reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Cześć witam się radośnie.
Choróbsko odpuszcza, czuję się już lepiej i świat od razu pięknieje. Muszę wysokoczyć z dresu i idę na spacerek. Może jeszcze dostane truskawki.
Hej Laseczki,

Wczoraj zabrakło wieczorem pieczywa i ja glupia myślalam że może maż pójdzie rano :dry: aha to się przeliczyłam i z rańca gnałam do sklepu bo nie mialam nic na ząbek na śniadanko, kochanyyy dbający mężuś :wściekła/y:

A poza tym wszystko okey dziś zakupuję poduszkę nie ma co bo nie kontroluję to spanie na boku przewracam się i śpię na plecach jak sie kapnę to się położę na boczku a czasami nie i budzę się rano na plecach .....

Kurcze są jakies kremy ujędrniające na biust dla kobiet w ciąży musze poszukać :dry:

Niestety ta poduszka nie daje gwarancji spania na boku. Pomimo, że z na śpię nadal na pleckach ląduję i w nocy muszę się przekręcać. Siła przyzwyczajenia, trudno sobie z nią poradzić.

reklama
dziewczyny ja was dzisiaj tylko troszkę podczytuję...bo się zabrałam za naukę....ale coś mi się przypomniało...wiem że o tym wspominałam....ale teraz jeszcze potwierdził mi to znajomy ginekolog...żeby zwracać uwagę na to co się je....żeby duużo pić...i jeść dużo produktów bogatych w białko...zapobiega to obrzękom....aa dzieciaki ładnie rosną.....noo to tyle:) uciekam się dalej uczyć....:) miłego dnia mamuśki

dziewczyny ja was dzisiaj tylko troszkę podczytuję...bo się zabrałam za naukę....ale coś mi się przypomniało...wiem że o tym wspominałam....ale teraz jeszcze potwierdził mi to znajomy ginekolog...żeby zwracać uwagę na to co się je....żeby duużo pić...i jeść dużo produktów bogatych w białko...zapobiega to obrzękom....aa dzieciaki ładnie rosną.....noo to tyle:) uciekam się dalej uczyć....:) miłego dnia mamuśki

tak jest :-D pamiętamy :-)

ucz się ładnie :tak:

Witajcie w tym upalnym dniu
Uf jak gorąco
[FONT=&quot]gosiane[/FONT] korzystaj ile możesz z wypoczynku nad morzem. Aj jak ja ci zazdroszczę. Ja od czerwca ruszam do szkoły rodzenia więc pewnie już się nigdzie nie wybiorę L
poduchę mam zamiar kupić, może spróbuje wylicytować używaną żeby taniej było? A te poduszki można prać?
A dzisiaj mam zamiar kupić termometr, taki znalazłam : TOPCOM KIDZZ 301 TERMOMETR 5W1 DO UCHA CZOŁA (1625978235) - Aukcje internetowe Allegro
Mnie maleństwo od rana kopie – takie to wspaniałe uczucie. Mąż ma tylko strasznego pecha bo jak przykłada rękę do maleństwo przestaje kopać i tak biedaczek nie miał jeszcze okazji poczuć naszej kruszynki

reklama
Do góry