reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Sylwia, ja mysle ze to pic na wode, zwlaszcza ze tetno sie moze zmieniac z kazdym pomiarem:)
No to ciekawe z ta pokrzywa bo tez zamierzam ja sobie kupic i wczesniej czytalam ze mozna pic... I tak nie bede jej pic nie wiadomo ile, wiec raczej sie skusze.

reklama
Anula zmien szybko lekarza bo tylko niepotrzebnie sie stresujesz.Baran jakis.Ale na szczescie wszystko jest ok.

Szkoda ze to kit z ta ocena plci po tetnie plodu :( a juz sie cieszylam ze moze jednak dziewusiia bedzie.

Wpadam powiedzieć dobranoc ;-)

sylwia u nas dziewczynka i ma 175 więc u nas się zgadza

anula współczuję nerwów, zmieniłabym gnojka ...
za coś mu płacisz a On Cię tak po prostu olał ...:wściekła/y:

Po wizycie u nas ok, jest dziewczynka,
czuję się zmęczona po badaniu, idę spać :-D
jutro jazdy na 10...

sylwia, faktycznie nie bierz na powaznie tego :) moj maly mial zawsze tetno okolo 160,a jednak chlopak :) do tej pory nie moze na tylku za dlugo usiedziec i wszedzie go pelno :-)

Anulka, nic sie nie martw tymi ruchami..w ogole w Polsce zauwazylam,ze moia ze juz od 16 tygodnia czuc ruchy..tytaj polozna mowila mi,ze srednio miedzy 22 a 24 tygodniem pierwsze ruchy...a babcia mojego mez,ktora kiedys za mlodu przyjmowala porody zawsze mowi,ze pierwsze ruchy dokladnie w polowie ciazy (czyli ok 20 tyg)...ale chyba nie ma reguly,a z Szymkiem czulam gdzies tak od 18.19 tyg, a teraz powinnam niby wczesniaj, a bylo dobrzez po 20 tyg :)

Hello pytanko do dziewczyn z Uk.
Czy mialyscie robiona cytologie tutaj? Ja robilam w polsce i mama odebrala moje wyniki, wyszly bardzo zle wyniki ze lekarka powiedziala ze koniecznie musze to leczyc, wyszlo ze mam bardzo wysoki stan zapalny, i gr 3:(
Zabiore wyniki do poloznej i jej jakos przetlumacze, czy tutaj robia cytologie??

Cze dziewojki, ja już mam netka.. u mnie bez zmian, czyli dobrze :)

Też tęsknię za zupką, przywiązuje się człowiek do wirtualnych koleżanek :)

Rudsonku tulę mocno i wysyłam porcję fluidków &&&&&&&&&&&&&&&&&&
co z niunią?

No to chyba jestem ostatnia. Oglądaliśmy sobie film i w sumie myślałam, ze się wcześniej skończy. Znowu będę niewyspana.
No właśnie, niunia cały dzień się nie odezwała ?
dobranoc

weraMirek
tak robia tutaj cytologie
idz jak najszybciej do gp, lub zadzwon do swojej poloznej i powiedz jej jak wyglada sytuacja

oni co prawda ciezarnym cytologi nie robia, ale w takim wypadku napewno cie na nia skieruja

trzymam kciuki

reklama
tu cytologie robia chyba jakos raz na 5 lat, przychodzi zaproszenie do domu,nie robilam pewnie z 2 lata wiec mam nadzieje,ze jest ok - przynajmniej lekarz gdy "zagladal" to mowil,ze wyglada ok :-)

truskawki mi sie przejadly :/ teraz faze mam na malutkie pomidorki - dla mnie to jak cukierki :)

Do góry