze kuzynka pozniej zrobi bo ona ruszac sie nie moze (ale sile psiac na lapku miala) a jak zaproponowalam mmsa to miala niby puste kopnto. pisala ze mieszka w toruniu na bydgoskim watku pisala ze meiszkam na jakims tam osiedlu i z jakas inna dziewczyna z tego watku pewnie sie widuja... pozatym krwawila i chodzila zyla \weselem kuzynki.. wyimaginowala sobie kuzynke samante 28 lat tlumacz niemieckiego.. jej kuzynka na FB zostala odnaleziona jako samantalat 19 i pracowala jako barmanka.
sa wiec podstawy by uwazac ze wsio co pisala to historie wyssane z palca.
Ja osobiscie uwazam ale to tylko moje zdanie ze ona poprostu jakas odtracona sie czula. ze wymyslala to wsyztsko by wzbudzac litosc zeby ktos jej wpsolczuj i litowal sie. tylko szkoda nie tedy droga. wystarczy raz zawiesc by zostac skreslonym. to granie na uczucicach innych mam czy ciezarnych jest dla mnie nie do pojecia.
Juz wam tu nie pzreszkadzam. Żyjcie dalej swoim forumowym zyciem:)

jak dla mnie to wszystko wyssane z palca ... juz kiedys czytalam prawie taka sama historie :/ takich czubow jest pelno
szkoda tylko , ze mniej doswiadczone forumowiczki sie przejmuja niekiedy bardzo takimi opowiesciami ... przez takich ludzi jak Niunia pozniej jest brak zaufania niestety :/

hehe :)))

Mi też podpadła bo z wiekiem się coś tam nie zgadzało a poza tym wydawało mi się fantastyką to, że chce mieszkanie wynająć i sama je opłacić z czego? Z L4 o ile się kiedyś zorientowałam to pisała, ze jest fryzjerką. Myślałam, że jeszcze zdąży nam napisać, że straciła dziecko. Czekałam na taką nowinę.

triiiiaaa i lezy w szpitalu , a kiecki kupuje za niemala kase jakby na bal szla :/ ciekawe za co skoro miala taka sytuacje zyciowa :)
no do etapu straty nie doszla hehe , coraz madrzejsi i bardziej ostrozni ludzie na forum pisza to i wykrywaja trolle szybciej :)

No to jestesmy we dwie z tymminnym etapem zwiazku.
Ja pozatym jestem malo romantyczna i mam meskie podejscie do seksu .

.

tez mam tak z sexem ... zero romantyzmu we mnie :szok:

oj ja dopiero do domciu wróciłam bo u teściów sortowałam podarowane ciuszki:)
jutro mąż chce mnie do wrocławia zabrać ale nie wiem czy się zdecyduje.
a jak na razie zmykam odpoczywać
miłego wieczorku życzę wszystkim

witam sie poweekendowo :-D bo u nas to dzis swieto jeszce jakies,wiec dopiero jutro zaczyna sie tydzien roboczy :)

widze,ze niuni juz nie ma miedzy nami...hmmm...nie wiem po co ludziom taki rozrywki...dziwne hobby,nie powiem...ale mniejsza,pewnie pojdzie na inne forum,bo u nas pewnie ma zablokowane ip....niech sobie idzie w swoj wyimaginowany swiat...

a my dzis caly bozy dzien na dworzu :) kurde,nawet w norwegii dzis slonce zaswiecilo :-D wiec trzeba korzystac,bo jutro znowu zapowiadaja deszcz :p lody sie wylatal,to padl jak niezywy :-D a my sobie okolo poludnia pojehalysmy nad jeziorko (zeby nie bylo, plazy to przy nim nie ma,wszedzi kamloty jakies,ale pomost,laweczki) a pozniej do tesciow na obiad i caly dzien przelezalam na tarasie u nich :-D normalnie nic nie robilam,az milo :-D zmyslismy sie dopiero jaks ie slonce schowalo za dom :p
ale mi juz bylo teskno do sloneczka...juz chce do Polski wygrzac swoje cielsko :)

w ogole dowiedzialam sie,ze mamy dostac jakies ciuszkid la dzidzi od znajomej...ona jakos w grudniu urodzila, z tym,ze chlopca...ale mowi,ze maja wiekszocs takich uniwersalnych ciuszkow,wiec gicio :)

Czesc dziewczynki po weekendzie :)
Podczytywalam was troszke ale nie mialam czasu pisam.
Strasznie zakrecony weekend mialam i pracowity a przede wszystkim pakowania czas :)
Dzis pojada sobie 2 paczuszki z naszymi rzeczami do Pl bo do samoloty bym sie nie spakowala a poza tym bagaz drogi i taszczyc trzeba.Gorzej bedzie jak zagina bo 2/3 naszych rzeczy spakowane jedzie.
Juz nie moge doczekac sie srodowego usg:-)
Kurde jak czytalam co ta Niunia wymyslila to az mi szczenka opadla.Chyba nie wszystko z nia w porzadku jest biedna po prostu.
Bede miec troszke mniej czasu na pisanie teraz ale bede czytac co u was slychac systematycznie :)
Mam nadzieje ze w Polsce bede miec wiecej czasu.

reklama
Do góry