reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
elifit - no ktoś Cię musi pilnować ;-)

niunia - nie ma co się użalać i płakać nad tym co było tylko trzeba się zebrać w sobie i iść do przodu :tak: a tym bardziej, że masz dla kogo :-)

sivi - uważaj bo się spocisz w te upały :-p

łatwo wam mowic dziewczyny wy macie sie do kogo przytulic i macie oparcie w tej drugiej osobie a ja jestem sama z tym wszystkim!!:-(

tylko czasu już nie cofniesz i musisz się nauczyć żyć na nowo innego wyjścia nie ma i tyle a im dłużej będziesz to rozpamiętywać tym trudniej będzie Ci dojść do siebie

niunia jak będziesz się skupiać na takim mysleniu to mur beton depresji się nabawisz! MUSISZ zacząć pozytywnie myśleć nawet jeśli nie masz ochoty. Ja wiem że łatwo mówić ale skup się na dziecku, o tym że już nigdy nie będiesz sama, że się musisz nim teraz zająć, jesteś mu potrzebna, ciesz się że je masz, pomyśl o plusach nie o minusach. Ogromnym plusem moim zdaniem jest właśnie to że się rozstałaś z tym facetem teraz, nie później, że tak wcześnie wyszło jaki jest. A tego kwiatu pół światu, chyba nie myślisz że już na zawsze zostaniesz nieszczęśliwą panną z dzieckiem? Jesteś jeszcze baaardzo młoda. Całe życie przed tobą.

niuniaaaa napewno to trochę potrwa zanim dojdziesz do siebie....czas leczy rany....ale musisz być silna dla siebie i dzidzi....musisz być cierplliwa....

wiem ze mam dla kogo zyc dla kogo byc silna ale boje sie ze nie dam rady.. dobra lece po wyniki badan do przychodni odezwe sie tak za ok.godzine moze szybciej

dziekuję za życzonka dla córci:)))

Chodzi dumna jak paw i zadowolona...fajnie tak patrzeć na czas, kiedy "czeka sie na swoje urodziny"
Bo umówmy się-my już nie czekamy...(no ja na pewno)

Miłka,elifit,najlepsze życzonka dla mężów!!!!
Swoją drogą-mamy "wieczne dzieci" w domu:))))
No i mężowie wasi tacy młodzi....:)

reklama
Do góry