reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

malutka gratuluję chłopczyka :)
jeśli chodzi o mleko to ponoć już od 12 tc piersi zaczynają produkować siarę, u niektórych w trakcie ciąży zaczyna już wyciekać, a u niektórych nie i to jest normalne,
a tak odnośnie piersi to już się boję co mi zostanie z mojego rozmiaru :/ dobrze, że chociaż kręgosłup już się przystosował bo do około 18tc miałam takie bóle kręgosłupa z powodu szybkiego wzrostu cycków, że masakra :/

gugula,
a miałaś przynajmniej cc czy rodziłaś sn?

reklama
hej! widze,ze cycki na tapecie - ja zawsze mialam guziki a teraz? wow :) ale chyba wolalabym zeby byly ciut mniejsze, bo marze,ze znow zaczne sie miescic w ciuchy s okresu przedciazowego.. :)

mysle sobie,ze to moje malenstwo to musi byc strasze niz om wskazuje, bo waga to about 440gram, patrze na rozne wskazniki i dziecko w 20+6 wazy znacznie mniej, no chyba ze uhoduje malego olbrzyma :)

ile wasze pociechy na polowkowym wazyly?

hej:)
ja wypompowana wczorajszym szczęściem napiszę tylko:
mam w brzuszku zdrową dziewczynkę:)))))))
mój miał łzy w oczach...jego marzenie o dwóch dziewczynkach się spełnilo...
moja rybka waży 501g:)

agadaria - gratuluje!!! :) dla mojego to tez pierwsze dziecko, myslalam ze on to spokojnie to tego podchodzi,a wczoraj to siedzial wgapiony w ekran,smial sie, lzy prawie w oczach ze szczescia, obdzwonil wszystkich, ze bedziemy miec syna i ile wazyl i jak sie ruszal itd przekochane to jest :) i od wczoraj zaczal gadac mi do brzucha:-) moze to tak, ze gdy widzial na monitorze malucha, jego ruchy, ssanie kciuka i wogoel nagle stalo sie to realne,a nie tylko moj powiekszajacy sie brzuch. ledwo przyjechalismy to sie dopytywal kiedy na 4D, zaskoczyl mnie , bo nie wiedzialam ,ze on o takich rzeczach wie :)

ah, ja pare sparw na miescie, ciekawe jak ja na tych stopach jak lodzie bede chodzile, eh

Agadaria Gratuluję córeczki!!!! wspaniale....

Ja dzisiaj na 17 do lekarza...ciekawa jestem jak urosły moje szkraby...trochę się martwię bo czuję kiepsko....mam ucisk na nerw kulszowy strasznie boli...a do tego jak łażę to ciągnie brzusio....ciekawe co powie gin....

w tym tygodniu będę tylko chwilowo zaglądać na BB bo w pn mam egzamin....nareszcie...i spokój w końcu....

aa wy dziewczyny jak się czujecie??

dzień dobry,

u mnie od rana zaduch siedzę i się kuźwa pocę obiecywali burzę i nic z tego :dry:

Moja ważyła na połówkowym niecałe 300 g, ale w tym okresie nie ma co już porównywać bo dzieciaki rosną skokowo i np. za miesiąc może ważyć juz więcej niż Wasze dzieciaki :tak:

rabbit - trzymam kciuki za wizytę, mam nadzieję, że to nic poważnego tylko "zwykłe" dolegliwości ciążowe :-D

Hejjaaaaa:-)

Miłka kochana u mnie to samo nie ma czym oddychać wczoraj było fajnie bo pochmurno bylo ale zapowiadają burzę no zobaczymy co tam będzie narazie siedzę i się nie wynurzam.....

Agadaria- gratuluję córeczki :tak: moja na połówkowym ważyła 370 gr.

Malutka- gratuluję synka :-)

Ostatnia edycja:
witam i ja, nie mam siły się ruszać dzisiaj... wczoraj objadłam się jak szalona, normalnie pochłaniałam żarcie... że już na wieczór mąż mnie powstrzymał że spać nie będę mogła taka najedzona, bo do tego duszno jest... na szczęście nie kusi mnie aby na wagę stanąć... :-)
siedzę sobie ogólnie na balkonie i korzystam z porannego powietrza :cool2:
Ilonka ja bardzo interesuję się dietami itp. Także, ja w swoim świecie jestem :-)

Justyś mam takie samo uczucie, jakby mi się coś paliło w cycach.
wink2.gif

malutka gratuluję synia :-)

agadaria super wieści ! :-)

rabbit zdawaj szybko i wracaj do nas :-)

u mnie matołki zapowiadają burzę już od niedzieli i nic z tego :dry: najgorsze jest to że nie ma w ogóle wiatru i nawet jak okna w mieszkaniu pootwieram to się w ogóle powietrze nie rusza

reklama
Agadaria serdecznie gratuluje zdrwej corci:)

Hejka dziewczyny ja dzis padnieta jestem.Obudzilam sie punkt o 4 na siku i po spaniu.Po piatej wyrzucilam starego zeby poszedl juz sniadanie robic bo zglodnialam.Nie byl zbyt szczesliwy.Zupke juz ugotowalam do drugiego przygotwalam.Leb mi peka a do szpitala na pobranie krwi mam isc. brrrr

Do góry