reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
hejka...aaaallleee jestem dzisiaj słabawa...sppaaać.....

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka :-p

agadaria Wszystkiego Naj dla Twojego dzieciaka!!!!!

hejo:) nie spie od 8 ale moja maruda nie pozwala mi usiasc, juz nie ma tak wysokiej goraczki ale utrzymuje sie 37 wiec na razie oszczedze jej nurofenu(choc ona go uwielbia).. mam straszny apetyt na owoce, wczoraj kupilam arbuza i nie umiem sie nim najesc.... widze ze dzisiaj duzo solenizantow:-D moje zyczenia dla kazdego z osobna:-)
dzisiaj pogoda do d... wiec siedzimy w domu...

piosenka mi sie podoba ;
YouTube - ‪Rihanna - California King Bed (Tłumaczenie PL)‬‏
i tekst na koncu;
Kiedy czułam, że odpuszczam sobie nas,
Odwróciłeś się i dałeś mi poczuć swój ostatni dotyk
który sprawia, że wszystko wydaje się lepsze
I nawet wtedy moje oczy miały się lepiej
Więc zagubiona chcę cię zapytać czy mnie kochasz
Ale nie chcę, żeby postrzegł mnie jako słabą
Może byłam kalifornijskim marzeniem
.............

widać ze cierpisz dziewczyno, współczuję ci.. wiem że trudno sobie teraz to wyobrazić ale musisz znależć siłę dla tej kruszynki w tobie i starać się cieszyc z tego co masz. I staraj się może wychodzić do ludzi.. nie dołuj się piosenkami. Moja siostra była sama w ciąży, mąż był za granicą w Kanadzie i nie widziała go pół roku ponad, słuchała smutnych piosenek i ryczała do poduszki i teraz maluchowi nie zaśpiewasz nic ani wolnej piosenki nie posłuchasz bo zaczyna kwilić.. także nasz nastrój naprawdę wpływa na dziekco. Kolejny przykład moja koleżanka mieszkała w ciąży z teściami i się non toper kłócili, wrzeszcząc na siebie i teraz jak jej córka słyszy podniesiony głos to w ryk wpada i nie da się jej uspokoić.

reklama
Ale się dzisiaj spisałyście!!!późno wstałam czy co?

gugula to u was też paracetamol lekiem na całe zło?A myslałam że w UK tylko tacy mądrzy

Ja mojej dawałam kaszke od 4 miesiąca, ale była na butli od 2. No i w 4 też babcie przemyciły jej rosół - nic jej nie było na sczęście,bo dopiero później się dowiedziałam że może być silnie uczulający

A u nas zapowiadają na najbliższe dni słońce i nawet 19 stop!!! wypas!:-)

Do góry