Cześć witam się radośnie.
Choróbsko odpuszcza, czuję się już lepiej i świat od razu pięknieje. Muszę wysokoczyć z dresu i idę na spacerek. Może jeszcze dostane truskawki.
Niestety ta poduszka nie daje gwarancji spania na boku. Pomimo, że z na śpię nadal na pleckach ląduję i w nocy muszę się przekręcać. Siła przyzwyczajenia, trudno sobie z nią poradzić.
Choróbsko odpuszcza, czuję się już lepiej i świat od razu pięknieje. Muszę wysokoczyć z dresu i idę na spacerek. Może jeszcze dostane truskawki.
Hej Laseczki,
Wczoraj zabrakło wieczorem pieczywa i ja glupia myślalam że może maż pójdzie ranoaha to się przeliczyłam i z rańca gnałam do sklepu bo nie mialam nic na ząbek na śniadanko, kochanyyy dbający mężuś
A poza tym wszystko okey dziś zakupuję poduszkę nie ma co bo nie kontroluję to spanie na boku przewracam się i śpię na plecach jak sie kapnę to się położę na boczku a czasami nie i budzę się rano na plecach .....
Kurcze są jakies kremy ujędrniające na biust dla kobiet w ciąży musze poszukać![]()
Niestety ta poduszka nie daje gwarancji spania na boku. Pomimo, że z na śpię nadal na pleckach ląduję i w nocy muszę się przekręcać. Siła przyzwyczajenia, trudno sobie z nią poradzić.