reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Asionek odpoczywaj, i nie daj się chorobie ;-)
Niuniaa teraz najważniejszy jest maluszek, pamiętaj że masz nas tutaj na forum :-)

reklama
Adgaria pracuje ale jestem na zwolnieniu lekarskim nie moi rodzice mi nie pomagaja i maja w nosie tylko mam kuzynke na ktora moge liczyc tylki ze nie moge siedziec jej na glowie i wgl nie wiem jak dam rade ale musze jakos..
asionek szybkiego powrotu do zdrowia

strasznie Ci współczuję...dobrze że choć kuzynka Ci pomaga...
jak się mały urodzi,rodzice zmiękną....
głowa do góry:)

Miłka- dzieki za podesłanie deszczyku przesyłam dalej ....... od razu lepiej uffff

Byłam na sprawdzeniu tych kulek co mi wylazly na nodze no i faktycznie dyskretne żylaczki sie pojawily i lekarz powiedział że sobie je wysiedzialam przez to moje ciągłe siedzenie na nodze....... i mam uważać na nogę i zimne prysznice stosować ..... no i tyle i kazal mi nabierać powietrza jak robił to usg zył i wpuszczac w brzuch i mowi do mnie ze przy okazji 1 lekcja jak się oddycha przy porodzie a ja wow 2 w 1 :confused: wogóle koleś z humorem o lekkim zabarwieniu erotycznym nie lubie takich buraczkówwwwwww no i kolo koło 60 :-)

Ostatnia edycja:
"przewietrzyłam" się spacerkiem po firmie...poplotkowałam z chłopakami sie pośmiałam i po 2 godzinach "bujanki " powróciłam bo głód dopadł...ale jeszcze 40 minut i do domciu:-D

milka musze dac rade..
ilonka mam kuzynke tylko nie moge ciagle jejmeczyc soba..
mariolcia wiem ze mam was tu na forum dlatego pisze tylko czemu oni nic nie robia nosz az mnie gardlo od tego wrzeszczenia na lekarza boli
adgaria okaze sie

reklama
Niuniaa ja też leżałam rok temu w szpitalu (ciąża pozam.....), jak się chciałam czegoś dowiedzieć to każą czekać na wyniki badań, jak są wyniki badań każą czekać do jutra powtórzymy badania... no oszaleć można. Leżałam 3 tygodnie, dopiero później z mamą przycisnęłyśmy lekarza do ściany (bo to był marzec, za dwa miechy miałam maturę) to dopiero powiedział o co chodzi...

ja spadam, zaraz mąż przyleci i pewnie allegro będzie przeszukiwał... ehh my już mamy uzależnienia, ja od forum on od allegro! :-)

Do góry