reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

niunia...nie obraz sie ,ale jak tak piszesz tlustym drukiem to mam wrazenie ze krzyczysz... :/

justys - probuj nie rozgladac sie wokolo,, pomysl ,ze w nowym roku bedziemy znow laski :)
trzymam kciuki za badania!!!!

reklama
niunia,mam to samo!!!!prosze od siebie żebyś nie używała kolorów ani tłustego druku,meczy oczy...
My tu przyjęłyśmy zasadę,ze pogrubiamy tylko nick i tylko na czarno,kolory są zarezerwowane dle ważnych informacji:)

spoko:)
odpoczywaj niunia:)))
a kto Ci robi te zastrzyki?przychodzi pielęgniarka?dużo ich masz?
brrr...mnie to dupsko boli na samą myśl...

kochana jadę na Felczaka do dr Węgrzynowskiego słyszałam i czytałam że jest naprawdę dobry, drogi ale dobry.

Jak liczycie początek 6tego miesiąca bo szukałam w necie i piszę że 22, 5 tydz. albo 23 tydz. ??

Justyś,ja tez do niego jestem zapisana!!!!na 7 czerwca:))))
czytałam o nim same super latywy,zobaczymy w praktyce jak to wyjdzie...
zdaj mi relacje na priv :))))
bo ja to sram na maxa.....jeszcze tydzień...

co do 6 miesiaca - to 22,5 sie zaczyna:)

reklama
Justyś,ja tez do niego jestem zapisana!!!!na 7 czerwca:))))
czytałam o nim same super latywy,zobaczymy w praktyce jak to wyjdzie...
zdaj mi relacje na priv :))))
bo ja to sram na maxa.....jeszcze tydzień...

co do 6 miesiaca - to 22,5 sie zaczyna:)

A widzisz jaki świat mały :)))
Na pewno napiszę co i jak !!!
Osrana to ja już od rana chodzę i nie wiem co mam ze sobą zrobić, nie ma mojego m więc nie ma mnie kto na nogi postawić :)
Ale dzwoni co chwila , też się przejmuję haha bardzo dobrze :) wiem wredna jestem ale to status jedynaczek z pod znaku barana :)

Do góry