reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Nie wiem czy wy macie tak kobity. Pomimo ze czuje sie gruba, obrosnieta celuitem. To musze trzymac majtki sila przy dupie zeby moj M ich co wieczor nie sciagal. I slodzi mi jak ja pieknie wygladam z tym brzuszkiem... Prawie we wszystkich majtkach mi juz gumy popekaly.

Monysia nie poddawaj sie moja przyjaciolka zdala za 13razem:)

Sorki za post pod postem:p - nie bijcie!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hehe, Mere tez mi sie takie odczucia zdarzaja i teraz sobie zdalam sprawe, ze moze powinnam to wykorzystac w walce z moim obecnie niskim libido:-D

Werka, ta grupa to nawet ponoc nie swiadczy o zmianach nowotworowych tylko ich podejrzenie, a to jednak tez roznica, poza tym faktycznie dobrze by bylo sprawdzic czy te lekarstwa cos pomogly... A co do zalewania formy, no to jak sie ma jakies problemy, to pewnie lepiej sie powstrzymac od takich przyjemnosci, ale w zdrowej ciazy nie powinno sie rezygnowac z seksu. Ponoc dla dziecka to tez jest milo odczuwalne:) Zreszta jestem tego zywym przykladem, bo zanim sie mloda urodzila, to sobie do woli uzywalismy i nic zlego sie nie dzialo... teraz pewnie dlatego mam mniejsza ochote, bo mnie z boku zakluwa i ciagnie jak mi sie dobrze zrobi, wiec raczej unikam....

Monysia, no i niech cie teraz sprobuja oblac na egzaminie, jak sie tak poswiecasz! A to ze sie ludzie dziwnie gapia, to niech sie wypchaja, jak juz ciagniesz sprawe to lepiej isc do konca, poki sie dobrze czujesz, bo kto wie kiedy po porodzie znajdziesz czas na dokonczenie kursu?

sivi No moj akurat nie wie co to celuit i rozstepy. Jest tak wpatrzony w balony, moj biust najbardziej przybral na wadze przed ciaza mialam 65C a teraz mam 70DD:)

przyzybela - Wiesz troche sie zmartwilam ta cytologia, bo od strony mojego ojca wszyscy poumierali na raka, kuzyn ojca na raka wargi, brat jego - rak pluc, jego matka tez na raka... Ja mam dokladnie w czasie seksu, ze z jednej strony mi gulka wyskakuje ciagnie skora, nie wiem czy to dzidzius sie tak wypycha czy skurcz....

Monysia nie poddawaj sie moja przyjaciolka zdala za 13razem:)

No właśnie się pocieszam że ponoć 13 raz jest za darmo :laugh2:

Nie wiem czy wy macie tak kobity. Pomimo ze czuje sie gruba, obrosnieta celuitem. To musze trzymac majtki sila przy dupie zeby moj M ich co wieczor nie sciagal. I slodzi mi jak ja pieknie wygladam z tym brzuszkiem... Prawie we wszystkich majtkach mi juz gumy popekaly.

Mój M też tak robi ale gdy nadchodzi wieczór to smacznie chrapie:dry:
i nic z tego, dawniej to On się na mnie rzucał i doprosić się nie mógł, teraz ja :sorry2:

Monysia, no i niech cie teraz sprobuja oblac na egzaminie, jak sie tak poswiecasz! A to ze sie ludzie dziwnie gapia, to niech sie wypchaja, jak juz ciagniesz sprawe to lepiej isc do konca, poki sie dobrze czujesz, bo kto wie kiedy po porodzie znajdziesz czas na dokonczenie kursu?

no właśnie, na początku się źle czułam,
myślałam że ich tam po kolei rzygankiem potraktuję,
teraz jest inaczej ...

Sivi ja ostatnio jak nie zdałam to zażartowałam sobię
że następnym razem naślę na nich myszy :-D

Dzięki Kobitki za wsparcie duchowe :-)

Ostatnia edycja:
monysia
popatrz popatrz, jakbym to znała, mój M ma teraz podobnie :p

a tak swoją drogą to pytałam mojego lekarza czy można normalnie kończyć w środku, powiedział że żadnych zatrzeżeń nie ma aż do porodu praktycznie :)

Oj zazdroszczę z tym "nietrzymaniem rączek przy sobie". Mój ukochany jak się połozy do łózka, to się tylko przytuli i śpi, no ale faktycznie ostatnio było dużo roboty przy sprzątaniu domu, pisze pracę jeszcze, no i te upały...ale dzisiaj to mu już nie daruję:-)

reklama
U mnie jest odwrotnie. To ja uciekam od niego. Wrocil z pracy, i juz zapraszal do lozka. Ale ja tam udaje ze cos robie. I juz minuta osiem slysze chrapanie.... Jezu a w nocy?! Tragedia i pozniej budze sie 10-11:D

Do góry