reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Mariolcia no tak po kawie szaleje ze szok:) nawet jak cos slodkiego zjem to tak nie bryka jak po kawce::
Milka mam nadzieje ze juz nie dlugo wyjde do domciu ale najwazniejsze ze z mlutkim wszystko ok a ty jak sie czujesz??
rabbit no pochwal sie zakupami heheh;pp

reklama
weraMirek
tak robia tutaj cytologie
idz jak najszybciej do gp, lub zadzwon do swojej poloznej i powiedz jej jak wyglada sytuacja

oni co prawda ciezarnym cytologi nie robia, ale w takim wypadku napewno cie na nia skieruja

trzymam kciuki

Tak jak pisze atram - jedz do GP z wynikami i prztlumacz.
Cytologie robia co kilka lat - dziwne ze tobie na poczatku ciazy nie zrobili jesli w ogole nie mialas w UK.

niuniaaa - dobrze ze jest lepiej :) trzymaj sie.

coś to moje baby wlazło w sam dół brzucha i jakoś tam mnie kopie :dry:

A pogada faktycznie u paskudna to i dzieciaki sie lenią ale wolę taka bo od jutra znów ciepełkoooo.
Kobitki od ktorego tygodnia tak najlepiej iść do szkoly rodzenia?

Mnie też nie robili cytologii tutaj nigdy i ztego co wiem to nikomu nie robią. Trzeba by było chyba iść po skierowanie do GP. No i powód trzeba by było mieć konkretny, bo u nich to ciężko się o cokolwiek doprosić.

sivi, WerkaMirek ale ile wy w UK mieszkacie? ja od 7 lat i mialam 2 razy, na samym poczatku i po kilku latach. na poczatku ciazy mnie pytali kiedy byla ostatnia i jakie wyniki. O zadna nie prosilam, tylko dostalam list z przychodni ze mam sie zglosic.
Ale moze dlatego ze w Szkocji mieszkam? nie wiem...

reklama
Do góry