reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Dziekuje!!!!!

niunia,a co do szpitala Cie biora?co sie dzieje????

dziewczynki z palącymi cycami,polecam upuścić nad zlewem trochę siary:)))))
przechodzi od razu!!!!

no zostajemy na patologi ciazy mam nie wielkie rozwarcie ale lekarze sie boja ze zaczne rodzic dlatego czeka mnie lezenie w szpitalu dobrze ze mam laptopa bo bym zwariowala:(

ale goooroaco

dziwne...na pewno tylko rozwarcie????
dopytaj ich szczegółowo,bo dziady nieraz nie mówią wszystkiego...

ja też mam rozwarcie na 1 cm i żadnych przeciwskazań "do normalnego"życia

mimo wszystko trzymaj się i pisz z nami:)
i dopytuj się o wszytsko co Cie niepokoi!!!!

adgaria marti a wiec tak mam 2 cm rozwarcia maly jest bardzo nisko ulozony nawe to toalety nie moge wstac .. nie bylam na wizycie tylko w domu strasznie zle sieczulam mialam skurcze co jakis czas i po prostu ppodjechalam do szpitala lekarz mnie zbadal co bardzo bolalo i zdecydowal ze bede lezala w szpitalu:(:(

malutka gratuluję chłopczyka :)
jeśli chodzi o mleko to ponoć już od 12 tc piersi zaczynają produkować siarę, u niektórych w trakcie ciąży zaczyna już wyciekać, a u niektórych nie i to jest normalne,
a tak odnośnie piersi to już się boję co mi zostanie z mojego rozmiaru :/ dobrze, że chociaż kręgosłup już się przystosował bo do około 18tc miałam takie bóle kręgosłupa z powodu szybkiego wzrostu cycków, że masakra :/

gugula,
a miałaś przynajmniej cc czy rodziłaś sn?

w koncu po paru godzinach parcia i braku postepu porodu zdecydowali sie cc...i chwala im za to :p bo pewnie do tej pory eszcze bym tam probowala mlodego wypchnac z siebie :p
Hejjaaaaa:-)

Miłka kochana u mnie to samo nie ma czym oddychać wczoraj było fajnie bo pochmurno bylo ale zapowiadają burzę no zobaczymy co tam będzie narazie siedzę i się nie wynurzam.....

Agadaria- gratuluję córeczki :tak: moja na połówkowym ważyła 370 gr.

Malutka- gratuluję synka :-)
ja to przynajmniej na upaly narzekac nie moge :-D chociaz kuzwa latem to wole narzekac na upaly niz na to,ze bez polara i kurtki jesiennej to z domu wyjsc sie nie da :p choc dzis wyjatkowo cieplo,cale jakies 16-17 stopni :-)
no zostajemy na patologi ciazy mam nie wielkie rozwarcie ale lekarze sie boja ze zaczne rodzic dlatego czeka mnie lezenie w szpitalu dobrze ze mam laptopa bo bym zwariowala:(

ale goooroaco

niunia,wspolczuje...z drugiej strony jednak,dobrze,ze wiadomo ze cos nie tak i Cie zatrzymali i masz opieke przynajmniej....a jak nie mozesz do toalety to masz cewnik podlaczony? a co z ta druga sprawa?:zawstydzona/y::confused: ale slyszalm wlasnie,ze przy wczesniakach (znaczy sie jak sie zacznie porod,czy pewnie jak u Ciebie zagrozeie porodu) to tylko lezec plackiem i nie mozna wstac...bo to takie maciupkie,ze moze wyskoczyc nawet niewiadomo kiedy....ehh bidulko....Trzymaj sie :)i nie martw sie,bedzie dobrze :)

reklama
milka dziekuje
gugula mam wola jak bedzie mi sie chcialo no wiesz co na razie nie mam cewnika ale okaze sie co i jak dzisiaj pewnie ..
oj strasznie sie martwie moja pierwsza ciaz i juz tak ciezko jest masakra i boje sie straszanie:(

Do góry