sivi
Fanka BB :)
te ćwiczenia mięśnia kegla to po to żeby po porodzie nie popuszczać. Służą wzmocnieniu mięśni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja się za bardzo podniecam przy tym, więc długo tego nie robię:-)Miesnie Kegla tez dobrze cwiczyc nie tylko do porodu ale i dla wlasnej przyjemnosci, tyle ze ja nigdy o tym nie pamietam....
monysia - a w jakim mieście zdajesz bo z tego co pamiętam jesteś ze Śląska![]()
Ja bym chyba nie robiła kursu z prawa jazdy w ciąży - za duży to był dla mnie stres. Najgorszy egzamin w życiu![]()
ja robilam prawko we wrzesniu jak bylam juz w ciazyale umowilam sie duzo wczesniej, tak bym sie pewnie nie zdecydowala
inna sprawa,ze i tak jeszcze nie wiedzialam,ze jestem w ciazy jak miala egzamin,bo to jakies pierwsze tygodnie
ale za to pozniej jaks ie cieszylam,ze mam juz to za soba
![]()
No właśnie, jak to jest z tym nacinaniem, lepiej się na to zgodzić czy nie? Moja koleżanka się nie zgodziła, ale też i nie pękła. Ponoć gorzej jest z tą rozszarpaną raną niż ta, którą Ci zafunduje lekarz...Z drugiej strony nigdy się nie spotkałam z tym żeby ktoś się pytał kobiety, jak chce rodzić.
A ja się za bardzo podniecam przy tym, więc długo tego nie robię:-)
Slyszalam ze jak mezczyzna w ciazy "zalewa forme" to to powoduje skurcze macicy. Co wcale nie jest dobre dla ciezarnych.