reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

niunia- kurcze wiem że czasami idzie pod gorkę i pocieszania to czasami o dupe potłuc ale musisz być dzielna dla malucha a jemu stres napewni nie pomaga i to całe przejscie z tym twoim byłym napewno mialo wpływ na to co sie dzieje teraz wiec nie pozwól zebyś straciła cokolwiek przez jakiegoś palanta który znając zycie jak otrząśnie się wroci jak pies na czworaka.

U znajomej w pracy była sytuacja, koleś ułozony zonie w oczy patrzył zawsze za raczke jak na nich patrzyłas to aż żygać sie chcialo od tej ich miłości a wiesz co sie stało odezwala sie do niego koleżanka na nk i pisali przyjechała milość dawna odżyła zostawił rodzinę i pojechał za nia nie minelo rok czasu i do żony na czworaka wrócił bo BIG LOVE się skończyła..... a kobita zdrowie zjadła na tym co jej odpierrrrrr wiec czy wartoooo nie wartooo teraz ma drugiego kolesia z reszta bardzo fajny i powiem ci że mimo że przeplakała tyle ciesze sie ze tak sie u niej stalo bo teraz jest naprawde szczęśliwa a koleś kocha te dzieci na maksaaa lepiej sie nimi zajmuje niz tamten figo fagoooo

reklama
Malutka gratuluję synusia, dobrze że wszystko ok.
niunia dobrze że jesteś pod opieką, że się w porę zorietowałaś

A ja pospałam dziś aż wstyd...dopiero oczy otworzyłam...dziecko mnie obudziło...dobrze że ona też śpioch

niunia wiem, ze ciężko myśleć pozytywnie w takiej chwili, ale jesteś pod opieką więc kciukam żeby dzidź odpuścił jeszcze i dał mamusi spokój, leż słońce i odpoczywaj

agadaria gratuluję dziewuszki :)

rabbit trzymam kciuki za wizytę, co do rwy dzieciaki pewnie uciskają na nerw, współczucia ja do 17tc to przechodziłam. mój lekarz mi polecił przy takim bólu unieść w zgięciu nogę która boli i tak z pół godziny poleżeć, u mnie czasem pomagało

gugula to dobrze, ze przynajmniej cc ci zrobili, bo byłoby faktycznie ciężko. Ja też się obawiam o ciężar końcowy mojej małej, bo tatuś ważył 4400 g :) ja 3300 g

Witam :)

Wow,ile naklikałyście,nie mam szans tego nadrobić :) widać że forum żyje.Więcej takich jak ja i by umarło :-p

My rośniemy z dnia na dzień.W piątek mam usg więc zobaczę co słychać u moich Gwiazd :-) oby się nie okazało że obydwie mają ... jajeczka :szok:

Mariolcia.sylwia,ilonka,marti dziekuje wam bardzo
sivi no dobrze ze sie zorientowalam ale jakies przeczucie mialam ze cos sie stanie ze pojde do szpitala

tylko martwie sie ze nie zdadze wynajac mieszkania a nie chce kuzynce na glowie siedziec ona ma swoje zyie aj tam jak sie sypie to wszytsk na raz..

witajcie,
niunia nie ma się co martwić, chociaż jesteś teraz pod stałą opieką i napewno będzie wszystko ok

ja z rańca poszłam do internisty z moimi żylakami dupska :) okazało się że to jak na razie nic poważnego, ale lekarka powiedziała że może się pogorszyć po porodzie. dała mi tabletki i tyle.
u nas dzisiaj znowu upał, ale jest dużo chmur i wiatr wieje więc da się wytrzymać:)
jutro z rańca mam połówkowe i już się trochę stresuję - oby było wszystko ok. I ciekawe czy się potwierdzi że to dziewczynka?

reklama
Do góry